İstenmiyor muyum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi açtığın konuları okudum da sana ne denirse densin boş bana eskiden tanıştığım birini hatırlatıyorsun. O da bana soru sorardı yapma saçmalama deyince duymazdan gelirdi. Beyninden şüphe ederdim. Obsesifsin. Tedavi ol dense de olmazsın çünkü aslında burada yazılanları umursadığını hiç sanmıyorum anlatacak kimsen olmadığı için buraya yazıyorsun. Cidden bu hayatta samimi olduğun kimse yok. Üzüldüm.

İş arkadaşlarına usuleten buyurun gelin denir, onlar da müsait olursak geliriz Allah mesut etsin derler olur biter. Günün çoğunu beraber geçirdiğin insanlar neticede.

Arkadaşlarım var ama onlarda kendi derdinde

Bütün geçmişini anlatacak bir psikoloğun danışanı olabilirken ne diye önüne gelen herkesi kendine psikolog muamelesi yapıyorsun. O işyeri seni dinlemek zorunda mı?

Bence ilk iş günü poğaça bisküvi, ne olursa yiyecek bir şey ikram edin. Öğleden sonra saat 3 civarı. İşe yarayacaktır...

Yeminle mesai arkadaşında akıllısı ruh sağlığı yerinde olanı.
Bi tacın eksik bi de yerleri süpüren elbisen… Çünkü şu açtığın saçma konudan anca seni eteğinden sürüyerek çıkaralım…

Bu kız benim psikolojimi bozuyo hergun acaba hangi konuyla bugün sinir bozacak die aklıma gelio simdi üşenmesem gidip en uzun parmağım kaç cm die bakcam tövbe yarabbi
Ben bunu yaptım bir gün. En uzun parmağım 8 cm geliyor. Uzun boylu bir kadınsa hadi olsun olsun 10 cm olsun. 12 cm parmak için Smeagol gibi ellere sahip olmak lazım

Ben bunu yaptım bir gün. En uzun parmağım 8 cm geliyor. Uzun boylu bir kadınsa hadi olsun olsun 10 cm olsun. 12 cm parmak için Smeagol gibi ellere sahip olmak lazım
Ay mevzunun oncesini bilmiyorum ama olcmeyi seven biri olarak ahshd hemen en uzun parmagimi olctum.
En uzun parmak 8,5 cm, karış 22,5 cm, boy 172. Arz ederim ahshd

Yine ne anlattıysanız insanlar sizden uzaklaşmış.
Biri bana da gelip samimiyetimiz olmamasına rağmen durduk yere özelini anlatsa, ben de kaçarım. Hayatında çok fazla sorunu olan insanlarla arkadaşlık etmek istemiyorum. Daha doğrusu bile isteye sorun yaratıp kaosla beslenen insanları istemiyorum. Ki artık insanların kendi dertleri kendilerine yetiyor zaten, bir de tutup iş arkadaşlarıyla uğraşmak istemiyorlar.
İş arkadaşları dostunuz değil, hatta arkadaşınız bile değil. Sadece günün belli saatinde bir arada "iş" yapıyorsunuz, o kadar.
Neden çok şey bekliyorsunuz bu insanlardan? Neden hayat hikayenizi anlatıyorsunuz? Böyle yapmaya devam ederseniz tutunamazsınız hiçbir sosyal ortamda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…