İSTENMEYEN GEBELİK

Ha bi de durmadan Allah din kitap ... Ama baskası hamile kalıp aldırmak isteyince wuuuuuuuuuu biz ne kadar denedik olmuyor sen utanmıyo musun? Ablacım madem bu kadar inanıyorsun niye baskasının yumurtasında döllenmesinde gözüm var?
Ay amaaaan bu zihniyetle zaten sonumuz idiokrasi :)

Din kitaba girmiyorum bile...
Yahu bende ev sahibi olmak istiyorum
Gidip evini satan adamın saçını başını mı yolsam napsam...
Benim yok...o gidip satıyor

Hahahahahahahajaajajajahahaj müthişsin ya :))
Kimin nasıl yaşayacağının, kaç para kazandığının nereye ne harcadığının , milletin uçkurunun yenilmez bekçileri hassstasıyım hepsinin

Kesinlikle katiliyorum Niye bu kadar tahammulsuz olduk biz? Biraz once bir isim topigini okudum, ortalik birbirine girmis. Yahu birakin artik yargilamayin/kinamayin insanlari.

Sahsen bugune kadar kinadigim ne varsa basima geldi hakkaten, ben almiyim, sagolun

Eger hamileysen 2 secenek var onunde. Ya aldiracaksin ya da doguracaksin. Dusun tasin kararini ver. Aldirmaya karar verirsen de sakin merdiven alti bir yere gitme, duzgun bir ozel doktora git. Duydugum kadariyla istanbul'da bu isi uzmanlik haline getirmis doktorlar var. Kayit konusundaki hassasiyetini de soylersen doktorun bu konuda sana bilgi verir.

Son düzenleme:
Eğer hamile kaldıysan, ya merdiven altı bir yer bulup hayatını riske atarak, kaçak olarak bebeğini aldıracaksın ya da doğuracaksın
Merdiven altı mı? Ben İstanbul'un göbeğinde çok Merkezi bir yerde çok temiz bir bayan doktorun ellerinde ve mis gibi bir muayenede kürtaj oldum. İlginç.

Konu sahibi hamile miymiş?? Merak ettim
Kimsenin nasıl yaşadığı bi başkasını ilgilendirmez. Sadece bir kadının en büyük özgürlüğünün nikah olduğunu düşünüyorum. Seninle zevkini yaşayan adam sana hamile kalınca banane git aldır diyemez o zaman . Oda baba olmayı düşünür. Seni gereksiz bebeğini ölüm yolcusu görmez. Ben bir anne olarak bebeğimi görmediğim halde kanama olduğunda ağlamaktan perişan olmuştum ve eşimde benimle ağladı. Bizim bebeğimiz çünkü evliyiz kimseye açıklama yapacak şaklayacak bişeyimiz Yok çünkü. Zevk bir anlık ama pişmanlık ömür boyu. Konu sahibi arkadaşım kadınsın ya kendini ezdirme ve asla biri zevk alıcak diye kendini şu strese sokma...

Nikahsız gebelik yaşayacak kayıtlara girmeyecek ve mis gibi kürtaj olacak tabi bayağı ilginç
Umarım bir gün çocuğun ya da çocuğunun kız arkadaşı karşına böyle bir sorunla gelmez.. Dikkat et kınama! Kınadığını yaşamadan ölmezsin!
Ayrıca ülkemizde kanunen 10. Haftaya kadar kürtaj serbest. Ayrıca zina suç olmaktan yıllar önce çıkarıldı..
Yani senin anlayacağın gebelik nikaha bağlı değil, istenmeyen bir gebelik de 10. Haftaya kadar annenin isteği ile sonlandırılabilir. Umarım bu bilgiler yeterince yeterli olmuştur..

kayıtlara girmeyen kürtaj her şekilde yasak
Arkadaşta kayıtlara girerek kürtaj olabilecek cesareti olsa buraya konu açıp ne yapacağım ben diye hayıflanmaz
Yoksa aydınlatmaya çalışmanıza gerek yok okuyoruz öğreniyoruz kafamız basıyor

onu savunuyorum bravo çok güzel anlamışsınız

O halde ciddi anlamda yanılıyorsunuz. Evlenmeden gebe kalmak suç değil. Fakat bunu tehdit unsuru olarak kullanmak suç. Tüm bunları onaylamak ise insanlığa ve kadınlığa sığmaz. Umarım sizin ya da bir yakınınızın başına gelmez. Çünkü hep ördüğüm bir şey vardır. Böyle üsten üsten konuşup kınayanlar kınadıklarını genel olarak tecrübe ederler :)

Kınarsan başına gelir inancına sahip değilim çok şükür

Çok üzüldüm okuduklarıma, kim kimi kınayabilir allah aşkına şimdi hangimiz dört dörtlük.
Daha çok küçüksün ben evlenmeden yapma demiyorum ama bu çok özel bir olay bunu hak etmeyen biriyle yapma diyorum.
Bu kadar kolay hamile kalınacağını da sanmıyorum. Hepimiz çok uğraşıyoruz öyle hemen olmuyor.
Olduysa da sakin olacaksın ailen seni eminim her şekilde sever korkma lütfen annen ile paylaş. Annen sana en doğru yolu gösterecektir.
Sana bir ablan olarak tavsiyem bu özel olayı artik özel bir insanla yaşamaya devam et, annene lutfen söyle, kimseyi dinleme.

Benimki de inanç değil tecrübe ...
elalemin kocasını ayartan kadınları ona tav olan erkekleri, Aldatılıp da evliliğine devam Edenleri, şiddetin her türlüsünü görüp öldürülene kadar kocasıyla yaşayanları, çocuk doğurup sokağa atanları da kınamayın siz
Hayat bana ektiğimi biçmeyi öğretti kınadığımı yaşamayı değil

Ben anlamıyorum bu insanları madem bu kadar sıkı tedbir aldın neyinden korkuyosun. Ha korkuyodun niye böyle bi işe kalkıştın. Bunun ileride sana sıkıntı olmasından hiç mi korkmuyosun. İnşallah hamile değilsindir acırım bebeğe...

Ya kızım ne diyeyim cahil hamileysen aldırırsan öbür dunyada önüne gelcek o yawru biz burada capalayalim bir çocuğumuz olsun diye böyle kişiler korunmayıp aldırmak istiyorlar canın çekmiş olabilir ama yaparken koruncaksin Allahıma karşı gelemiyorum ama böyle aldırmak isteyenlere çöp e atanlara Rabbim veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…