- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Sonunda beni anlayan aklı başında bir insan.yok anam bi daha yazmam böyle şeyler .burası Empati kurmayı bilmeyen cahil insan doluHamilelik, hormonlar , yeni ve henüz adapte olunmamış evlilik, korona sürecinde evden çıkamayıp psikolojiyi bozmak hepsi üst üste gelmiş. Evliliğin ilk dönemleri zordur saçma bir güç savaşı verilir evde, saygı sınırları aşılmadığı sürece toparlanılır. Çocuk özgürlük kısıtlıyor mu evet ama zaten eski hayatınızı da istemiyorsunuz pek fazla. Onunla bambaşka bir bağınız oluyor, öncelikleriniz istekleriniz değişiyor. Çok gezmek isterseniz çocuklarıyla dünyayı turlayan insanlar var, sinemaya tiyatroya gidemeden duramam derseniz aile büyükleri, bakıcılar destek olur.
Sesli ve anlık düşünüp buraya yazmışsınız gibi geldi bana, bebeği istemiş ve denemişsiniz plansız değil hormonlar sizi ele geçirmiş bence. Evliliğinizle ilgili kaygılarınızı, beklentilerinizi eşinizle paylaşın. Umarım sizin ve bebeğiniz için güzel olur her şey
bak yavrum benim evlilik ve annelikle ilgili düşüncelerim de burda hiç popüler değildir, senin kafan karışık olabilir ki çok acele etmişsin herşey için , bu çok normal... ama bu konunun yeri burası değil, burdaki yorumlara dik dik cevaplar vermek de sana fayda sağlamaz, belli ki egitimli akıllı bi kadınsın, bir an önce kişisel gelişimine odaklanmanı ve yine acele kararlar almadan profesyonel yardıma başvurmanı tavsiye ederim, yolun açık olsunKonuyu kişiselleştiren hakaretler eden bir kaç kişi var ondan konu bu noktaya geldi ben bu bebekle ilgili fikir almak istemiştim sadece
Çok empatik insansan kocan la bebeginin yerine koy kendini senin gibi biriyle olmak nasıl hissettirir düşün azcık empati vs hep işinize geldigi gibi kullanın bunları bebegin yerinde olsam öldürülmek istermiydin al sana empati yap şimdi bakim ne olacakSonunda beni anlayan aklı başında bir insan.yok anam bi daha yazmam böyle şeyler .burası Empati kurmayı bilmeyen cahil insan dolu
Bu sitede insanların okuduklarını anlayamama gibi bir problemi var. Evet bile isteye hamile kalmış olsa da mutlu mesut doğuma da gitse sonradan annelik yapmak istemeyebilir. Benim dünya görüşüm geniş. Kimseye hiçbirşey dayatılamaz. Anneliğe de kutsal olarak bakmıyorum. Bütün canlılar bir şekilde ürüyor. Beden onun bedeni hayat onun hayatı yasalara uygun şekilde istediğine karar verir.Yok öyle bir dünya ne demek doğurduktan sonra da istemediğine karar verebilir oyuncak mi bu. Üstelik eskaza hamile kalsam diyorsunuz bu kadın bile bile isteye isteye hamile kalmış bunun nesini anlamıyorsunuz. Can üretmiş içinde şimdi ıstemiyorum öldüreyim. O zaman doğurunca da anne olmaya hazır değilim deyip öldürsün normal mi? Dese ki anne olmaya hazır değilmişim doğurup devlete vereyim ama ona da hayır diyor. Sizin dediginiz farklı şeyler biri kaza ile biri isteye isteye çabalayarak hamile olmak çok farklı şeyler her ikisi.
Asıl cahillik sende okumuş cahillik bu. Cahil olmayan insan bebeğim var ama istemiyorum o zaman oldureyim demez!Sonunda beni anlayan aklı başında bir insan.yok anam bi daha yazmam böyle şeyler .burası Empati kurmayı bilmeyen cahil insan dolu
Ağzın bal yesin P pirayekız daha 25 yaşındaymışsın, hangi ara mezun oldun işe girdin yalnız yasadın sorguladın da eş seçip evlendin düşündun de hamile kaldınsen böyle üstten üstten konuşunca ben de sahiden kendi ayaklari uzerinde durup kişisel gelisimini tamamlamis biri filan sandım...basbaya memurluğa kapağı atınca bulduğu en hayirlı kismeti! kaçırmayıp imzayı bastırtan, insta hesabı kına düğün kociş resimleriyle dolu, 24 yasında evlenen birisin sen...hiçbirşeyi düşünmemişsin ki bunu niye düşünüyorsun, doğur gitsin, olmadı babannesi bakar
Canım .üzüldüm gerçekten Allah tez zamanda verir inşallah.inan olmasa bende Kahredip üzülürdüm .mevzu para değil ki ben kimseye anlatamadım .yeni bir evlilik şak diye olan bir çocuk .hormonlar hepsi üst üste .umarım istediğin bebek bir an önce olur üzülmeG gamzeyont38 Şu an Baküde ezan veriliyor ve ben her zamanki gibi dua ediyorum. Ne için biliyormusunuz? bir bebeğim olsun diye. 5 yıldır evliyim ve bir kere bile hamile kalmadım. Her türlü tedaviyi, her türlü acıyı yaşadım. Tarif edilemez bişey. Bikere hamile olduğumu düşündüğümde ve testimde de pozitifi gordugumde yaşadığım mutluluğu anlatamam sana. 1 gün sürdü mutluluğum. Sabah eşim karnımdan öpüp işe gittikten sonra iç çamaşırımda gördüğüm kan ile yıkıldı dünyam. Hamile değilmişim. Regl oldum. En çok onu bu mutluluktan mahrum ettiğim için üzgündüm. Şu anda iş yerinde gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları, bogazımda düğümler. Ve anladığın üzre çalışıyorum ve kendi paramı kazanıyorum... ama içim hep buruk, içimde hep tarifsiz bir acı. Ve inan ki bu acı geçmiyor. Sadece kabuk bağlıyor. ALLAHa dua et ve ondan bu düşündüklerin için özür dile. Çocuğunu sev ve ondan da özür dile. Çünkü böyle bişeyi haketmiyor. Eşin ise her gün içip kavga çıkarmıyorsa, sana şiddet uygulayıp seni aldatmıyorsa bunları hiç hak etmiyor...
Ama yaaa beni de ağlattınG gamzeyont38 Şu an Baküde ezan veriliyor ve ben her zamanki gibi dua ediyorum. Ne için biliyormusunuz? bir bebeğim olsun diye. 5 yıldır evliyim ve bir kere bile hamile kalmadım. Her türlü tedaviyi, her türlü acıyı yaşadım. Tarif edilemez bişey. Bikere hamile olduğumu düşündüğümde ve testimde de pozitifi gordugumde yaşadığım mutluluğu anlatamam sana. 1 gün sürdü mutluluğum. Sabah eşim karnımdan öpüp işe gittikten sonra iç çamaşırımda gördüğüm kan ile yıkıldı dünyam. Hamile değilmişim. Regl oldum. En çok onu bu mutluluktan mahrum ettiğim için üzgündüm. Şu anda iş yerinde gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları, bogazımda düğümler. Ve anladığın üzre çalışıyorum ve kendi paramı kazanıyorum... ama içim hep buruk, içimde hep tarifsiz bir acı. Ve inan ki bu acı geçmiyor. Sadece kabuk bağlıyor. ALLAHa dua et ve buondan bu düşündüklerin için özür dile. Çocuğunu sev ve ondan da özür dile. Çünkü böyle bişeyi haketmiyor. Eşin ise her gün içip kavga çıkarmıyorsa, sana şiddet uygulayıp seni aldatmıyorsa bunları hiç hak etmiyor...
Siz önce bir büyüyün de sonra cehaletten dem vurun.Sonunda beni anlayan aklı başında bir insan.yok anam bi daha yazmam böyle şeyler .burası Empati kurmayı bilmeyen cahil insan dolu
İşte verilecek en güzel cevapG gamzeyont38 Şu an Baküde ezan veriliyor ve ben her zamanki gibi dua ediyorum. Ne için biliyormusunuz? bir bebeğim olsun diye. 5 yıldır evliyim ve bir kere bile hamile kalmadım. Her türlü tedaviyi, her türlü acıyı yaşadım. Tarif edilemez bişey. Bikere hamile olduğumu düşündüğümde ve testimde de pozitifi gordugumde yaşadığım mutluluğu anlatamam sana. 1 gün sürdü mutluluğum. Sabah eşim karnımdan öpüp işe gittikten sonra iç çamaşırımda gördüğüm kan ile yıkıldı dünyam. Hamile değilmişim. Regl oldum. En çok onu bu mutluluktan mahrum ettiğim için üzgündüm. Şu anda iş yerinde gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları, bogazımda düğümler. Ve anladığın üzre çalışıyorum ve kendi paramı kazanıyorum... ama içim hep buruk, içimde hep tarifsiz bir acı. Ve inan ki bu acı geçmiyor. Sadece kabuk bağlıyor. ALLAHa dua et ve ondan bu düşündüklerin için özür dile. Çocuğunu sev ve ondan da özür dile. Çünkü böyle bişeyi haketmiyor. Eşin ise her gün içip kavga çıkarmıyorsa, sana şiddet uygulayıp seni aldatmıyorsa bunları hiç hak etmiyor...
Şak diye olan çocuk gökten kucagına düşmedi istemiş yapmışsın ilk denemede olma ihtimali var olmuş da millete cahil diyorsun da sen bunu bilmiyormusun korunmazsan çocuk olur sanki hiç planlamadan korundugun halde kaldın hamile sen başta istemiş sonra vazgeçtim diyip duran birisinCanım .üzüldüm gerçekten Allah tez zamanda verir inşallah.inan olmasa bende Kahredip üzülürdüm .mevzu para değil ki ben kimseye anlatamadım .yeni bir evlilik şak diye olan bir çocuk .hormonlar hepsi üst üste .umarım istediğin bebek bir an önce olur üzülme
Dünya kadar uğraşıp çocuğu olmayan bebek ve yıllardır deneyip çocuğu olmayan iş arkadaşlarım vardı da onun etkisinde kaldım sanırım yoksa korunmak nedir biliyorumŞak diye olan çocuk gökten kucagına düşmedi istemiş yapmışsın ilk denemede olma ihtimali var olmuş da millete cahil diyorsun da sen bunu bilmiyormusun korunmazsan çocuk olur sanki hiç planlamadan korundugun halde kaldın hamile sen başta istemiş sonra vazgeçtim diyip duran birisin
Yasalara uygun durum yokki ortada şuan aldırması yasak. Kadın özelde aldırabilir miyim diye soruyor yani yasayı nasıl delerim diye soruyor. Ayrıca artık hayat onun hayatı değil 2 hayat var bedeninde şuan.Bu sitede insanların okuduklarını anlayamama gibi bir problemi var. Evet bile isteye hamile kalmış olsa da mutlu mesut doğuma da gitse sonradan annelik yapmak istemeyebilir. Benim dünya görüşüm geniş. Kimseye hiçbirşey dayatılamaz. Anneliğe de kutsal olarak bakmıyorum. Bütün canlılar bir şekilde ürüyor. Beden onun bedeni hayat onun hayatı yasalara uygun şekilde istediğine karar verir.
İnşAllah isteyen herkese versin. Hormonları anlarım tabi herkeste olur ama sen insanları maaş ve yaptıkları sadece çocuk doğurmak gibi iki gruba ayırırsan burda sen kötü olursun. Çünkü çalışmayan kadınlar da kendi ayakları üstünde dura bilirler. Evlilik sorumluluk isteyen birşey ve 26 yaşındasın. Az da değil. Düşünsene özgürlüğünün peşinden gidip her türlü çılgınlığı yapacaktın ve 35_40 yaşında evlenmek isteyince çocuk yapmak isteyince geç kalmış olacaktın(çünkü artık kimseyi beğenemeyecektin) kader diye bişey var inan. Eğer Allah sana o eşi ve o bebeği aratmadan verdiyse şükür etmekten başka çaren yok. Yoksa ALLAHın zoruna giderCanım .üzüldüm gerçekten Allah tez zamanda verir inşallah.inan olmasa bende Kahredip üzülürdüm .mevzu para değil ki ben kimseye anlatamadım .yeni bir evlilik şak diye olan bir çocuk .hormonlar hepsi üst üste .umarım istediğin bebek bir an önce olur üzülme
Ama yaaa beni de ağlattın
Saol canım benim inşAllah.İşte verilecek en güzel cevapAllah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi bebek versin sana
Demin de boşanmış çocuklu arkadaşlarımın etkisinde kaldım diyordun kuzum. Nolacak senin bu etki halin?Dünya kadar uğraşıp çocuğu olmayan bebek ve yıllardır deneyip çocuğu olmayan iş arkadaşlarım vardı da onun etkisinde kaldım sanırım yoksa korunmak nedir biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?