HoşgeldinMERHABA kızlar; bütün yazışmalarını okudum bende aranıza girmek isterim...iradelerinize hayran kaldım.ben 5 kilo versem süper olacak :) :) şimdi 61 kilo çıktım 2 gündür şok diyet yapıyorum daha öncede yapmıştım ama pazartesiden itibaren sizin gibi sağlıklı beslenmek istiyorum.
HoşgeldinŞok dıyet de geri gelmezmi acaba kılolar Ne güzel beş kılo fazlan varsa verirsin cabucak
canım hoşgeldinMERHABA kızlar; bütün yazışmalarını okudum bende aranıza girmek isterim...iradelerinize hayran kaldım.ben 5 kilo versem süper olacak :) :) şimdi 61 kilo çıktım 2 gündür şok diyet yapıyorum daha öncede yapmıştım ama pazartesiden itibaren sizin gibi sağlıklı beslenmek istiyorum.
canım bu hafta regl dönemindeydim o yüzden veremedimBence vermişsindirSen cok dıkkat edıosun
dabidap şok diyetinden bahsetsene nasıl yaptın
Aslında guzel taktık sok dıyetten sonra dıkkat edınce gerı gelmeyebılır:) ama ben maalesef bogazımı asırı derece tutmuyorum gecen sene kasmadan 15kıloya yakın vermıstım sımdı hedefım 55 :) ıns verırız bıan oncehoşbuldukyok canım daha öncede yaptım şok diyetle kilo vermeye başlayınca sonra dikkat ettikçe çok güzel verdim kilo.dönüşünde de 1 yılda 2 kilo kadar aldım ama o kadarda olur çünkü hiç dikkat etmedim.
Canım sabah kahvaltıdan yarım saat once aksam yatmadan yarım saat once ıcıyorum sütlü kahve fıncanı olcusunde su kaynatıyorum ıcıne bı cay kasıgı toz tarcın atıp uc dakıka kaynatıyorum. Sonra süzüp ılık bı sekılde ıcıne bal alıp ıcıyorum.ama suan ara verdim. Nasıl kı hergun aynı spor hareketlerını yapmak bi süre sonra yag yaktırmıyosa bundada oledir dıe tahmın edıyorum. Bugun gene baslayacagım aksamTombuldut bide tarçın çayını sen sabah mı akşam mı içiyorsun biraz bahsedermisin??
Üf o reglde zaten tartıda bıle fazla fazla gozukuyo sınır oluyorum. Aynen haftaya daha ıyı verırsıncanım bu hafta regl dönemindeydim o yüzden veremedim
haftaya daha hızlı veririm diye umut ediyorum spora da başladım
bende onu umut ediyorum inşallah tartıda fazla çıkmadım ama veremedim de yaÜf o reglde zaten tartıda bıle fazla fazla gozukuyo sınır oluyorum. Aynen haftaya daha ıyı verırsın
Hosgeldin.bu grup super iradeyi guclendirmede aylardir diyete baslamaya calisiyor bir turlu basaramiyordum.MERHABA kızlar; bütün yazışmalarını okudum bende aranıza girmek isterim...iradelerinize hayran kaldım.ben 5 kilo versem süper olacak :) :) şimdi 61 kilo çıktım 2 gündür şok diyet yapıyorum daha öncede yapmıştım ama pazartesiden itibaren sizin gibi sağlıklı beslenmek istiyorum.
Ya ne üzülüyosun canm bak ben 700gr almısım en azından sen almamıssında hıc bozma motıvasyonunu hem regli donemınde vucutta şişme oluyo ödem oluyo ben iki kılo bıle fazla cıktıgımı bılırin oyuzden rekaxbende onu umut ediyorum inşallah tartıda fazla çıkmadım ama veremedim de ya
ben de aldım sevmedim limonlusu daha güzelAra öğün üctane eti form mısır pirinc patlagı ve ayran
canım motivasyonda Nirvanasın ben bu gazla haftaya 67 ye düşerimYa ne üzülüyosun canm bak ben 700gr almısım en azından sen almamıssında hıc bozma motıvasyonunu hem regli donemınde vucutta şişme oluyo ödem oluyo ben iki kılo bıle fazla cıktıgımı bılırin oyuzden rekax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?