- 27 Mayıs 2020
- 56
- -148
- 1
- 33
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Evet hemen evlenmedim çok sorguladım emin olabilirsin hep bi evlilik bebek korkum vardı .zaten muhtemelen sağlıklı doğacak bu bebek.sonra bir daha yapmam kesinlikleKonuyu özellikle takip ediyorum ve sacmaladigini düşünüyorum. Sen bi maaş tutturmuş gidiyosun. Para demek değil herşey ve gerçekten paradan daha önemli şeyler var şu hayatta. Hiç mi hiç istemiyorum yazmışsın. Eşinle severek evlenmişsin. Kaldı ki öyle bugün tanıştım hop yarın evleneyim dediğini de sanmıyorum. Ufak tefek kavgalar ses yüksekliği her zaman olacak şeyler. Bunlar olmazsa zaten bişeyler eksik demektir. Çocuk konusuna gelince de gerçekten çok insan var benim gibi çocuk sahibi olmak isteyen. Bide senin gibi olana razı olmayıp simariklik yapanlar var. Madem istemiyodun bi bebeği kaç tane korunma yöntemi var. Korunsaydin. Bugün çocuğum olsun yarın vazgeçtim olmasın demek olmaz. 26 yaşındayım diyosun ama ben sende o yaşta birinin olgunluğunu göremedim. Oku ve anla karnında mucize var çoğu insanın beklediği bi mucize. Böyle saçmalıklara gelmez küçücük bebek. Senin gelgitlerinle de normal şekilde büyüyebilecegini sanmıyorum!
Herkesi kendsi gibi görüyor işte.. Maaşı olmasa öyle yapcak demek ki..İllaki verecek canım. Allah büyük. Tanınadan bide beni yargılıyor yok benim maaşım varmış da sen kocana muhtaçmışsın ondan sıkıntılara sabretmişsin. O zaman git aldır çocuğu kocayı da boşa maaşını yalnız başına ye çatır çatır.
Ayrılsakta beraberiz gülüm anca beraber kanca beraber gidersek toplu gideriz zengin kalkışı olur bizimkisi de napalımBenim de önceki banım böyle bi konudandı orda da senleydik hatırlarsan. Beraber yedik banı. Hadi ver elini atalım kendimizi banın kollarına
Çok büyük konuşuyosun dua et bol bol Allah seni o canla sınamasınEvet hemen evlenmedim çok sorguladım emin olabilirsin hep bi evlilik bebek korkum vardı .zaten muhtemelen sağlıklı doğacak bu bebek.sonra bir daha yapmam kesinlikle
Ben her lafına sinir oldum. Çocuk bile daha mantıklı konuşurHerkesi kendsi gibi görüyor işte.. Maaşı olmasa öyle yapcak demek ki..Normalde bu kadar snrlenmezdm en çok istyordk denedk oldu şimdi istemyorm lafına snr oldum.. Oyuncak sanki
Gitmeyeceksek de şimdi geyikten gideceğizAyrılsakta beraberiz gülüm anca beraber kanca beraber gidersek toplu gideriz zengin kalkışı olur bizimkisi de napalım
Eminm ki bebeği kucağına aldığı zaman bu günü düşünüp pişman olacak.. Rabbim hidayet versin ..Ben her lafına sinir oldum. Çocuk bile daha mantıklı konuşur
Ben anlamıyorum ne eglenebiliyoruz agız tadıyla ne içimizi döküp laf sayabiliyoruz hep içimizde kalıyor olmaz ki böyle çok adaletsizGitmeyeceksek de şimdi geyikten gideceğiz
Gitmeyeceksek de şimdi geyikten gideceğiz
Amin canımEminm ki bebeği kucağına aldığı zaman bu günü düşünüp pişman olacak.. Rabbim hidayet versin ..
kız daha 25 yaşındaymışsın, hangi ara mezun oldun işe girdin yalnız yasadın sorguladın da eş seçip evlendin düşündun de hamile kaldınEvet hemen evlenmedim çok sorguladım emin olabilirsin hep bi evlilik bebek korkum vardı .zaten muhtemelen sağlıklı doğacak bu bebek.sonra bir daha yapmam kesinlikle
Konuyu kişiselleştiren hakaretler eden bir kaç kişi var ondan konu bu noktaya geldi ben bu bebekle ilgili fikir almak istemiştim sadecekız daha 25 yaşındaymışsın, hangi ara mezun oldun işe girdin yalnız yasadın sorguladın da eş seçip evlendin düşündun de hamile kaldınsen böyle üstten üstten konuşunca ben de sahiden kendi ayaklari uzerinde durup kişisel gelisimini tamamlamis biri filan sandım...basbaya memurluğa kapağı atınca bulduğu en hayirlı kismeti! kaçırmayıp imzayı bastırtan, insta hesabı kına düğün kociş resimleriyle dolu, 24 yasında evlenen birisin sen...hiçbirşeyi düşünmemişsin ki bunu niye düşünüyorsun, doğur gitsin, olmadı babannesi bakar
Yok öyle bir dünya ne demek doğurduktan sonra da istemediğine karar verebilir oyuncak mi bu. Üstelik eskaza hamile kalsam diyorsunuz bu kadın bile bile isteye isteye hamile kalmış bunun nesini anlamıyorsunuz. Can üretmiş içinde şimdi ıstemiyorum öldüreyim. O zaman doğurunca da anne olmaya hazır değilim deyip öldürsün normal mi? Dese ki anne olmaya hazır değilmişim doğurup devlete vereyim ama ona da hayır diyor. Sizin dediginiz farklı şeyler biri kaza ile biri isteye isteye çabalayarak hamile olmak çok farklı şeyler her ikisi.Doğurduktan sonra bile istemediğine karar verebilir. Anne olmak için yaratılmadığını o an anlayabilir. Böyle insanlar var ama linç edilirim korkusu ile sesleri pek çıkmıyor. Evet bebek için çok üzücü ama bir insan istemediği birşeyi ne kadar özverili yapabilir. Şimdi ben es kaza hamile kalsam başkasının çocuğunun olmayışı bana motivasyon olmaz, olmamalı. Bir sürü sağlık problemi olan insanlar var herkesin üreme sistemi de sağlıklı olmayabilir. Bacağı olmayan adam bana koşmuyorum yürümüyorum diye kızmıyorsa bu arkadaşların da üreyebilen kimseye bunu tercih etmediği için kızma hakkı yok.
Öfff size göre herşey fake ya .neyse ne sizden fikir alanda kabahat işim gücüm yok reaksiyon alıcam size gelesiye doktora gidip fikir alabilirdimBu konuyu uydurdugunuzu düşünüyorum. Milletten reaksiyon almak için ne varsa yazmışsınız yok ilk denemede oldu yok aslında büyük problemlerimiz yok, çok istedik ama şimdi istemiyorum...çocuk doğduktan sonra otomatik iyi bir insan olmayacaksınız ne yazık ki. Buyuk sorumluluk. Eğer konu gerçekse de çocuk doğana kadar psikolojik destek alin muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?