- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
kızımın doğum günü 21 şubat 1 ayda 3 kilo vermeyi hedefledim. 21 marta kadar 52 kilo olmak hedefim.Minnoşkabarıkkek kızının doğum günü ne zaman 3 kiloyu ne kadar zamanda vermeyi hedefliyorsun
evet canım artık hergün tartılmıyorum çarşamba günleri "4 aylık kilo verme yarışması" var onun için tartılıyorum spor yapamayınca kilolar gıdım gıdım gidiyor haftaya inşallah daha iyi olacak yarın 3. haftam bitiyor yarın da tartılacam kaçamakları azalttkça çok daha iyi olacaktır senin bugünmüydü tartı gününS
slm canım.
Artık günlük tartılmıyorsun. Tartı günün ne zamandı?
Ayrıyeten menülerin çok iyi.ben bu hafta içinde 3 defa kaçamak yaptım ve kendimi çok büyük bişey başarmış gibi hissediyorum.
1 ayda 3 kilo rahat verirsin canım hadi bakalım takipteyimkızımın doğum günü 21 şubat 1 ayda 3 kilo vermeyi hedefledim. 21 marta kadar 52 kilo olmak hedefim.
1 ayda 3 kilo rahat verirsin canım hadi bakalım takipteyim
Evet canım ben hep Perşembe günü tartılıyorum. Olsun canım kilolar gitsinde tek gıdım gıdım gitsin.bakalım yarın tartı ne gösterecek sana. İnşaallah yüzünü güldürürevet canım artık hergün tartılmıyorum çarşamba günleri "4 aylık kilo verme yarışması" var onun için tartılıyorum spor yapamayınca kilolar gıdım gıdım gidiyor haftaya inşallah daha iyi olacak yarın 3. haftam bitiyor yarın da tartılacam kaçamakları azalttkça çok daha iyi olacaktır senin bugünmüydü tartı günün
cnm ekmek yüyormusun kaç dilim merak ettimöğlen 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt
ara 2 köme 2 elma 10 kayısı
kahvaltılarda 1 dilim ekmek yiyorum öğlen ve akşam genelde yemiyorumcnm ekmek yüyormusun kaç dilim merak ettim
Iyi gidiyorsun canım bravoakşam ıspanak yemeği yoğurt turşu
canım çok sağol sende çok iyi gidiyosun ama daha çok yolumuz varIyi gidiyorsun canım bravo
şu ısrarlara ben de çok gıcık oluyorum bide bugün ye yarın başlarsın derlersabah spacel k öğlen yemedim gezmeye gideceğimiz için . gittiğimiz yerde yemem için ısrar edeceklerini bildiğim için. börek ve etimek tatlısı yemek zorunda kaldım ordaakşam dünden kalma portakallı kereviz ve ıspanak yedim.
23/01/2015....68.600 (malum dönemdeyim bahanem var)
kahvaltıda kaşarlı tost çay
canım hoşgeldin nerelerdeydin hayırdır önemli bir şey yok inşallahKızlar ben geldimm beni soran olmamışşIkı gundur ne haldeyım
Kızlar ben geldimm beni soran olmamışşIkı gundur ne haldeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?