- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Bununla büyüdün diye de istemiyorum öldüreyim bebegi kafası yaşıyorsun bence çok bencil bir düşünce sen kendi kafanda bu bebek olursa bende annem gibi mahkum kalırım diyorsun ama öyle bişey yok o annenin yanlış tercihi hak var hukuk var mahkemeye çıktığın zaman her şekilde boşanır çocugun da velayetini alıp hayatına devam edebilirsiniz o evde esir olmak annenin seçimi olmuş sen işim de var diyorsun hayli hayli bebeginle yalnız bir hayat kurarsın istesenŞımarık büyümedim sadece problemli bir ailede büyüyüp çocukların anne babaya yük olduğunu gördüğüm bir ailede büyüdüm annem sırf biz varız diye babam onu bizi görmemekle tehdit ediyor diye problemli bir evliliği yürütmek zorunda kaldı
Ilk gebelik mi kuzum seninElim ayağım titriyor ya sinirden. Nasıl insanlar var. Bide prova yapılmıyor diyor. Sanki bu kadar insan prova yaptı da doğuruyor ve ya boşanmıyor. Bide 26 yaşında benle yaşıt. Çocuk da değil.
Aynen öyle uzmanlar bile söylüyor bir evliliğin tam olarak oturması 3 yıl sürermiş ilk zamanlar herkes tartışıyor bu sevmediğimiz için degil ki o an psikolojik olarak çok farklı oluyorsun bütün düzenin bozuluyor yıllarca özgürken birden baglanıyorsun yeni hayata alışıyorsun ben çok bilirim ilk yıl tartıştığımızı ama şuan çok güzel bir ilişkimiz varKuzum benim hayatım toz pembe geçti babamla annemin illaki sorunları vardı ama bi kere bile bize yansıtmadılar. Neyse evlendim gerçek hayatı yaşadım. Herkes o psikolojiden geçiyor sorunları olmayan bir çift bile yoktur. Ama evlilik sorumluluktur ya böylesi şımarıklık değil.
Bak işte senin psikolojinde bu yaşadıklarının çok etkisi var, bilinç altına çocuk anne babaya yüktür diye yerleşmiş sanki.. destek alman iyi olur diye düşünüyorumŞımarık büyümedim sadece problemli bir ailede büyüyüp çocukların anne babaya yük olduğunu gördüğüm bir ailede büyüdüm annem sırf biz varız diye babam onu bizi görmemekle tehdit ediyor diye problemli bir evliliği yürütmek zorunda kaldı
Ben de yeni evliyim 26 yasindayim ve memurum. Ayni sizin gibi. evet hicbir evlilik nisanlilik kadar guzel olmaz zaten.bizim de sorunlarimiz oldu ama aşılamayacak seyler degil. Evlilik sabır isidir. Asil o zamanlar insanlar birbirlerini taniyolar. Bence siz henuz o olgunluga ulasamadiniz.cocugu da istemiyorum diyosunuz ama tut ki aldirdiniz sonra esinle araniz duzeldi ve bir daha da cocugunuz olmadi. O zaman pisman olmam derseniz buyrun aldirin. Bu arada sadece cocuga degil size de zarari olur. 26 yasinda buyuk bir saglik sorunu yasayip geri donusu olmayan seyler basiniza gelirse cok aglarsiniz.Yok aslında bi sorunumuz yoktu.ha şimdi de yok ama nişanlılık gibi muhteşem değiliz.aynı evde insan bazen tersleşebiliyor o kadar
Olur canım hemen devlete veririz .ben çocuğa bakmak demiyorum .kararsızım diyorum .Ben cocuklara uzuluyorum boyle durumlarda. Kendisini istemeyen annenin elinde zarar ziyan buyuyorlar. Dogurduktan sonra devlete verin. Umarim iyi bakacak birileri cikar. Kendi cocugu olmayan nicesine bakan cok insan var. Sadece dogurun ve verin. Zarar vermeyin cocuga yeterli. Kalan hayatinizda da mutlu olun,bu simariklikla zor tabi
Kararsizim diyene ne diyebilirim baska? Daha bunun karar vermesi mi kalmis? Aldirma yasal siniri gecmissiniz,Cocugu istemiyorsaniz baskasina verirsiniz hepsi bu. Ben devlet yurtlarindaki sahipsiz kalmis cocuklara gonullu annelik yapiyorum,benim gibi cok insan var. İnsan zorla anne olamaz.Olur canım hemen devlete veririz .ben çocuğa bakmak demiyorum .kararsızım diyorum .
Bilmiyorum bazen düşünüyorum millet kafayı yemiş gibi 19 unda evlenip 20 sinde doğuruyor bu delilik bence.ben kendimi tanıyorum eğer bir kaç sene daha bekar kalsaydım kimseyi beğenmez evlenmezdim kesin .o yüzden evlendim .ha mutlu muyum emin değilim .mutsuzum dersem yalan olur çünkü bana saygı gösteren seven bir eşim varBen de yeni evliyim 26 yasindayim ve memurum. Ayni sizin gibi. evet hicbir evlilik nisanlilik kadar guzel olmaz zaten.bizim de sorunlarimiz oldu ama aşılamayacak seyler degil. Evlilik sabır isidir. Asil o zamanlar insanlar birbirlerini taniyolar. Bence siz henuz o olgunluga ulasamadiniz.cocugu da istemiyorum diyosunuz ama tut ki aldirdiniz sonra esinle araniz duzeldi ve bir daha da cocugunuz olmadi. O zaman pisman olmam derseniz buyrun aldirin. Bu arada sadece cocuga degil size de zarari olur. 26 yasinda buyuk bir saglik sorunu yasayip geri donusu olmayan seyler basiniza gelirse cok aglarsiniz.
Yapmasaydın boşansaydın masumun günahı ne siz anne olamazsınızLütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
Haklısınız .bende ilk öğrendiğimde çok mutlu olup gece boyu uyuyamamıştım sonra oldu ne olduysaÇok büyük problemlerimiz yok ermişsiniz zaten büyük problem olsa insan çocuk yapma olayını düşünmeyi de geçtim yani o eylemi yapamaz sanırım sinirinden öfkesinden
Eğer büyük ve affedilmeyecek şeylerse herkes neredeyse yaşıyor bu şeyleri
6 yıldır uğraşan her yeri delik deşik olmuş ruhen zaten çökmüş biri olarak yazıyorum yazık o bebeğe
2,5 senedir evliyim evlendiğim günden beri hastaneleri yol ettim kendime ilaçlar kürler iğneler, bazılarımızın çekinip yatmaya korktuğu masaya defalarca yattım, ağrılar, acılar ilaçların yan etkisiyle oluşan alerjiler bir negatif tüp bebek tedavisi sadece 2,5 yılda yıllarca bunları yaşayan var tekrar aynı ağrıları acıları sorunları yaşayacağımı bile bile tekrar başlıcam içimden yazmak geldi sadece Rabbim size nasip etmiş çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınsınız lütfen kıymayın bebeğinizeLütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede?
haklısınız .ben bebek isteyen annelere bişi demiyorum olmasa bende çok üzülürdüm heralde .ama hamilelik psikolojisi çok farklı2,5 senedir evliyim evlendiğim günden beri hastaneleri yol ettim kendime ilaçlar kürler iğneler, bazılarımızın çekinip yatmaya korktuğu masaya defalarca yattım, ağrılar, acılar ilaçların yan etkisiyle oluşan alerjiler bir negatif tüp bebek tedavisi sadece 2,5 yılda yıllarca bunları yaşayan var tekrar aynı ağrıları acıları sorunları yaşayacağımı bile bile tekrar başlıcam içimden yazmak geldi sadece Rabbim size nasip etmiş çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınsınız lütfen kıymayın bebeğinize
Bence acilen yardım alın. Umarım geçici bir durumdurhaklısınız .ben bebek isteyen annelere bişi demiyorum olmasa bende çok üzülürdüm heralde .ama hamilelik psikolojisi çok farklı
Doğurduktan sonra bile istemediğine karar verebilir. Anne olmak için yaratılmadığını o an anlayabilir. Böyle insanlar var ama linç edilirim korkusu ile sesleri pek çıkmıyor. Evet bebek için çok üzücü ama bir insan istemediği birşeyi ne kadar özverili yapabilir. Şimdi ben es kaza hamile kalsam başkasının çocuğunun olmayışı bana motivasyon olmaz, olmamalı. Bir sürü sağlık problemi olan insanlar var herkesin üreme sistemi de sağlıklı olmayabilir. Bacağı olmayan adam bana koşmuyorum yürümüyorum diye kızmıyorsa bu arkadaşların da üreyebilen kimseye bunu tercih etmediği için kızma hakkı yok.Iyi de bu kadın isteyerek hamile kalmış kaza ile değil ki..
kendinize zaman verin eminin onu içinizde hissettikçe kabulleneceksiniz, kucağınıza alınca pişman olacaksınız bu düşündükleriniz içinhaklısınız .ben bebek isteyen annelere bişi demiyorum olmasa bende çok üzülürdüm heralde .ama hamilelik psikolojisi çok farklı
Geçen hafta da bi düşündüm gidip aldırsam mı diye eşime söylemeye çekindim çünkü istiyorduk o çok istiyor .bebeğim bebeğim deyip duruyor kahve bile içirmiyor bana .ne dicen ki o da çocuk oyuncağı değil bu derdi heralde.aslında bi kaç kere tıklattım gibi e gidip aldıralım o zaman bi daha da olmazsa görürsün dedi .bişi diyemedim net bir kararda olmadığım içinYasal süre 10 haftaydı sanırım.Maalesef süre dolmuş
işte herkes sizin gibi ince düşünme yeteceğine ve empati yeteceğine sahip değil .artık onun sorumluluğunu almak zorundayım bunun farkındayım .tek yapmam gereken ikinciyi yapmamak olur .başka da yapabileceğim bişi yok .Doğurduktan sonra bile istemediğine karar verebilir. Anne olmak için yaratılmadığını o an anlayabilir. Böyle insanlar var ama linç edilirim korkusu ile sesleri pek çıkmıyor. Evet bebek için çok üzücü ama bir insan istemediği birşeyi ne kadar özverili yapabilir. Şimdi ben es kaza hamile kalsam başkasının çocuğunun olmayışı bana motivasyon olmaz, olmamalı. Bir sürü sağlık problemi olan insanlar var herkesin üreme sistemi de sağlıklı olmayabilir. Bacağı olmayan adam bana koşmuyorum yürümüyorum diye kızmıyorsa bu arkadaşların da üreyebilen kimseye bunu tercih etmediği için kızma hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?