İSTENMEYEN GEBELİK

yok duymadı. duysaydı da sokaga atacak bi aile degildi ama mahcubiyet olurdu heralde evli olmadıgı için. Şahsen hamile oldugumu ilk anneme soyledım , babam tebrik etmek için aradıgında çok utanmıştım
Yine iyi tebrik etmiş. Benim babam hala ses çıkartmıyor sanki hamile değilim :) 25 haftalık hamileyim ve ailemin evinde geçiriyorum hamileliğimi eşimde yanımda ben biraz ağır geçiriyorum diye Doğuma kadar buradayız. Hala babamdan tepki Yok annem konuşur oy yavrumun yavrusu filan der onda bile utanırım babamın yanında :)

Kürtajımı da evli olduğum halde bir annem biliyordu kimseye demedim çünkü zamansız gelmişti ve hazır değildim. Aldırmak ona iyi bir anne olamamaktan daha iyi bir yöntemdi.

ahahah sanki seni leylekler getirdi dimi Ama işte kız çocuk olunca babalar konduramıyor pek :) Oğlunun eşi hamile olsaydı ooo aslan oglum kaplan oglum olurdu Kız çocuklarına kıyamıyorlar yaşın kaç olursa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…