Canim hepimizin sınavı farkli bizimki olurken onlarinki bakarken ne yapalim hakkimizda hayirlisiYa kızım ne diyeyim cahil hamileysen aldırırsan öbür dunyada önüne gelcek o yawru biz burada capalayalim bir çocuğumuz olsun diye böyle kişiler korunmayıp aldırmak istiyorlar canın çekmiş olabilir ama yaparken koruncaksin Allahıma karşı gelemiyorum ama böyle aldırmak isteyenlere çöp e atanlara Rabbim veriyor
Nikahsız gebelik yaşayacak kayıtlara girmeyecek ve mis gibi kürtaj olacak tabi bayağı ilginç
Kınarsan başına gelir inancına sahip değilim çok şükür
Kayıtlı şekilde yaptıracak olsa zaten burda neyapacağım diye sormaz dimi?Senin bahsettiğin şey ahlaki olgular. Benim bahsettiğim hijyen ve insan gibi muamele görmek. Merdiven altı olmak zorunda değil. Ayrıca istersen nikahla olur ister olmaz bu kimseyi alakadar etmez. Kayıtlara girmeyecek mi? Ben kürtaj olurken (evliyim) nikahsız gelip de kayıt alınıp defalarca sorularak işleme alınan 3 çift gördüm.
Kayıtlı şekilde yaptıracak olsa zaten burda neyapacağım diye sormaz dimi?
Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilimKuran'da geçiyor kınadığını yaşanmadan ölmezsin cümlesi ! Demek ki nikahsız gebe kalmak günah ve suç ama Allah'a şırk koşmak değil. Çok ilginç gerçekten hayretler içerisinde okuyorum yorumlarınızı.
Ben ondan bahsediyorum ama...Ondan bahsetmiyorum sizin yazdığınız kayıtsız bir şekildeye cevap verdim. Artık kayıtsız yapan yerler bile yasal yapıyor 10. Haftaya kadar. Ben bu bebeği istemiyorsam yasal süremi doldurmadan istediğim yerde kayıtlı KAYITLI bir şekilde aldırabilirim. Nikahla olurum olmam kimseyi alakadar etmez bundan bahsediyorum. Arkadaşın dediğiyle alakalı değildi
Ben ondan bahsediyorum ama...
Sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim
Hangi ayette geçiyormuş
Bana dinden bahsetmeyin mümkünse
benim bir arkadaşım sehir değiştirip baska arkadasının yanına gitti duyulmasın diye ve orda beraber gittiler devlet hastanesine. kürtaj yasak yapamayız demişler. Bebeğin 2 aylık olmasından kaynaklı da olabilir ayrıntı bilmiyorum. Onun dışında hemen ertesi gün bağlı oldugu saglık ocagına haber verilmiş.Kız şok oldu tabi.
Fotoğrafı ekleyebildim mi bilmiyorum ama ilk alıntı size ait bende sizin alıntınıza cevap olarak yazdım onuİyi de siz benim başımdan geçen bir olayı anlattığım mesajdan alıntı yaparak kayıtsız kelimesini kullandınız. Nerden biliyorsunuz kayıtsız olduğunu ben öyle bir şey yazmadım ! Genel yazın o zaman benim mesajımdan alıntı yapmayın. Ben başımdan geçen olayı anlattım.
bu hangi ayette geçiyorun cevabı değil ama yinede sağolunAllah affetsin. Hoşçakalın.
yaşı 32 idi sevilan
yıllardır olmasasa bende aylardır istiyorum bi düştüğüm oldu ldum evlat için herşey göze alınır günaha girmenin ne alemi var sonuçta oda bi can Allahınverdiği cana kıyılmaz evlensin o zaman . Madem cok seviyo birşeyler yaşayacak kadar güveniyor evlensin. Çaresizmiş ne çaresizliği ya zina bi kere yaptığı biz para kalkıp dua ediyoruz yavrumuz olsun diye . Olupta canına kıyanlar nasıl rahat yaşıyoAynen ben de ugrasiyorum ugrasiyorum bebegim olsun diye olmuyor RABBim belki zamanini biliyor Ona siginiyorum insaLALAH hayirlisi ile saglikli evlat nasip eder diye her zaman dua ediyorum ama boyle olaylari okuyunca fittiriyorum. Hele haberlerde tuvalette dogurup merdiven bosluguna atanlar posetleyip atanlar yahu Allahtan korkun be diyorum insan bi hayvana kiyamiyor kendi yavruna bunu nasil yaparsin..
yaptırdı zaten ozelde daha sonra.Fakat saglık ocagındakı hemsıre arkadası tanımıyor olsaydı evini arayacaktı , arkadası aramış şansına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?