istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşam 1 dilim kıymalı börek, 1kaşık barbunya 1 kase yoğurt

Sabah Menemen yarim dilim koy ekmeği 1 kk peynir 3 siyah zeytin öğlen yemeği yemedi gezerken akşam tavuk ve yanında lavas yedim.
Beta hastaneye gittin mi?
Tombuldut nerdesin? Thomson takipteki seni çok iyi gidiyorsun.

gulceandkeremsmom canımm bugun dıyetıme tekrar başladım Beş gün diyetim bozudu 700gr almısım Ama pes etmek yok moralım ılkten cok bozuldu şimdi topaladım gidecek bu kılolar... Ve suan hedefim 60 olmak...daha sonra 55

Sabah yiyemedım öğlende yiyemedim aksam bı kase corba bı kase yogurt ıkı yumurta bı bucuk kucuk dılım bugday ekmegi

Destegın kralını vereyım sana bak bana 700gr aldım kendini yanlız hıssetme yanı Hem. Verirsin herturlu hamıleysende dogumdan sonra yada dıkkatlı beslenerek yeterki iste

tombuldut minnoskabarıkkek kızlar süpersiniz doping ilacı gibisiniz
adet döneminde bende şiştim hafta sonu da kötü geçti bende toparlamaya çalışıyorum kızlar
kızlar bırakmak yok hadi şu boğazımızı tutalım popişleri kaldırıp sporumuzu yapalım gitsin şu kilolar

Sabah Menemen yarim dilim koy ekmeği 1 kk peynir 3 siyah zeytin öğlen yemeği yemedi gezerken akşam tavuk ve yanında lavas yedim.
Beta hastaneye gittin mi?
Tombuldut nerdesin? Thomson takipteki seni çok iyi gidiyorsun.
yok cnm gidemedim bebek huysuzdu babaneye bırakamadım.. 1 hafta önce test yapmıstım negatifti...esim yarın birlikte gidelim dedi....hayırlısı...diete tekrar basladım..bu arada yarın tarcınlı suya baslıcam....metebolizmayı canlandırıyormus...

Destegın kralını vereyım sana bak bana 700gr aldım kendini yanlız hıssetme yanı Hem. Verirsin herturlu hamıleysende dogumdan sonra yada dıkkatlı beslenerek yeterki iste
ins cnm ya...ama hamile kalmak istemiyorum su an icin...bebeğim cok kücük bir de bunun ustune alırsın vermek daha zor olur....allah ım olmayana versin benimkine uzun sağlıklı ömür versin...yarın haber veririrm....

ins cnm ya...ama hamile kalmak istemiyorum su an icin...bebeğim cok kücük bir de bunun ustune alırsın vermek daha zor olur....allah ım olmayana versin benimkine uzun sağlıklı ömür versin...yarın haber veririrm....
Hayırlısı olsun tabıkı bebişin kücük olmasından dolayı zor olur senın ıcın merak ettım haber edersin sonucu

KıZlar rapor veremedım aksam
30dk bisiklet
15dk leslie
30dk plates yaptım inşallah yarında yaparım bu hafta en az yarım kilo vermem lazım

kızlar selam yarın 4 aylık kilo verme yarışması için tartılıp kilo bildirecem ama galiba hiç veremedim 500 gr versem çook mutlu olacam

MERHABA kızlar; bütün yazışmalarını okudum bende aranıza girmek isterim...iradelerinize hayran kaldım.ben 5 kilo versem süper olacak :) :) şimdi 61 kilo çıktım 2 gündür şok diyet yapıyorum daha öncede yapmıştım ama pazartesiden itibaren sizin gibi sağlıklı beslenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…