Insanlar hamile kalmak icin burda kırk takla atiyor. Amuda kalkiyor ayaklari havada saatlerce bekliyor. Merak etme oyle kolay olacağını sanmiyorum. Amma havadan nem kapip hamile kalabilmeyi basarabilirsen de vallahi bravo diyecegim.. ama şunu da soylemek istiyorum 19 yasindasin be guzelim hayatinin baharinda niye boyle yanlis seylerle ugrasiyorsun oku okulunu al meslegini eline evlen sonra ne istiyorsan yap..İyi geceler 19 yaşını bitirip 20 yaşından gün aldım ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik belki bu söylediğimle beni aşalarsınız kınarsınız üzülürsünüz ama yapcak bir şeyim yok artık ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım işi hiç şansa atmadı hep tedbirli davranarak yaptı hiç şansa atmadı hep çıkarıp bekledik boşalmasını ama yintttereddütteyim ben acaba kaçtı mı diye eğer kaçtıysa ve hamileysem bunu önlemek için ne yapabilirim lütfen yardım edin internette çok şey okudum ama bu sayfada da öeneğini görüp bendeyyazmak istedim
Bu sekildede hamile kalan var bilgin olsn .İyi geceler 19 yaşını bitirip 20 yaşından gün aldım ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik belki bu söylediğimle beni aşalarsınız kınarsınız üzülürsünüz ama yapcak bir şeyim yok artık ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım işi hiç şansa atmadı hep tedbirli davranarak yaptı hiç şansa atmadı hep çıkarıp bekledik boşalmasını ama yintttereddütteyim ben acaba kaçtı mı diye eğer kaçtıysa ve hamileysem bunu önlemek için ne yapabilirim lütfen yardım edin internette çok şey okudum ama bu sayfada da öeneğini görüp bendeyyazmak istedim
Korunmayı beklemeyi bilen hamilelikten sonra ne yapması gerektiğini mi bilmeyecek! Düşünseydin bi zahmet bunu da araştırıp bul diğer haltları nasıl öğrendiysen!İyi geceler 19 yaşını bitirip 20 yaşından gün aldım ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik belki bu söylediğimle beni aşalarsınız kınarsınız üzülürsünüz ama yapcak bir şeyim yok artık ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım işi hiç şansa atmadı hep tedbirli davranarak yaptı hiç şansa atmadı hep çıkarıp bekledik boşalmasını ama yintttereddütteyim ben acaba kaçtı mı diye eğer kaçtıysa ve hamileysem bunu önlemek için ne yapabilirim lütfen yardım edin internette çok şey okudum ama bu sayfada da öeneğini görüp bendeyyazmak istedim
Ella hapları var ama 72 saat geçerliydi sanırım su saatten sonra yapabileceğin bi şey yok beklemekten baskaBakın haklısınız ama inanın şuan çok kötü durumdayım 27 şubatta ilişkiye girdik içime bir şüpe düştü bu gece çok korkuyorum eğer hamile kalırsam ne yapmam lazım onun için bilgi verirmisiniz
Artik yapacak.bisey yok kan testi yaptirabilirsin.direkBakın haklısınız ama inanın şuan çok kötü durumdayım 27 şubatta ilişkiye girdik içime bir şüpe düştü bu gece çok korkuyorum eğer hamile kalırsam ne yapmam lazım onun için bilgi verirmisiniz
Kan testinde gebe olduğum belli oldu varsayalım ama ben istemiyorum bunu daha çok erken kan testinden sonra ne yapmam gerekiyorArtik yapacak.bisey yok kan testi yaptirabilirsin.direk
Adet sokturucu haplar var diye duymustum.Bakın haklısınız ama inanın şuan çok kötü durumdayım 27 şubatta ilişkiye girdik içime bir şüpe düştü bu gece çok korkuyorum eğer hamile kalırsam ne yapmam lazım onun için bilgi verirmisiniz
O hapları eczaneden alabilirmiyim aldıktan sonra ne gibi bir faydası olucakAdet sokturucu haplar var diye duymustum.
Eczanede satiliyor. Adetinizi getirtiyor. Hamilelik olmuyor yani. Bir an once o haplardan alin ve kullanin bence.O hapları eczaneden alabilirmiyim aldıktan sonra ne gibi bir faydası olucak
Şubat 13 veya 14
Kayıt altına alınıyor mu bu ilaçlar peki kimsenin bilmemesi lazım heleki ailemEczanede satiliyor. Adetinizi getirtiyor. Hamilelik olmuyor yani.
İnanın dalgasına veya boşuna yazılmış bir şey değil bu tepki göreceğimi bildim halde yazdım bunu ama ne yapabilirim başka olan oldu evli felan da değsasadsadece ilişkiye girdik ve şüpeliyim
Onemli bir hap degil ki. Parayla satin aliyorsunuz. Hatta ignede var adet sokturucu.Kayıt altına alınıyor mu bu ilaçlar peki kimsenin bilmemesi lazım heleki ailem
Can'ım tamda yumurtlama döneminde ilişki yaşanmış büyük ihtimal hamile kalma durumun fakat stres yapma olmamıştır yoksa gelecek olan adetinide geciktirirsin yaşın çok genç umarım olmamıştır düşündüğün şeyŞubat 13 veya 14
Olduysa işte ozman ne yapıcam benCan'ım tamda yumurtlama döneminde ilişki yaşanmış büyük ihtimal hamile kalma durumun fakat stres yapma olmamıştır yoksa gelecek olan adetinide geciktirirsin yaşın çok genç umarım olmamıştır düşündüğün şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?