istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosbulduk canlar aslında moralım bozuk ıkı gun kuzenımde kaldı ve dıyetım mahvoldu Resmen verdıgımi geri aldım hissedıyorum Ve bugun evdeyım ama hıc dıyete uymadım hevesım cok kırıldı Üstelik ıkı aydır diş estetıgı oluyorum bugun temızleme işlemi uygulandı cenemin agrısından spor fılan yapamadım Şişman kalıcam

yemeseydin iyiydi ama bozdun diye diyetten hemen vazgeçme 2 gün vücudunu şaşırtmışsın şimdi daha dikkatli olarak daha hızlı verirsin

akşam ıspanak yemeği yoğurt turşu yedim turşuyu salak gibi abarttım hem de vücudum su tutarken

yemeseydin iyiydi ama bozdun diye diyetten hemen vazgeçme 2 gün vücudunu şaşırtmışsın şimdi daha dikkatli olarak daha hızlı verirsin
Aynen Nasıl ole hata yaptım anlamadım yarın baslıcam tekrar ayrıca vucud dönem dönem ödem yaptıgı gbı aynı sekılde tekrar ödem topluyo neguzel bıanda verirsin o ödemi tartıda mutlu olursun

oğlum ıslak kek istedi yaptım( ayıptır söylemesi çok da güzel yaparım )canım çekti ama tadına bile bakmadım beni kutlayın kızlar savaş kazanmış komutan havasındayım

oğlum ıslak kek istedi yaptım( ayıptır söylemesi çok da güzel yaparım )canım çekti ama tadına bile bakmadım beni kutlayın kızlar savaş kazanmış komutan havasındayım
Eline saglık canım gercekten kendını guzel frenlemişn ben olsam şimdiye ohhoo

selam kızlar bugün 11.30 da kalktım kahvaltı öğle yameği beraber oldu kk kadar peynir(kaşar Örgü Beyaz) 2 dilim sucuk 5 zeytin domates biber salatalık kaymak bal 1 dilim ekmek
akşama yemeğe misafirim var hazırlık yapmam gerekiyor hadi bana kolay gelsin

misafirim vardı menümde
mercimek çorba
kuru dolma
barbunya
sosyete mantısı
güveç
pilav
kadayıflı muhallebi
misafirimde hatay kısırı getirmişti
şimdi gelelim yediklerime 1 kase mercimek çorba, 1 kaşık barbunya, 1 kaşık kısır 2 sosyete mantısı, 1 dilim kadayıfli muhallebi yaz yaz bitmedi valla neyse bugünlük bayağı abarttım

günaydın günlüğüm dünün ağırlığını bugün nasıl telafi ederim diye düşünüyorum
spora bugün başlıyorum
şimdi yeşil çayımı içiyorum kahvaltı 11 12 yi bulur herhalde herkes uyuyor ben niye uyandıysam

kahvaltı öğle beraber oldu peynir zeytin domates salatalık biber yedim

dünü ödül günü olarak düşün bugün sporla telafisini yaparsın. bu sabah yarım simit peynir 4 siyah zeytin yedim. alt komşu kurabiye getirmiş görüntüsü güzeldi meraktan yedim. kahvaltıyı geç yaptım. 10000 adım yürüdüm. akşam yemeği yerim artık bir de.

tombuldut nasılsın moralin düzeldi mi?

akşam yemeğim 1 kase çorba, 2 kuru dolma, 1 s.mantı,1 kaşık kısır
evde sevdiğin yemekler olunca çook zor yaa

minnoskabarıkkek benim ödül günüm devam ediyo ama napayım ya olmadı akşam bir daha spor yaparım

tombuldut betam nerelerdesiniz umarım diyeti benim gibi bozmamışsınızdır

regl olamadım stres istah derken bozdum yarın hastaneye gidicem 2 hafta oldu her yerim sis..... umarım hamile değilimdir..yarın tekrar baslıyorum.....600 gr almışım...76.400 gr(((destek istiyorum motive edin beniiiii anım cok sıkkın

betam sıkma canını hamileysen ikisi birarada büyür sen de koşuşturmadan dal gibi olursun zaten emzirmiyosun bebiş için de bir zararı yok ben zamanında 2. 'yi yapmadım oğlum 10 yaşına geldi bak şimdi pişmanım keşke zamanında yapsaydım diyorum
hamile değilsende biliyorsun ki ödem zaten niye sıkıntı yapıyon Allah başka sıkıntı vermesin

sabah kahvaltı yapamadım geç kalktım işe geciktim

öğle yemeğim yoğurtlu ıspanak
elma kayısı incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…