- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Burda sana tek akıl oturup bekliceksin adetini olduğun gibide bundan sonra korunarak yasicaksin istediğini sonra böyle tutusmucaksin canım kendinede bunu evlenmeden bi daha yasatmicaksinBakın tamam herkes bişey söylüyor ama fazlattepinenler vonlonlar bir yazmayı bırakabilirmi burda bunları yazınca elinize bişe geçmicek sizin ben sadece bilgi almanın peşindeyim ve söylediklerime inanmayım kendince bişeyler uyduranlar var daha adet olmadım şuan için bi sıkıntı yok eğer oşursa diyorum anladınız mı beni orda boş yere yazanlar yazmasın lütfen hiç bişe bildiniz yok konuşmayın ordan beri zaten parmağımızda yüzüklerimiz var ama çocuk erken daha
Kusura bakmayin bebek benim en hassa noktamOkusun meslegini eline alsin evlensin sonra cocuk yapsin. Bunu bende tavsiye ederdim ve isterdim. Ama olmus bir kere bi halt yemisler. Kiz caresiz. Etrafta okuyoruz duyuyoruz kenara koseye atilmis bebekleri. Boyle cokmu iyi. Annesinin ailesinin nasil birileri olduklarini bilmiyoruz ki. Ne cevap verecektim caresiz bir insana genc bir kiza.
ÖZÜR DİLERİM SİZDEN AMACIM HATIRLATMAK DEĞİLDİ LÜTFEN ANLAYIN BENİKusura bakmayin bebek benim en hassa noktamkac zamandir istiyoruz olmuyor.. boyle seyleri okuyunca da sinirim tavan yapiyor.. tutamiyorum kendimi
Her bide burda kimse kimsenin namus bekçisi değil sadece bir hemcinsimiz bu tür seyleri yasamasin kendine değer versin istiyoruz zira bizim ülkemizde olan hep kadına oluyorBakın tamam herkes bişey söylüyor ama fazlattepinenler vonlonlar bir yazmayı bırakabilirmi burda bunları yazınca elinize bişe geçmicek sizin ben sadece bilgi almanın peşindeyim ve söylediklerime inanmayım kendince bişeyler uyduranlar var daha adet olmadım şuan için bi sıkıntı yok eğer oşursa diyorum anladınız mı beni orda boş yere yazanlar yazmasın lütfen hiç bişe bildiniz yok konuşmayın ordan beri zaten parmağımızda yüzüklerimiz var ama çocuk erken daha
"kudurdum, hormonlarımın zevkine oynadım. aaa o da ne bebek oldu! hadi öldürelim. böyle nikahsız bebek mi doğurulur. ölsün ölsün. "Bebek istersiniz istemezsiniz. Boyle bir durumda bebekmi dunyaya getirilir nikahsiz babasiz. Siz nasil dusuncesizce konusabiliyorsunuz. Karsimizdaki caresizce soruyor. Dogur demem mi gerekiyordu.
Uzuldum cidden. Allah tum isteyenleri evlat sahibi etsin insallah. 46 yasindayim. Bende tedaviyle hamile kalanlardanim ama karsimizdaki bir kiz cocugu empati kuralim lutfen.Kusura bakmayin bebek benim en hassa noktamkac zamandir istiyoruz olmuyor.. boyle seyleri okuyunca da sinirim tavan yapiyor.. tutamiyorum kendimi
Empati kuramiyorsunuz belli ki..."kudurdum, hormonlarımın zevkine oynadım. aaa o da ne bebek oldu! hadi öldürelim. böyle nikahsız bebek mi doğurulur. ölsün ölsün. "
şahane düşünceler. özelden başka yöntemler biliyorsan bi yardımcı oluver allah rızası için! düşürüversin hamileyse. hem cahillik, hem canilik hem de yüzsüzlük artık! böbrek taşı düşürüyor sanki. bir de haklıymış gibi cevap yazıyorsunuz hala! bu aymazlığa, pişkinliğe sinir oluyorum.
hamile kaldıktan sonra bebek istememe gibi bir hakkı insan nasıl kendinde görür acaba? nikahsız babasız durum söz konusuysa önlem alınır. ben nikahlı babalı bir halde hamile kalmamak için seksen tane yöntemle korundum.
başka bir insan zevki için senin canını ya da sevdiğin birinin canını alırsa o zaman da aynı olgunlukla karşıla durumu. annesinin karnında olması canlı olmadığı, akciğer solunumu yapmaya başlamaması öldürülebileceği anlamına gelmez.
Empati kuramiyorsunuz belli ki...
Abla diyeyim size annemin yaşına yakınsınız ablacım empati kurayım hatta basit bir örnek vereyim komşumun kızı üniversite okurken hamile kalıyor anlamamış tabi meydana çıkınca kıyamet koptu 1 haftada evlendi kardeşi öldürüyordu nerdeyse zor aldılar elinden güzel bir bölümde okuyordu okulu bıraktı çocuk doğurdu kocası hala askere gitmedi kv aynı evde kalıyor ve en yakınları bile bh şekilde evlendiğini bilmiyorlar dayisi anneannesi çocuğunun olduğunu bile bilmiyorlar bırak şimdi korksun biraz yoksa bu duruma düşerse çok üzülür cokkkUzuldum cidden. Allah tum isteyenleri evlat sahibi etsin insallah. 46 yasindayim. Bende tedaviyle hamile kalanlardanim ama karsimizdaki bir kiz cocugu empati kuralim lutfen.
Ablacim ben kotu bir akil mi verdim simdi. Caresiz bir kiza. Ustume cok gelindi cidden uzuldum.Abla diyeyim size annemin yaşına yakınsınız ablacım empati kurayım hatta basit bir örnek vereyim komşumun kızı üniversite okurken hamile kalıyor anlamamış tabi meydana çıkınca kıyamet koptu 1 haftada evlendi kardeşi öldürüyordu nerdeyse zor aldılar elinden güzel bir bölümde okuyordu okulu bıraktı çocuk doğurdu kocası hala askere gitmedi kv aynı evde kalıyor ve en yakınları bile bh şekilde evlendiğini bilmiyorlar dayisi anneannesi çocuğunun olduğunu bile bilmiyorlar bırak şimdi korksun biraz yoksa bu duruma düşerse çok üzülür cokkk
Hayır kötü bir akıl vermedin ama bunu yaşamadan önce düşünmesi gerekmezmi ilişki yaşayıp hamile kalacağını bilen biri korunmasız yaşıyor bunu üstelik şuan doğum kontrolü denen şey bu kadar ulaşılması kolayken yapacak birşey yok bu saatten sonra ama burayı aynı anda yüzlerce kişi takip ediyor ve bu örnek başkalarına da örnek olur herkes bu yüzden tepki verdi bu kadar yaşıyorsan bazı şeylerin sonucuna katlanacaksın yada önlemini alacaksinAblacim ben kotu bir akil mi verdim simdi. Caresiz bir kiza. Ustume cok gelindi cidden uzuldum.
Su denilebilir di adet sokturucu onerdiniz ama hamileyse bir tehlikesi olabilirmi asiri kanama kendi sagligida etkilenebilir belki boyle bir durumda bilemiyorum..ama konu sahibine cok yuklenildigini dusunuyorum bir psikologa gitseniz yapmadan once dusunseydin zevk icin yapmissin simdi katlan dogurucan o cocugu gibi seyler soylermi:) tamam hicbirimiz psikolog degiliz ama empati kurabilmeyi becerebilmemiz lazim ben burda dogurda demem aldir da o ne dusunuyorsa ona gore yorum yaparim.cunku cocugu dogursa burda saldirganlasan hangi uye gidip bakicak merak ediyorumAblacim ben kotu bir akil mi verdim simdi. Caresiz bir kiza. Ustume cok gelindi cidden uzuldum.
Olmus bir kere ama gecmisten bahsediyoruz. Diger turlu danissa. Okuderim meslegini eline al derim. Korun derim dogum kontrol hapi ic en azindan derim. Ama olmus bir kere caresizzzzHayır kötü bir akıl vermedin ama bunu yaşamadan önce düşünmesi gerekmezmi ilişki yaşayıp hamile kalacağını bilen biri korunmasız yaşıyor bunu üstelik şuan doğum kontrolü denen şey bu kadar ulaşılması kolayken yapacak birşey yok bu saatten sonra ama burayı aynı anda yüzlerce kişi takip ediyor ve bu örnek başkalarına da örnek olur herkes bu yüzden tepki verdi bu kadar yaşıyorsan bazı şeylerin sonucuna katlanacaksın yada önlemini alacaksin
Adetine var daha o yuzden oyle dedim. Adeti gecikmis olsa neyse.Su denilebilir di adet sokturucu onerdiniz ama hamileyse bir tehlikesi olabilirmi asiri kanama kendi sagligida etkilenebilir belki boyle bir durumda bilemiyorum..ama konu sahibine cok yuklenildigini dusunuyorum bir psikologa gitseniz yapmadan once dusunseydin zevk icin yapmissin simdi katlan dogurucan o cocugu gibi seyler soylermi:) tamam hicbirimiz psikolog degiliz ama empati kurabilmeyi becerebilmemiz lazim ben burda dogurda demem aldir da o ne dusunuyorsa ona gore yorum yaparim.cunku cocugu dogursa burda saldirganlasan hangi uye gidip bakicak merak ediyorum
Ya bende kızıyorum bakma ona çok üzülüyorum kızlarımızın kendini bu hale düşürmesine kızıyorumOlmus bir kere ama gecmisten bahsediyoruz. Diger turlu danissa. Okuderim meslegini eline al derim. Korun derim dogum kontrol hapi ic en azindan derim. Ama olmus bir kere caresizzzz
Bende kiziyorum. Empati kurdum ya kizim olsaydi bu kisi dedim. Veya onun yerine koydum kendimi. Yapacak bisi yok iste. Ailesini durumunu bilmiyoruz. Nasil tepki vereceklerini bilmiyoruz. Dogurda diyemem yani bu durumda sacmalik.Ya bende kızıyorum bakma ona çok üzülüyorum kızlarımızın kendini bu hale düşürmesine kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?