- 1 Haziran 2018
- 5.331
- 16.359
- 248
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bence de.Arkasından konuşturmayı seviyor insanları ve bu anlatılan şeyler de insanlarda asla iyi intiba bırakmaz.
Bizim işyerine gelse bu tipte birisi ve bana anlatsa hakkında düşünecegim şey boşboğaz birisi oldugu ve asla samimiyet kurmamam gereken birisi olarak algılarım.
Hatta deli mi ne derim.
Ne gereksiz şeyler.
Gerçekten bize ne, kime neAl işte aşırı gereksiz hareketlerin var ve çok boş konuşmalar yapan birisin.
Senin çevreni gerçekten çok merak ediyorum Zorunlu.Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
e yuh yaniYa bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
Yavrum sen deli misin divane misin ya, neden yani, cidden neden? Ne umarak, ne bekleyerek döküyorsun tanımadığın insanlara hayatını? Çok konuşan, çok dökülen itibar kaybediyor anında, ciddiye alınmıyor, şimdi bu olmadıysa bile bu gidişle olur, yapma gözünü seveyim ya.Ya bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
zorunlu sahsen herseyi anlattiysan ve iclerinden biri bile buraya uyeyse diger kizlara "kiz bu kadinlar kulubundeki zorunlu" demistir yani
Sen bunları yaşarken buraya yazdın zaten, devlet dairesine de yaydın. Şimdi niye özelden yazasın tuttuYa bunu özelden yazsam , örneğin her şeyi işte önceden olan geçmişimi vs.
Hayır öyle belli başlı şeylerden bahsettim işte kv yakın yaşadığımızı eşimin işini , yemek yapamadığını yani bunları sordukları için açıkçasıAma Zorunlucum sifirdan temiz bir baslangic yapmak icin aldin basini tayin istedin, bir dunya borcuna borc ekledin, yeni is yerini de eski sevmedigine cevirmenin bir anlami var miydi? Yine mutsuz olacaksin, bu sefer evleniyorsun da is yerinden kacabilecek misin bakalim
Evladım aklından zorunmu var senin neden anlatıyorsun özel hayatını bu insanları daha yeni tanıyorsun bırak anlatma .Arkadaşlar ben 9 haftadır yeni işimdeyim biliyorsunuz , ilk haftalar odada 5 kız çalışıyorduk sonra sayı üçe düştü , başta yukarıda yemekhanede kendim yemek yiyordum sonra beni çağırdılar bazen bana eşlik ettiler derken 3 haftadır hep birlikte indik çıktık , sonra yemeği ben bıraktım dün çıkmadım yemeğe yemeğe çıkmadığım gün beni her zaman oturmaya çağırdılar o gün çağırmadılar . Ve ben bu arkadaşlara yine her şeyi anlattım belli başlı şeyleri .. şimdi ben nasıl davranayım bilmiyorumne yapmam gerekiyor bilmiyorum düğüne çağır demişlerdi çağırmak istemiyordum işte bu nedenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?