İSTENMEYEN GEBELİK

Canim hepimizin sınavı farkli bizimki olurken onlarinki bakarken ne yapalim hakkimizda hayirlisi

ilk yorumdan son mesaja gelene kadar dayanamadım. yok ne halt ettıysen gerısını de dusun. Yok madem bu haltı yıyecektın neden evlenmedın. SANANE!!! .Zamanında bırak sevişmeyi bir erkegin elini tutmayı bile ayıp yasak gunah olarak gorup ,sevisen kadınların hepsıne hayat kadını muamelesi yapıp oturdugunuz yerden tü kaka yazın dunyayı boyle kurtarırsınız siz. hep diyorum kadının düşmanı yine kadındır. Ezikliğinizi, buraya bi umut yazı yazan birisi üzerinden tatmin etmeyin zira çok komik ve itici oluyorsunuz. Yazma arkadaşım. SEvişmiş korunmamış hamile kalmış. Sen sevisemedin diye mi bu kin? Sen çocuk sahıbı olamıyorsun dıye mı bu kin? Hıcbırının suçu bu konuları açan ya da ıstemeden gebe kalanlar degil. Ya sus , ya çözüm yolu sun. Buraya yazı yazan desteginize ihtiyac duymuş kösteginize degil. Ayıptır ya. Anası mısın babası mısın azarlar gibi konusuyorsun? Ha biri de yazmış '' azarlanacagını bile bile neden buraya yazıyorsun '' ne munasebet ya. Burası her kesime açık bir forum. Senin hoşuna gitmiyorsa yazılan konuya bile bakmama hakkın var. Ahlak polisliği yapmayın!.

Nikahsız gebelik yaşayacak kayıtlara girmeyecek ve mis gibi kürtaj olacak tabi bayağı ilginç
Senin bahsettiğin şey ahlaki olgular. Benim bahsettiğim hijyen ve insan gibi muamele görmek. Merdiven altı olmak zorunda değil. Ayrıca istersen nikahla olur ister olmaz bu kimseyi alakadar etmez. Kayıtlara girmeyecek mi? Ben kürtaj olurken (evliyim) nikahsız gelip de kayıt alınıp defalarca sorularak işleme alınan 3 çift gördüm.

Kınarsan başına gelir inancına sahip değilim çok şükür
Kuran'da geçiyor kınadığını yaşanmadan ölmezsin cümlesi ! Demek ki nikahsız gebe kalmak günah ve suç ama Allah'a şırk koşmak değil. Çok ilginç gerçekten hayretler içerisinde okuyorum yorumlarınızı.

Kayıtlı şekilde yaptıracak olsa zaten burda neyapacağım diye sormaz dimi?

Kayıtlı şekilde yaptıracak olsa zaten burda neyapacağım diye sormaz dimi?
Ondan bahsetmiyorum sizin yazdığınız kayıtsız bir şekildeye cevap verdim. Artık kayıtsız yapan yerler bile yasal yapıyor 10. Haftaya kadar. Ben bu bebeği istemiyorsam yasal süremi doldurmadan istediğim yerde kayıtlı KAYITLI bir şekilde aldırabilirim. Nikahla olurum olmam kimseyi alakadar etmez bundan bahsediyorum. Arkadaşın dediğiyle alakalı değildi

Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim
Hangi ayette geçiyormuş
Bana dinden bahsetmeyin mümkünse

Ben ondan bahsediyorum ama...

benim bir arkadaşım sehir değiştirip baska arkadasının yanına gitti duyulmasın diye ve orda beraber gittiler devlet hastanesine. kürtaj yasak yapamayız demişler. Bebeğin 2 aylık olmasından kaynaklı da olabilir ayrıntı bilmiyorum. Onun dışında hemen ertesi gün bağlı oldugu saglık ocagına haber verilmiş.Kız şok oldu tabi.

Ben ondan bahsediyorum ama...
İyi de siz benim başımdan geçen bir olayı anlattığım mesajdan alıntı yaparak kayıtsız kelimesini kullandınız. Nerden biliyorsunuz kayıtsız olduğunu ben öyle bir şey yazmadım ! Genel yazın o zaman benim mesajımdan alıntı yapmayın. Ben başımdan geçen olayı anlattım.

Yaşı kaçtı?

Fotoğrafı ekleyebildim mi bilmiyorum ama ilk alıntı size ait bende sizin alıntınıza cevap olarak yazdım onu
Sizde genel durumlardan bahsedecekseniz benden alıntı yapmayın lütfen

Eklentiler

• IMG_0395.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 59
yaşı 32 idi sevilan
Reşit değilse diye merak ettim. Böyle bir olayı ilk defa duydum. Çok ilginç gerçekten. Devlet zaten yapmıyor kürtaj devlette yasak hükümet yasakladığı için. Ama yasal yapan çok muayene var.

yaptırdı zaten ozelde daha sonra.Fakat saglık ocagındakı hemsıre arkadası tanımıyor olsaydı evini arayacaktı , arkadası aramış şansına.

yıllardır olmasasa bende aylardır istiyorum bi düştüğüm oldu ldum evlat için herşey göze alınır günaha girmenin ne alemi var sonuçta oda bi can Allahınverdiği cana kıyılmaz evlensin o zaman . Madem cok seviyo birşeyler yaşayacak kadar güveniyor evlensin. Çaresizmiş ne çaresizliği ya zina bi kere yaptığı biz para kalkıp dua ediyoruz yavrumuz olsun diye . Olupta canına kıyanlar nasıl rahat yaşıyo

yaptırdı zaten ozelde daha sonra.Fakat saglık ocagındakı hemsıre arkadası tanımıyor olsaydı evini arayacaktı , arkadası aramış şansına.
İyi yırtmış. Çok değişik sistemler var ya. İnsan yardım amaçlı bir şey soruyor ya da danışıyor sonrasında başına ne geleceğini hiç tahmin edemiyor. Ailesi duymadı yani ? Ucuz yırtmış. Gerçi yaşı da büyükmüş

yok duymadı. duysaydı da sokaga atacak bi aile degildi ama mahcubiyet olurdu heralde evli olmadıgı için. Şahsen hamile oldugumu ilk anneme soyledım , babam tebrik etmek için aradıgında çok utanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…