istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım artık hergün tartılmıyorum çarşamba günleri "4 aylık kilo verme yarışması" var onun için tartılıyorum spor yapamayınca kilolar gıdım gıdım gidiyor haftaya inşallah daha iyi olacak yarın 3. haftam bitiyor yarın da tartılacam kaçamakları azalttkça çok daha iyi olacaktır senin bugünmüydü tartı günün

1 ayda 3 kilo rahat verirsin canım hadi bakalım takipteyim

kiloları hemen geri almamak için yavaş vereyim diyorum.Bu sayfayı takip ederek konsantrasyonum çok arttı. yediklerime çok dikkat ediyorum. tatilden sonra 2. dönem plates e gideceğim. salona gidersem düzenli yaparım. evde okuldan gelince yemek yap çocukla ilgilen ev işleri derken yapmıyorum. bu sabah evde kahvaltı yapmaya vaktim olmadı. Okulda simit yemek istemedim kalorisi fazla olduğu için dolabımda spacel k vardı süt aldım onu yedim.Dün akşam biraz fazla yedim ama yediklerim hafif şeylerdi.brokoli, portakallı kereviz yemeği ve pancar salatası.

Evet canım ben hep Perşembe günü tartılıyorum. Olsun canım kilolar gitsinde tek gıdım gıdım gitsin.bakalım yarın tartı ne gösterecek sana. İnşaallah yüzünü güldürür

minnoskabarıkkek bende spor salonuna gitmek istiyorum ama çok zor iş ev çocuk vakit kalmıyor salon gerçekten faydalı olacaktır

öğlen 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt
ara 2 köme 2 elma 10 kayısı

sabah spacel k öğlen yemedim gezmeye gideceğimiz için . gittiğimiz yerde yemem için ısrar edeceklerini bildiğim için. börek ve etimek tatlısı yemek zorunda kaldım orda akşam dünden kalma portakallı kereviz ve ıspanak yedim.

şu ısrarlara ben de çok gıcık oluyorum bide bugün ye yarın başlarsın derler
yinede toplamda 1000 kaloriden az almışsın

23/01/2015....68.600 (malum dönemdeyim bahanem var)
kahvaltıda kaşarlı tost çay

23/01/2015....68.600 (malum dönemdeyim bahanem var)
kahvaltıda kaşarlı tost çay

Mlum donem cok fena gecen hafta o malum donemde 59.2 ye kdar cikmistim sanirim odemmis carsamba tartildigimda 58.2 idim
bugun tartildim 57.6 yimSu kaybi degildir heralde cunku diyete basladigimdan beri her fun 1.5 litrelik su sisesini bitiriyorum.onceden en son ne zaman su ictigimi bile hatirlamazdim.gunde 3-4 fincan bitki cayi da iciyorum.bugun daha bi keyifle diyetime devam ediyorum.

vücut su tutuyor 1 hafta sonra daha hızlı giidecektir diye umuyorum

Kızlar ben geldimm beni soran olmamışş Ikı gundur ne haldeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…