İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısınız .ben bebek isteyen annelere bişi demiyorum olmasa bende çok üzülürdüm heralde .ama hamilelik psikolojisi çok farklı
Hamilelik psikolojisinden olan hiçbir kadının aldırmayı düşündüğünü duymadım daha çok o psikolojide olanlar bebekleri iyimi diye diken üstünde sürekli endişeli oluyor

Bence siz iyi bir anne olacaksınız. Ama bu süreçte destek alın ki bu düşünceler içinizde büyümesin hem de bunun altında yatan asıl sebebi bulur ve çözersiniz.

Bak canım ben de cok alismis degilim gecen yaz evlendim ve evet cok dusundum hata mi yaptim diye. Ama sorun ne bilmiyorum evlilikte her sey degisiyormus onu anladim. Suan hormonlarin da etkiliyor. Belki cocuktan sonra daha farkli olucak bilemezsin. Butun ilgin ona yogunlasicak evinde bicir bicir gezen nese sacan birisi olucak. Kotu dusunme. Allah daha kotu sorunlardan korusun. Esin dovmuyorsa aldatmiyorsa sana deger veriyorsa inan diger sorunlar cok ufaktir.

Bu cocuk dogacak yasal sureyi gectin
Bence sen evliliigndeki sorunları çözmeye çalış
Çünkü sen bastan istiyormuşsun bebeği
Demek esinle ilgili sorunlar oldu
Oyuzden esine hissettigin herseyi anlat

Ya varya sanki çocuk ölsün diye ilaçlar aldım .ne kadar kötüsünüz ya

yok, istiyodum ama su an hic mi hic istemiyorum. bazen kalbi dursun diye bekliyorum diyen bir insanin hayatinda oldugunu bilmeli bence esiniz. kötü olan ben miyim? bugüne dek hic kimse icin kalbi dursun diye bekliyorum demedim. agzinizdan cikan lafa dikkat edin.

ilac konusuna gelince, ben o potansiyeli gördüm sizde....

Ben sağlıkçıyım çocuğun ilaç içince ölmeyeceğini biliyorum .

Aynen bizim de canım oturuyor işte zamanla. Şımarıklık yapıp boşansaydık bu güzel ilişkimisi yaşamıyor olurduk

Aynen bizim de canım oturuyor işte zamanla. Şımarıklık yapıp boşansaydık bu güzel ilişkimisi yaşamıyor olurduk
İnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğinizi

Rabbim tez vakitte versin inşallah canım. Böylelerini görünce daha çok dua ediyorum sizler için

Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah çok amin

İnsanın maaşı olunca kimseye minnet edesi gelmiyor belki de ondan çekmişsinizdir mutlu evliliğinizi
Ne saçma düşünce ya canım mesele muhtaç olmak degil yola çıktıysan elinden geleni yapacaksın çok büyük problem yoksa öyle hemen dönmeyeceksin evlilik olgunluk isteyen bişey hop istedim hop istemiyorum olmuyor öyle çocuk degilsin oyuncak almıyorsun ki iki gün oynadım sıkıldım diyesin Bi hayat kuruyorsun biz o günlerde sabrettik diye minnet etmiş olmuyoruz kimse kimseye muhtaç değil ki minnet etsin bir insandan hemen uyum saglamasını bekleyemezsin adam 20 30 yıl bir hayat yaşamış birden degişiyor herşey illaki sarsılacak psikolojisi bunu anlamak gerek aynı şey bizim içinde geçerli sen olaya çok toy oldugunu belli edecek şekilde bakıyorsun evliliğin ne oldugunu nasıl olması gerektiğini anlayamamışsın emek vermeden çiçek bile büyümüyor güzelleşmiyor

Madem hazır degildin Hic denemeseydin keşke.! Çocuğun suçu ne ? Onu hiç istemeyen bir annesi olacak çok yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…