istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azmine hayranım. ben hala tam konsantre olmuş değilim ama akşam eşim fındık fıstık yerken kalorisi az olsun diye leblebi yedim.
leblebi kalorisi düşük hem de tok tutuyor bide kabızlık yapmasa
canım süpermiş 1 saat yürüyüş artı kursda da bayağı kalori yakmışsın

Sabah kahvaltısından yarım saat once canım.tarcın cayının zayıflatmada etkısı oldugunu soylebılırım ama bu elmayı yenı denıyorum bılmıyorum kılo verdırırmı napar:)

Tüyolar için teşekkür ederim. Tarçın çayını nasıl hazırliyorsun ne zaman içiyorsun ayrıntılı anlatabilir misina

Tüyolar için teşekkür ederim. Tarçın çayını nasıl hazırliyorsun ne zaman içiyorsun ayrıntılı anlatabilir misina
Rica ederim Internette bır bardak suya dıyor ama ben sütlü kahve fıncanına su koyuyorum o ölcüyü cezvede kaynatıyorum su kaynayınca içine bır cay kasıgı toz tarcın atıyorum onuda uc dakıka kaynatıp süzüp ılındıktan sonra içine bir cay kasıgı bal atıp ıcıyorum. Kahvaltıdan yarım saat once ve yatmadan yarım saat önce

günaydın arkadaşlar bugün tartıldım
21/01/2015....68.6 3 günde 300 gr vermişim sporsuz gerçekten olmuyo haftaya inşallah yine spora başlıyacam
kahvaltıda kaşarlı tost(yarım) 5 zeytin, çay

günaydın
21/01/2015 58.2 . Geçen hafta 59.3 leri görmüştüm. kendime hedef belirledim. kızımın doğum gününe kadar 55 olmak. Sabah yarım simit ve lor peyniri yedim.tarçın çayına da bu akşam başlıyacağım.

öğlen bir tabak akşamdan kalma portakallı kereviz yoğurt elma
arada kayısı incir

1 haftadır giremiyorum nete ...neyse burdayım....kilom gecen haftada beri sabit 75.800 gr ...regl olamıyorum sıkıntım var...kÇmKLrım oldu annem geldi...dün yeniden basladım...sizi takipteyim

betam hoşgeldin canım yerin çok belliydibenimde yaklaştı oyüzden mi yoksa spor yapamıyorum diye mi kilo vermem yavaşladı neyse önümüzdeki hafaya bakalım

Minnoşkabarıkkek kızının doğum günü ne zaman 3 kiloyu ne kadar zamanda vermeyi hedefliyorsun

akşam 1 kase yoğurt yedim bugün kendimi çok şiş hissediyorum muayyen günüm yaklaştı ondan herhalde

S
günaydın kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin kk kadar peynir bal kaymak
slm canım.
Artık günlük tartılmıyorsun. Tartı günün ne zamandı?
Ayrıyeten menülerin çok iyi.ben bu hafta içinde 3 defa kaçamak yaptım ve kendimi çok büyük bişey başarmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…