- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi gamzeyont38
-
Oyyy maşallah ona kurban olurum onun salladığı ele dogsun da avucunun içini koklaya koklaya öpersin inşallahGittim canım çok şükür herşey yolunda. Kolunu bacağını görünce ne kadar ağladım hele bana el sallıyordu ordan doktor da şok oldu bak el sallıyor dediRabbim isteyen hamile kalamayan ANNE olmayı hakeden herkese versin inşallah
(Ban yersem yiyim umurumda değil )..Ancak linç etmeyi biliyorsunuz ya .çocuk zor bir karar ki ben 19 yaşında evlenen arkadaşlarıma rağmen 25 e kadar bekledim.ailemden uzak doğularda çalıştığım yalnız başıma .özgürlüğe yalnızlığa çok alıştım .siz bişi yazmasanız da olur yazmayın
Kimseye anlatamadım işte burda insanlara derdini anlatan da kabahatCok isteyerek aylarca ugrasarak yaptigim bebegi hamileligin son ayini keske bi 4 ay daha surse hazir degilim istemiyorum diyerek geçirdim. Vazgectim dediğim de oldu ama ciktigi yere geri donmedisonra dogurdum tabi tutamadim icimde. Verdiler kucagima ecis bucus cirkin bisey ama nasil guzel kokuyor. Aldim sakladim bogruma 2.5 sene oluyor hala böğrümde. Simdi de diyorum ki hamilelik 3 aya insede bikac tane daha dogursam.
Demem o ki bunlar hep hormon. O hazir degilim istemiyorum olayi hep ya yetemezsem beceremezsem kaygisi. Dogupta becerince geciyor.
Git sinirini kime sinirlendiysen ordan çıkar bu ne hadsizlik bu ne terbiyesizlik anlamadım .(Ban yersem yiyim umurumda değil )..
Bana bak.. Sen imtihan mısın bize sabah sabah ? Seni öyle bir linç ederim ki neye uğradığını şaşırırsın.. Yalnzlığa alışmışmış..Ne demeye evlendin o zaman.. Ne demeye çocuk istedin ? Madem istedin otur bak şimdi.. oyuncak mı bu be ? Eli kolu kalbi olan bir can.. İnsan oyuncağını atmaya kıyamaz sen canlı kanlı bebeğinden kurtulmaya çalışıyorsun.. Sabah sabah zaten sinirliyim bütün sinirimi gelir gider senden çıkartırım.. Bugün kurtulmaya çalıştığın o cana yarın muhtaç olursun imtihan dünyası bu dünya..
Ağzın bal yesin canım. Bende tutmadım içimde. Ban man umrumda değil böyle şımarıklara çatır çatır söyleyeceksin(Ban yersem yiyim umurumda değil )..
Bana bak.. Sen imtihan mısın bize sabah sabah ? Seni öyle bir linç ederim ki neye uğradığını şaşırırsın.. Yalnzlığa alışmışmış..Ne demeye evlendin o zaman.. Ne demeye çocuk istedin ? Madem istedin otur bak şimdi.. oyuncak mı bu be ? Eli kolu kalbi olan bir can.. İnsan oyuncağını atmaya kıyamaz sen canlı kanlı bebeğinden kurtulmaya çalışıyorsun.. Sabah sabah zaten sinirliyim bütün sinirimi gelir gider senden çıkartırım.. Bugün kurtulmaya çalıştığın o cana yarın muhtaç olursun imtihan dünyası bu dünya..
Bende öyle düşünüyorum canım soran da kabahat :)Konu sahibi burada ki çoğu seni anlamaz,yargılar.Benim olmuyor sen aldırıyorsun falan derler.Yahu senin şartlarınla bu kadının ki bir mi ? Bence oyalanma buralarda boşuna
Tamam sizsiniz yaa.hayatınızdaki tek başarı çocuk doğurabilecek siz de haklısınızAğzın bal yesin canım. Bende tutmadım içimde. Ban man umrumda değil böyle şımarıklara çatır çatır söyleyeceksin
Amin hayırlısıyla. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah canımAllah nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah❤
Sizin gibi yapıcı yorumları görünce bir nebze de olsa seviniyorum .teşekkürler .evet istiyordum çok da sevindim iki tartışma olunca acaba mı dedim sadece .Hamile olduğunuzu bu gün veya dün ogrenmediniz ..büyük olasilikla bebeginiz olacağını ogrendiginizde bebeğiniz 5 bilemedin 6 haftalıkti.Kurtaj için yasal zaman araligindaydiniz ve bebeğinizin yaşamasını sizinle beraber olmasını sectiniz.Demek ki böyle birşeyi aslında istemiyorsunuz yaşadığınız şey bebeğe yetememe kaygısı olabilir ve bu hamileliğin ilerleyen haftalarında genellikle geçer.İlk çocuğuma 29 ikinciye 37 yaşında hamile kaldım çok sabırlı ve kalender bir insanimdir.Ben bile İlk 3 ay "kendime ne yaptım ben !!" diye dusundum
Amin kuzum inşallahAmin hayırlısıyla. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah canım
Başarılarımı saymıyım şimdi sana. Çoluk çocukla uğraşamam. Git karnındakinden olgunluk öğren biraz. Yazık çocuğa senin gibi annesi olacak.Tamam sizsiniz yaa.hayatınızdaki tek başarı çocuk doğurabilecek siz de haklısınız
Allah razı olsun canım inşallah rabbim bizelre de nasip eder biz yanıp tutuşuyoruz evlat için bir de tam tersi olanlar var işte rabbim büyükRabbim tez vakitte versin inşallah canım. Böylelerini görünce daha çok dua ediyorum sizler için
Evliliklerde aşılamayacak problemler bir gün ortaya çıkabilir ..40 yaşındayım niyetim eşimle yaşlanmak ama hayat kimbilir neler planlıyor benim için belki de bu gerceklesmeyabilir...ama eşim yarın beni terketse veya aldatsa tek pişman olmadığım şey çocuklarım olur..."cocuklarimin velayeti bende olsun sen nereye gidiyorsan git " derimSizin gibi yapıcı yorumları görünce bir nebze de olsa seviniyorum .teşekkürler .evet istiyordum çok da sevindim iki tartışma olunca acaba mı dedim sadece .
Bu da sınav canım. İnşallah geçecekAllah razı olsun canım inşallah rabbim bizelre de nasip eder biz yanıp tutuşuyoruz evlat için bir de tam tersi olanlar var işte rabbim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?