İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten ben kendisine yardım almasını yazdim çünkü belli ki şuan farklı bir psikoloji içinde ama insanlara verdiği cevapla daha çok tahrik ediyor milleti.

Son düzenleme:
Sanırım eşine ceza vermek için yapacaksın bunu. Onun bebeğini taşımam bende diye düşünüyorsun. Ama şunu bil ki ruhu üflenmiş artık o bebeğin. Lütfen aldırma. Sende onun annesisin. Al bunu dinle. Sonra benim yorumuma cevap yaz ama sonuna kadar dinle öyle yaz.

O zaman anneliğe alışmaya çalışın..
Kitaplar okuyun ; eğitici videolar izleyin. Burada annelik ve çocuk ile ilgili hamileler topigi var onu takip edin.
Bebeğinize alışmaya çalışın.
Bence alışırsınız.

Evliliğiniz için elinizden geleni yapın. Baktınız olmadi yolunuza bebeğiniz ve siz devam edersiniz.
Maaşınız varmış. Parasız kalmazsınız.

Hayırlı olsun..

O şimdi can bulmuş gövden de nasıl bir düşüncedir bu biraz olsun hissetmedin mi nasıl oluyor çok isteyipte şimdi hiçmi hiç istememen oyuncak bebek değil

Ay her istenmeyen bebek konusunda çocuk sahibi olmayı isteyip olamayanlar gelip duyar kasıyor vallahi baydınız. Siz nasıl çocuk için yanıp tutuşuyorsanız bazı kadınlar için de tam tersi. Anne olmayı, doğurmayı bu kadar romantize etmeyin. Herkesin içinde aynı hisler olmuyor. Bebek sahibi olmak romantik bir konu değil baya mantık strateji isteyen bir konu.
Ben de kürtaja pek sıcak bakmıyorum istisnai durumlar hariç ama burada doğur her şey düzelecek diyenler var. Bdv'de kaç konu açıldı sağlam evliliklerin bile çocuktan sonra sallandığına dair. Neye dayanarak böyle bir akıl veriyorsunuz?
Doğur ve bırak diyen de var. Hayret verici yani. Bu bebek yaşamak için mi yaşasın? İstenmediği bir yere gelsin sonra anne sevgisi tatmasın, kenara atılsın falan... Böyle daha mı iyi?
Çocuk sahibi olmak çok ciddi bir karar. Yine görüyoruz işte. Çok zor bir durum. O çocuk doğsa bile sağlıklı bir ortamda büyüyeceğini hissedemedim. Lütfen çok iyi düşünüp taşınıp hamile kalsın kadınlar.
Allah aratmasın, zamanında nasip etsin.

Mahvettin beni elim karnımın üstünde aglaya aglaya izledim

Ama Yasal Sınır geçilmiş.
Ne diyelim ki?
Ya doğuracak ya doğuracak.
Sadece sonrası için seçme şansı olabilir.

Ayrıca hiç istenmediği hor görülüp itilip kakıldığı ortamdansa yurt bin kat iyidir. Belki iyi bir aileye evlatlık verilir.

Zaten konu sahibi çocuktan vazgeçmem diyor.

Evlat sahibi olamayıp her konuda sürekli duyar kasanlar artik beni de rahatsız ediyor..

Mesela yasal sınır geçilmemiş konularda konu sahibi bebeği aldırsam mı diye soruyor..
Bu kişilerde sürekli abartmalar; yok ben anne olamiyorum, yok su tedaviden geliyorum demeler...
Tamam umarım sizde anne olursunuz..ama o konu sahibi ile ne alakası var? Belki o çocuk istemiyor.
Çocuk kararı bireysel bunu anlamıyorlar sanırım..

Sizin mesajları okudukça sizin için üzüldüm.
Kendinizi bir şey sanıp insanları aşağılamaya çalışıyorsunuz, yok erken evlenmiş çocuk yapmış, yok çalışmamış parasini kazanmıyormuş diye.

Allah aşkına halinize bakın

Ya hiç evlenmezsem diye evlenmişsiniz.
Hic evlenememek neden korkuttu sizi?
Kocanız mutlu diye de istemediğiniz çocuğu doğuruyorsunuz.
Çocuk dediginiz ortak, hatta daha ziyade kadının vermesi gereken bir karardır.

Bence kendinizi toplayın, altı boş, kulaktan dolma sozde güçlü kadın algınızı da düzeltin.
Cünkü böyle sadece komik görünüyorsunuz..

Ayy siz de bi bitmediniz yaa. Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayanların çektiği duyguları sizin gibiler anlayamaz zaten. Düşmanıma bile arzulamam ya. Duyar kasıyormuşuz. Profiline koyduğun çocuk resminden utan bari bunları yazarken. benim çektiklerimi sen nerden bileceksin ki ancak boş boş konuşmayı bilirsiniz.

Ay tabiki yasal sınır geçmiş artık yapılacak bir şey yok. Ben genel olarak atarlandım. Her istenmeyen bebek ve kürtaj konusuna böyle tepkiler geliyor çünkü. Millet tüp bebek topiclerinden gelip konu sahibini linç ediyor. Bizim olmuyor sen nasıl kıymetini bilmezsin diye... Hem kendilerini hem konu sahibini boşuna yıpratıyorlar.

İyi niyetle okumaya çalıştım tüm yazdıklarınızı ama şu cümle tüm sinirimi bozdu. "kalbi durur diye bekledim." nasıl bir vicdansızlıktır bu? Senden bir parça ya karnındaki kanından canından hadi kocanı koy bi kenara. İnsanlar bebeğinin 1 kalp atışını duymak için doktorun kapısında yatıyor, kusura bakmayın ama sizinki şımarıklıktan başka bişey değil sizin ne anne olmaya ne eş olmaya niyetiniz yok bahanelerin arkasına sığınmayın kendinizle yüzleşin.

Evlenmek,çocuk yapmak gibi şeyler benim gözümde başarı değildir.Evet bir insanın maaşının olması,kendi ayakları üzerinde duracak ekonomik gücü olması,çocuklarına kendi parasından harçlık verebilmesi bu bir başarıdır.

Aslında belli bariz sorun yok evlenmeden önce çok aşıkdım.ama aynı ev farklıymış .uzak iki insan gibiyiz .bu evlilik kurumunu da sevmedim bilmiyorum hiç
ne istediğinizi bilemeyen bir insan gibisiniz. eşiniz gitse başkası gelse yine mutsuz olursunuz. kimse olmasa yine mutsuz olursunuz. gebeliği bitirseniz de mutsuz olursunuz.

Kolay elde ettiğiniz şeylerin kıymetini bilmiyorsunuz gibi geldi.

Ben de 1.5 yıldır anne olamadım. Allah aratmasın yaşayıp yaşayabileceğin en kötü imtihanlardan biri.

Sıkma canını canım benim, içi leş işte...

Bıktım ya ben bu zihniyetten.
Ne işi var o zaman kadınlar kulübünde gitsin başka yerlerde ip atlasın.
En büyük başarı evlat sanane sanane ona mı sorcaz.

Ay böyle zihniyetler koca da beğenmiyor ya Allah veriyor işte konuda görüldüğü gibi.
Siz böyle düşünürsünüz sizin kendinize denk gördüğünüz kocalarla biz evlenir mutlu oluruz.

Bu zihniyette işte açtığı konuda ki gibi aşırı mutlu olur. Allah mutluluğunu daim etsin.

Tahrik istiyorsa ben çok güzel tahrik ederim.

Ben sizin çektiklerinizi elbette bilemem. Ama sizin derdiniz bebek sahibi olamamak ise başkalarınınki de tam tersi olabilir. Bunu anlamanız lazım. Anlamasanız bile saygı duymalısınız. Kürtaja veya hamile kalıp sonra yok ya beğenmedim aldıracağım tavrına değil.. Bir kadının bebek sahibi olmak istememesine, tedirginliğine saygı göstermeniz lazım.
Profilime çocuk resmi koydum çünkü çocukları severim ama çocuk sahibi ol desen olmam şuan çünkü yetiştirebileceğimden emin değilim. Çocukları seviyor olmam başkasının sevmemesini normal karşılamayacağım anlamına gelmez.
Allah tez zamanda bebeğinize kavuştursun sizi. Ben de kimse için tersini dilemem zaten.

Evlilik kurumunu sevmedim ama nik nik ' e devam çocuk olursa da aldırırız , olmadı çok büyürse öldürürüz artık. evlilik kurumunu pek sevmedim. ama ek olarak kimse kukumun nöbetçisi değil istediğim gibi sevişirim. hamile kalmak da benim bedenim benim kararım, kadınım ben ister doğurur ister öldürürüm. öyle bişiler. kendi içinde sarmal bir sürü saçmalık.

Kocanla aran iyiyken seviş, çocuk yap.
Kötü olunca bebeği öldür.
Sonra yine kocanla barış, seviş, çocuk yap. Yine kavga et, bebeği öldür.

Ruh hastası mısın sen?

Bana kalırsa da bu böyle degil bir insan istedigi hayatı yaşayabiliyor ise başarı dır bu ister evlenir ister çalışır bu fark etmez başarı sadece para iş degildir ayakları üstünde olup istedigi hayatı elde eden insan en büyük başarıya sahiptir bu kadın örnegin işi var ama istedigi hayata sahip degil evlenemezsem korkusuyla evlenmiş kocam istiyor diye hamile kalmış bir maaşı olması onu başarılı güçlü bir kadın yapmıyor başarı insanların gördüğü degil senin sahip oldugun şeydir maddi şeylerle sınırlandırılamaz sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…