- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Hamilelik psikolojisinden olan hiçbir kadının aldırmayı düşündüğünü duymadım daha çok o psikolojide olanlar bebekleri iyimi diye diken üstünde sürekli endişeli oluyorhaklısınız .ben bebek isteyen annelere bişi demiyorum olmasa bende çok üzülürdüm heralde .ama hamilelik psikolojisi çok farklı
Bence siz iyi bir anne olacaksınız. Ama bu süreçte destek alın ki bu düşünceler içinizde büyümesin hem de bunun altında yatan asıl sebebi bulur ve çözersiniz.Çocuk fikrini ezelden beri sevdim aslında ama hamile kaldığımdan beri kendi içimde düşünüyorum .eşe birden bire ben bu çocuğu istemiyorum da denmiyor .düşündüm hep .ha doğunca tabiki bakıcam .ama bilmiyorum ne denli iyi bir anne olabilirim
Bak canım ben de cok alismis degilim gecen yaz evlendim ve evet cok dusundum hata mi yaptim diye. Ama sorun ne bilmiyorum evlilikte her sey degisiyormus onu anladim. Suan hormonlarin da etkiliyor. Belki cocuktan sonra daha farkli olucak bilemezsin. Butun ilgin ona yogunlasicak evinde bicir bicir gezen nese sacan birisi olucak. Kotu dusunme. Allah daha kotu sorunlardan korusun. Esin dovmuyorsa aldatmiyorsa sana deger veriyorsa inan diger sorunlar cok ufaktir.Bilmiyorum bazen düşünüyorum millet kafayı yemiş gibi 19 unda evlenip 20 sinde doğuruyor bu delilik bence.ben kendimi tanıyorum eğer bir kaç sene daha bekar kalsaydım kimseyi beğenmez evlenmezdim kesin .o yüzden evlendim .ha mutlu muyum emin değilim .mutsuzum dersem yalan olur çünkü bana saygı gösteren seven bir eşim var
Sizce eşime bebeği istemediğimi söylemeli miyim
Ya varya sanki çocuk ölsün diye ilaçlar aldım .ne kadar kötüsünüz yabence söyleyin, nasil bir insanla evli oldugunu bilsin.
Ya varya sanki çocuk ölsün diye ilaçlar aldım .ne kadar kötüsünüz ya
4 senedir uğraşıyoruz canım 2 sene önce bi kaybım oldu. Evet ilk gebelik canımcımIlk gebelik mi kuzum senin
Ben sağlıkçıyım çocuğun ilaç içince ölmeyeceğini biliyorum .yok, istiyodum ama su an hic mi hic istemiyorum. bazen kalbi dursun diye bekliyorum diyen bir insanin hayatinda oldugunu bilmeli bence esiniz. kötü olan ben miyim? bugüne dek hic kimse icin kalbi dursun diye bekliyorum demedim. agzinizdan cikan lafa dikkat edin.
ilac konusuna gelince, ben o potansiyeli gördüm sizde....
Aynen bizim de canım oturuyor işte zamanla. Şımarıklık yapıp boşansaydık bu güzel ilişkimisi yaşamıyor olurdukAynen öyle uzmanlar bile söylüyor bir evliliğin tam olarak oturması 3 yıl sürermiş ilk zamanlar herkes tartışıyor bu sevmediğimiz için degil ki o an psikolojik olarak çok farklı oluyorsun bütün düzenin bozuluyor yıllarca özgürken birden baglanıyorsun yeni hayata alışıyorsun ben çok bilirim ilk yıl tartıştığımızı ama şuan çok güzel bir ilişkimiz var
Canım gittin mi hiç doktora buaralar nasıl bebişin iyimisiniz ikinizde kaç hafta oldunuz cinsiyet falan doktor bişey söyledi mi4 senedir uğraşıyoruz canım 2 sene önce bi kaybım oldu. Evet ilk gebelik canımcım
Sağlıkla kucağına al canım bol bol dinlen, insallah kucağına aldığını görmek, büyüdüğünü görmek nasip olur4 senedir uğraşıyoruz canım 2 sene önce bi kaybım oldu. Evet ilk gebelik canımcım
Valla evlilik zaman işi sabredeceksin fevri davranmayacaksın öyle olunca yolunu buluyor Bi şekildeAynen bizim de canım oturuyor işte zamanla. Şımarıklık yapıp boşansaydık bu güzel ilişkimisi yaşamıyor olurduk
İnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğiniziAynen bizim de canım oturuyor işte zamanla. Şımarıklık yapıp boşansaydık bu güzel ilişkimisi yaşamıyor olurduk
Rabbim tez vakitte versin inşallah canım. Böylelerini görünce daha çok dua ediyorum sizler içinÇok büyük problemlerimiz yok ermişsiniz zaten büyük problem olsa insan çocuk yapma olayını düşünmeyi de geçtim yani o eylemi yapamaz sanırım sinirinden öfkesinden
Eğer büyük ve affedilmeyecek şeylerse herkes neredeyse yaşıyor bu şeyleri
6 yıldır uğraşan her yeri delik deşik olmuş ruhen zaten çökmüş biri olarak yazıyorum yazık o bebeğe
yaşamayan anlayamıyor ne yazık ki. Allah Evlat hasretiyle yanan bu hayalin peşinden giden bütün kadınlara bu duyguyu yaşatsın inşallahaynen tam olarak hissetiğim bu...
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah çok amin2,5 senedir evliyim evlendiğim günden beri hastaneleri yol ettim kendime ilaçlar kürler iğneler, bazılarımızın çekinip yatmaya korktuğu masaya defalarca yattım, ağrılar, acılar ilaçların yan etkisiyle oluşan alerjiler bir negatif tüp bebek tedavisi sadece 2,5 yılda yıllarca bunları yaşayan var tekrar aynı ağrıları acıları sorunları yaşayacağımı bile bile tekrar başlıcam içimden yazmak geldi sadece Rabbim size nasip etmiş çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınsınız lütfen kıymayın bebeğinize
Ne saçma düşünce ya canım mesele muhtaç olmak degil yola çıktıysan elinden geleni yapacaksın çok büyük problem yoksa öyle hemen dönmeyeceksin evlilik olgunluk isteyen bişey hop istedim hop istemiyorum olmuyor öyle çocuk degilsin oyuncak almıyorsun ki iki gün oynadım sıkıldım diyesin Bi hayat kuruyorsun biz o günlerde sabrettik diye minnet etmiş olmuyoruz kimse kimseye muhtaç değil ki minnet etsin bir insandan hemen uyum saglamasını bekleyemezsin adam 20 30 yıl bir hayat yaşamış birden degişiyor herşey illaki sarsılacak psikolojisi bunu anlamak gerek aynı şey bizim içinde geçerli sen olaya çok toy oldugunu belli edecek şekilde bakıyorsun evliliğin ne oldugunu nasıl olması gerektiğini anlayamamışsın emek vermeden çiçek bile büyümüyor güzelleşmiyorİnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?