- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 39
Ha bi de durmadan Allah din kitap ... Ama baskası hamile kalıp aldırmak isteyince wuuuuuuuuuu biz ne kadar denedik olmuyor sen utanmıyo musun? Ablacım madem bu kadar inanıyorsun niye baskasının yumurtasında döllenmesinde gözüm var?Topik komple bunlarla dolu
Biri de demiş ki bak biz hamileyiz dert ediyormuyuz
Tek bir kelime söylesem hakaret sayacaklar
Ama ne hikmetse hatunun varlığı hakaret sayılmıyor...
Hay sizin zihniyetinize taç dikeyim...
Kaçıyorum ben burdan...daraldım
Din kitaba girmiyorum bile...Ha bi de durmadan Allah din kitap ... Ama baskası hamile kalıp aldırmak isteyince wuuuuuuuuuu biz ne kadar denedik olmuyor sen utanmıyo musun? Ablacım madem bu kadar inanıyorsun niye baskasının yumurtasında döllenmesinde gözüm var?
Ay amaaaan bu zihniyetle zaten sonumuz idiokrasi :)
Hahahahahahahajaajajajahahaj müthişsin ya :))Din kitaba girmiyorum bile...
Yahu bende ev sahibi olmak istiyorum
Gidip evini satan adamın saçını başını mı yolsam napsam...
Benim yok...o gidip satıyor
Din kitaba girmiyorum bile...
Yahu bende ev sahibi olmak istiyorum
Gidip evini satan adamın saçını başını mı yolsam napsam...
Benim yok...o gidip satıyor
Eğer hamile kaldıysan, ya merdiven altı bir yer bulup hayatını riske atarak, kaçak olarak bebeğini aldıracaksın ya da doğuracaksın
Nikahsız gebelik yaşayacak kayıtlara girmeyecek ve mis gibi kürtaj olacak tabi bayağı ilginçMerdiven altı mı? Ben İstanbul'un göbeğinde çok Merkezi bir yerde çok temiz bir bayan doktorun ellerinde ve mis gibi bir muayenede kürtaj oldum. İlginç.
Nikahsız gebelik yaşayacak kayıtlara girmeyecek ve mis gibi kürtaj olacak tabi bayağı ilginç
Umarım bir gün çocuğun ya da çocuğunun kız arkadaşı karşına böyle bir sorunla gelmez.. Dikkat et kınama! Kınadığını yaşamadan ölmezsin!Nikahsız gebelik yaşayacak kayıtlara girmeyecek ve mis gibi kürtaj olacak tabi bayağı ilginç
onu savunuyorum bravo çok güzel anlamışsınızGebelik için nikahlı olma koşulu mu var ? Yoksa kayıtlara geçer ailen duyar vs gibi tehdit unsuru olarak mı kullanılıyor ? Siz de bunu savunuyorsunuz anladığım kadırıyla. Yazık ...
kayıtlara girmeyen kürtaj her şekilde yasakUmarım bir gün çocuğun ya da çocuğunun kız arkadaşı karşına böyle bir sorunla gelmez.. Dikkat et kınama! Kınadığını yaşamadan ölmezsin!
Ayrıca ülkemizde kanunen 10. Haftaya kadar kürtaj serbest. Ayrıca zina suç olmaktan yıllar önce çıkarıldı..
Yani senin anlayacağın gebelik nikaha bağlı değil, istenmeyen bir gebelik de 10. Haftaya kadar annenin isteği ile sonlandırılabilir. Umarım bu bilgiler yeterince yeterli olmuştur..
onu savunuyorum bravo çok güzel anlamışsınız
O halde ciddi anlamda yanılıyorsunuz. Evlenmeden gebe kalmak suç değil. Fakat bunu tehdit unsuru olarak kullanmak suç. Tüm bunları onaylamak ise insanlığa ve kadınlığa sığmaz. Umarım sizin ya da bir yakınınızın başına gelmez. Çünkü hep ördüğüm bir şey vardır. Böyle üsten üsten konuşup kınayanlar kınadıklarını genel olarak tecrübe ederler :)
Kınarsan başına gelir inancına sahip değilim çok şükür
elalemin kocasını ayartan kadınları ona tav olan erkekleri, Aldatılıp da evliliğine devam Edenleri, şiddetin her türlüsünü görüp öldürülene kadar kocasıyla yaşayanları, çocuk doğurup sokağa atanları da kınamayın sizBenimki de inanç değil tecrübe ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?