- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Zaten ben kendisine yardım almasını yazdim çünkü belli ki şuan farklı bir psikoloji içinde ama insanlara verdiği cevapla daha çok tahrik ediyor milleti.canim o yasalar son 50 yılda 50 kere değişti, daha da değişir sıkintı yasal durumdan çok kadının kafasinin karışık olması, deneyimsiz ve çok küçük bir anne adayi var karşımızda, kırıcı olmazsak belki doğru yolu bulur
Sanırım eşine ceza vermek için yapacaksın bunu. Onun bebeğini taşımam bende diye düşünüyorsun. Ama şunu bil ki ruhu üflenmiş artık o bebeğin. Lütfen aldırma. Sende onun annesisin. Al bunu dinle. Sonra benim yorumuma cevap yaz ama sonuna kadar dinle öyle yaz.Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
O zaman anneliğe alışmaya çalışın..Birkaç güzel ve aklı başında yorum vardı bebeğe yönelik mantıklı olan bana da akıl veren .onları aldım .doğurup verecek değilim benim bir tane kardeşim var onu bile gözümden sakınırım .ki çocuk çok başka olır eminim
O şimdi can bulmuş gövden de nasıl bir düşüncedir bu biraz olsun hissetmedin mi nasıl oluyor çok isteyipte şimdi hiçmi hiç istememen oyuncak bebek değilLütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
İşte bu beeeeAhAhsjzhfjajdd.
Annenize sorsanıza sizi aldırabilir miymiş?
Belki sizin için de cok gec değildir?
Not: Çalisan kadınım
Mahvettin beni elim karnımın üstünde aglaya aglaya izledimSanırım eşine ceza vermek için yapacaksın bunu. Onun bebeğini taşımam bende diye düşünüyorsun. Ama şunu bil ki ruhu üflenmiş artık o bebeğin. Lütfen aldırma. Sende onun annesisin. Al bunu dinle. Sonra benim yorumuma cevap yaz ama sonuna kadar dinle öyle yaz.
Ama Yasal Sınır geçilmiş.Ay her istenmeyen bebek konusunda çocuk sahibi olmayı isteyip olamayanlar gelip duyar kasıyor vallahi baydınız. Siz nasıl çocuk için yanıp tutuşuyorsanız bazı kadınlar için de tam tersi.
Ben de kürtaja pek sıcak bakmıyorum istisnai durumlar hariç ama burada doğur her şey düzelecek diyenler var. Bdv'de kaç konu açıldı sağlam evliliklerin bile çocuktan sonra sallandığına dair. Neye dayanarak böyle bir akıl veriyorsunuz?
Doğur ve bırak diyen de var. Hayret verici yani. Bu bebek yaşamak için mi yaşasın? İstenmediği bir yere gelsin sonra anne sevgisi tatmasın, kenara atılsın falan... Böyle daha mı iyi?
Çocuk sahibi olmak çok ciddi bir karar. Yine görüyoruz işte. Çok zor bir durum. O çocuk doğsa bile sağlıklı bir ortamda büyüyeceğini hissedemedim.
Bilmiyorum bazen düşünüyorum millet kafayı yemiş gibi 19 unda evlenip 20 sinde doğuruyor bu delilik bence.ben kendimi tanıyorum eğer bir kaç sene daha bekar kalsaydım kimseyi beğenmez evlenmezdim kesin .o yüzden evlendim .ha mutlu muyum emin değilim .mutsuzum dersem yalan olur çünkü bana saygı gösteren seven bir eşim var
Geçen hafta da bi düşündüm gidip aldırsam mı diye eşime söylemeye çekindim çünkü istiyorduk o çok istiyor .bebeğim bebeğim deyip duruyor kahve bile içirmiyor bana .ne dicen ki o da çocuk oyuncağı değil bu derdi heralde.aslında bi kaç kere tıklattım gibi e gidip aldıralım o zaman bi daha da olmazsa görürsün dedi .bişi diyemedim net bir kararda olmadığım için
Ayy siz de bi bitmediniz yaa. Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayanların çektiği duyguları sizin gibiler anlayamaz zaten. Düşmanıma bile arzulamam ya. Duyar kasıyormuşuz. Profiline koyduğun çocuk resminden utan bari bunları yazarken.Ay her istenmeyen bebek konusunda çocuk sahibi olmayı isteyip olamayanlar gelip duyar kasıyor vallahi baydınız. Siz nasıl çocuk için yanıp tutuşuyorsanız bazı kadınlar için de tam tersi. Anne olmayı, doğurmayı bu kadar romantize etmeyin. Herkesin içinde aynı hisler olmuyor. Bebek sahibi olmak romantik bir konu değil baya mantık strateji isteyen bir konu.
Ben de kürtaja pek sıcak bakmıyorum istisnai durumlar hariç ama burada doğur her şey düzelecek diyenler var. Bdv'de kaç konu açıldı sağlam evliliklerin bile çocuktan sonra sallandığına dair. Neye dayanarak böyle bir akıl veriyorsunuz?
Doğur ve bırak diyen de var. Hayret verici yani. Bu bebek yaşamak için mi yaşasın? İstenmediği bir yere gelsin sonra anne sevgisi tatmasın, kenara atılsın falan... Böyle daha mı iyi?
Çocuk sahibi olmak çok ciddi bir karar. Yine görüyoruz işte. Çok zor bir durum. O çocuk doğsa bile sağlıklı bir ortamda büyüyeceğini hissedemedim. Lütfen çok iyi düşünüp taşınıp hamile kalsın kadınlar.
Allah aratmasın, zamanında nasip etsin.
Ay tabiki yasal sınır geçmiş artık yapılacak bir şey yok. Ben genel olarak atarlandım. Her istenmeyen bebek ve kürtaj konusuna böyle tepkiler geliyor çünkü. Millet tüp bebek topiclerinden gelip konu sahibini linç ediyor. Bizim olmuyor sen nasıl kıymetini bilmezsin diye...Ama Yasal Sınır geçilmiş.
Ne diyelim ki?
Ya doğuracak ya doğuracak.
Sadece sonrası için seçme şansı olabilir.
O deniyor.
Ayrıca hiç istenmediği hor görülüp itilip kakıldığı ortamdansa yurt bin kat iyidir. Belki iyi bir aileye evlatlık verilir.
Zaten konu sahibi çocuktan vazgeçmem diyor.
Evlat sahibi olamayıp sürekli duyar kasanlar artik beni de rahatsız ediyor..
Çok abarttılar..
İyi niyetle okumaya çalıştım tüm yazdıklarınızı ama şu cümle tüm sinirimi bozdu. "kalbi durur diye bekledim." nasıl bir vicdansızlıktır bu? Senden bir parça ya karnındaki kanından canından hadi kocanı koy bi kenara. İnsanlar bebeğinin 1 kalp atışını duymak için doktorun kapısında yatıyor, kusura bakmayın ama sizinki şımarıklıktan başka bişey değil sizin ne anne olmaya ne eş olmaya niyetiniz yok bahanelerin arkasına sığınmayın kendinizle yüzleşin.Kaç kere kendi kendime dedim .bazen belki kalbi durur diye bekledim.eşim elini karnıma koyuyor seviyor ben sevmiyorum onu diyorum şaka yollu.bir arkadaşım tecavüz edildiği adamdan olan çocığu bile doğurdu bilmiyorum ben de bir sorun var
ne istediğinizi bilemeyen bir insan gibisiniz. eşiniz gitse başkası gelse yine mutsuz olursunuz. kimse olmasa yine mutsuz olursunuz. gebeliği bitirseniz de mutsuz olursunuz.Aslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç
Sıkma canını canım benim, içi leş işte...Onun geleceğe dair büyük planları var. Bebek engel oluyor. Senin benim gibi kadınların da bu hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak. Öyle diyor sayın üstün zekalıartık sinirden ne yapacağımı bilmiyorum
Ben sizin çektiklerinizi elbette bilemem. Ama sizin derdiniz bebek sahibi olamamak ise başkalarınınki de tam tersi olabilir. Bunu anlamanız lazım. Anlamasanız bile saygı duymalısınız. Kürtaja veya hamile kalıp sonra yok ya beğenmedim aldıracağım tavrına değil.. Bir kadının bebek sahibi olmak istememesine, tedirginliğine saygı göstermeniz lazım.Ayy siz de bi bitmediniz yaa. Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayanların çektiği duyguları sizin gibiler anlayamaz zaten. Düşmanıma bile arzulamam ya. Duyar kasıyormuşuz. Profiline koyduğun çocuk resminden utan bari bunları yazarken.benim çektiklerimi sen nerden bileceksin ki ancak boş boş konuşmayı bilirsiniz.
Kocanla aran iyiyken seviş, çocuk yap.Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
Bana kalırsa da bu böyle degil bir insan istedigi hayatı yaşayabiliyor ise başarı dır bu ister evlenir ister çalışır bu fark etmez başarı sadece para iş degildir ayakları üstünde olup istedigi hayatı elde eden insan en büyük başarıya sahiptir bu kadın örnegin işi var ama istedigi hayata sahip degil evlenemezsem korkusuyla evlenmiş kocam istiyor diye hamile kalmış bir maaşı olması onu başarılı güçlü bir kadın yapmıyor başarı insanların gördüğü degil senin sahip oldugun şeydir maddi şeylerle sınırlandırılamaz sadeceEvlenmek,çocuk yapmak gibi şeyler benim gözümde başarı değildir.Evet bir insanın maaşının olması,kendi ayakları üzerinde duracak ekonomik gücü olması,çocuklarına kendi parasından harçlık verebilmesi bu bir başarıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?