İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hemen evlenmedim çok sorguladım emin olabilirsin hep bi evlilik bebek korkum vardı .zaten muhtemelen sağlıklı doğacak bu bebek.sonra bir daha yapmam kesinlikle

Herkesi kendsi gibi görüyor işte.. Maaşı olmasa öyle yapcak demek ki.. Normalde bu kadar snrlenmezdm en çok istyordk denedk oldu şimdi istemyorm lafına snr oldum.. Oyuncak sanki

Benim de önceki banım böyle bi konudandı orda da senleydik hatırlarsan. Beraber yedik banı. Hadi ver elini atalım kendimizi banın kollarına
Ayrılsakta beraberiz gülüm anca beraber kanca beraber gidersek toplu gideriz zengin kalkışı olur bizimkisi de napalım

Herkesi kendsi gibi görüyor işte.. Maaşı olmasa öyle yapcak demek ki.. Normalde bu kadar snrlenmezdm en çok istyordk denedk oldu şimdi istemyorm lafına snr oldum.. Oyuncak sanki
Ben her lafına sinir oldum. Çocuk bile daha mantıklı konuşur

Gitmeyeceksek de şimdi geyikten gideceğiz
Ben anlamıyorum ne eglenebiliyoruz agız tadıyla ne içimizi döküp laf sayabiliyoruz hep içimizde kalıyor olmaz ki böyle çok adaletsiz adaletin bumu kk diye şarkı yapacağım banlanırsam o sıra şarkı sözlerini yazıp gelir gelmez yazarım buraya artık yeni bir sektöre atılımımın yolunu açıcak bu ban hissediyorum bu defa herşey çok farklı olacak

Yani herkesin derdi kendine. Ne yasadiniz bilemeyiz. Aldirin aldirnayin demek dogru degil belki. Ama bu bebek olayi bambaşka, aldirmayin yani bi can o. Sorunlarinizi halledersiniz inşallah. Allah yardimciniz olsun

O kadar doğru bir yorum yaptiniz ki. Mevlam her zaman yoklukla sinamaz . Varlikla da sinaniriz. Allah yardimciniz olsun

Hem bebek için hem adam için üzüldüm. 11 haftalık bebek basbaya normal insan gibi bütün uzuvları tam bir bebek. Keşke doğurup adama bıraksanız. Hem adamı hemde bebeği sizin gibi biriyle fazla muhattap etmeyin. Özgür hayatınıza dönün. Eminim sizle yasayacaklarindan daha mutlu olacaklardir

Bu arada hormonların sizde ciddi etki yarattığını düşünüyorum çünkü evlilikten ziyade bebeğe yönelik bir panik görüyorum. Mutlaka uzmana danışın lütfen.

Evet hemen evlenmedim çok sorguladım emin olabilirsin hep bi evlilik bebek korkum vardı .zaten muhtemelen sağlıklı doğacak bu bebek.sonra bir daha yapmam kesinlikle
kız daha 25 yaşındaymışsın, hangi ara mezun oldun işe girdin yalnız yasadın sorguladın da eş seçip evlendin düşündun de hamile kaldın sen böyle üstten üstten konuşunca ben de sahiden kendi ayaklari uzerinde durup kişisel gelisimini tamamlamis biri filan sandım...basbaya memurluğa kapağı atınca bulduğu en hayirlı kismeti! kaçırmayıp imzayı bastırtan, insta hesabı kına düğün kociş resimleriyle dolu, 24 yasında evlenen birisin sen...hiçbirşeyi düşünmemişsin ki bunu niye düşünüyorsun, doğur gitsin, olmadı babannesi bakar

Konuyu kişiselleştiren hakaretler eden bir kaç kişi var ondan konu bu noktaya geldi ben bu bebekle ilgili fikir almak istemiştim sadece

Konuyu kişiselleştiren hakaretler eden bir kaç kişi var ondan konu bu noktaya geldi ben bu bebekle ilgili fikir almak istemiştim sadece
Haa şöyle iki adım geri dur yavrum öyle tepeden konuşurken bunları farkeden çıkmaz gibi geliyor çözdüler işi P piraye süper bir cvp oldu

Yok öyle bir dünya ne demek doğurduktan sonra da istemediğine karar verebilir oyuncak mi bu. Üstelik eskaza hamile kalsam diyorsunuz bu kadın bile bile isteye isteye hamile kalmış bunun nesini anlamıyorsunuz. Can üretmiş içinde şimdi ıstemiyorum öldüreyim. O zaman doğurunca da anne olmaya hazır değilim deyip öldürsün normal mi? Dese ki anne olmaya hazır değilmişim doğurup devlete vereyim ama ona da hayır diyor. Sizin dediginiz farklı şeyler biri kaza ile biri isteye isteye çabalayarak hamile olmak çok farklı şeyler her ikisi.

Bu konuyu uydurdugunuzu düşünüyorum. Milletten reaksiyon almak için ne varsa yazmışsınız yok ilk denemede oldu yok aslında büyük problemlerimiz yok, çok istedik ama şimdi istemiyorum...çocuk doğduktan sonra otomatik iyi bir insan olmayacaksınız ne yazık ki. Buyuk sorumluluk. Eğer konu gerçekse de çocuk doğana kadar psikolojik destek alin muhakkak

Öfff size göre herşey fake ya .neyse ne sizden fikir alanda kabahat işim gücüm yok reaksiyon alıcam size gelesiye doktora gidip fikir alabilirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…