Onlarin bir anlik zevkinin ugruna burada gunelrce aylarcs yillarcs o mucizeye sahip olmak icin ugrasanlarin belki de sahip oldugu o bebegi öldürmeye ne hakki var ya.. vicdanim kabul etmiyor.. bi anlik zevk uğruna bu cahiliigi yapiyor sonra oluşursa o masumiyeyi ortadan kaldirmanin yollarini buradan arıyor. Allahtan korkun varsa sonucunu istemedigin seyi ne diye yaparsinEczanede satiliyor. Adetinizi getirtiyor. Hamilelik olmuyor yani. Bir an once o haplardan alin ve kullanin bence.
Adet sokturucu haplar var diye duymustum.
O hapları eczaneden alabilirmiyim aldıktan sonra ne gibi bir faydası olucak
Eczanede satiliyor. Adetinizi getirtiyor. Hamilelik olmuyor yani. Bir an once o haplardan alin ve kullanin bence.
Hamile olduğun 1 ay olmadan anlaşılmaz zaten regli olmusmuydunBakın haklısınız ama inanın şuan çok kötü durumdayım 27 şubatta ilişkiye girdik içime bir şüpe düştü bu gece çok korkuyorum eğer hamile kalırsam ne yapmam lazım onun için bilgi verirmisiniz
Ya evlencen yada aldırcan güzelim bunun başka çaresi yok sakın kafana göre ilaç içmeOlduysa işte ozman ne yapıcam ben
Olduysa ve o bebegin canina eger kastedersen vebali senle! goruyoruz ya hep dogurup dogurup atanlari ya da aldirip öldürenleri. Bu ne vicdansizlik Rabbim sana siginiyormOlduysa işte ozman ne yapıcam ben
3-4 gün var daha olmamaHamile olduğun 1 ay olmadan anlaşılmaz zaten regli olmusmuydun
Sonucundan korktuğun ise girişmeseydin oh olsun sana. Eger hamile kalirsan ve o masumiyete zarar verirsen Allah seni bildigi gibi etsin.Bakın haklısınız ama inanın şuan çok kötü durumdayım 27 şubatta ilişkiye girdik içime bir şüpe düştü bu gece çok korkuyorum eğer hamile kalırsam ne yapmam lazım onun için bilgi verirmisiniz
Bebek istersiniz istemezsiniz. Boyle bir durumda bebekmi dunyaya getirilir nikahsiz babasiz. Siz nasil dusuncesizce konusabiliyorsunuz. Karsimizdaki caresizce soruyor. Dogur demem mi gerekiyordu.kısacası hamilelik oluşmuşsa düşürecek bir hap mı arıyorsunuz ve siz de buna alet mi oluyorsunuz? hem cahillik hem canilik...
Ya ne diyeyim sana ben şimdi zaman gelecek ah ah keşke yapmasaydık diyeceksin de iste ne söyleyim ben sana evlenmek istiyor mu o kişi , regliden sonra yumurtlama oluyo zannedersem degilsindirr diye umuyorum. Yinede eğer öyle olursa aldırma derim günah çünkü ya3-4 gün var daha olmama
Ne cahillik ne cahillik degil mi. Dogur demek gerek degil mi. Nikahsiz ve babasiz 19 yasindaki bir kiza. Sonrada at bir kenarami diyeyim.kısacası hamilelik oluşmuşsa düşürecek bir hap mı arıyorsunuz ve siz de buna alet mi oluyorsunuz? hem cahillik hem canilik...
Kiz eczaneye hapi sormaya bile korkuyor. Kayit yapilirmi diye. Ailesinden cekiniyor. Milletin yoruma bak. Karsimizdaki sanki evli bayan.Ya ne diyeyim sana ben şimdi zaman gelecek ah ah keşke yapmasaydık diyeceksin de iste ne söyleyim ben sana evlenmek istiyor mu o kişi , regliden sonra yumurtlama oluyo zannedersem degilsindirr diye umuyorum. Yinede eğer öyle olursa aldırma derim günah çünkü ya
O dusunceli oldu biz mi dusuncesiz olduk pardon? Agzinizla soyluyorsunuz ne isi var nikahsiz babasiz ne isi var otursun dersine calissin alsin meslegini eline. Zevkinin pesine dusup sonra burda katliam yapmanin yollarini aramasin.sonra tuvalet koşesinde dogur at. Balkonda poşetle at. Caresizmis. 19 yasindaki kiza adet sokturucu onereceginize o zaman bunu adam akilli bir buyuguyle konusmasini tavsiye etseydinjz misal.annesi ile. Cok dusuncelisiniz, biz de dusuncesiziz ya.Bebek istersiniz istemezsiniz. Boyle bir durumda bebekmi dunyaya getirilir nikahsiz babasiz. Siz nasil dusuncesizce konusabiliyorsunuz. Karsimizdaki caresizce soruyor. Dogur demem mi gerekiyordu.
Okusun meslegini eline alsin evlensin sonra cocuk yapsin. Bunu bende tavsiye ederdim ve isterdim. Ama olmus bir kere bi halt yemisler. Kiz caresiz. Etrafta okuyoruz duyuyoruz kenara koseye atilmis bebekleri. Boyle cokmu iyi. Annesinin ailesinin nasil birileri olduklarini bilmiyoruz ki. Ne cevap verecektim caresiz bir insana genc bir kiza.O dusunceli oldu biz mi dusuncesiz olduk pardon? Agzinizla soyluyorsunuz ne isi var nikahsiz babasiz ne isi var otursun dersine calissin alsin meslegini eline. Zevkinin pesine dusup sonra burda katliam yapmanin yollarini aramasin.sonra tuvalet koşesinde dogur at. Balkonda poşetle at. Caresizmis. 19 yasindaki kiza adet sokturucu onereceginize o zaman bunu adam akilli bir buyuguyle konusmasini tavsiye etseydinjz misal.annesi ile. Cok dusuncelisiniz, biz de dusuncesiziz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?