istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin Şok dıyet de geri gelmezmi acaba kılolar Ne güzel beş kılo fazlan varsa verirsin cabucak

Hoşgeldin Şok dıyet de geri gelmezmi acaba kılolar Ne güzel beş kılo fazlan varsa verirsin cabucak

hoşbulduk yok canım daha öncede yaptım şok diyetle kilo vermeye başlayınca sonra dikkat ettikçe çok güzel verdim kilo.dönüşünde de 1 yılda 2 kilo kadar aldım ama o kadarda olur çünkü hiç dikkat etmedim.

canım hoşgeldin hadi bakalım sağlıklı kilo vermeler

dabidap şok diyetinden bahsetsene nasıl yaptın

anlatayım tabi canım..buarada Hoşbulduk
canım benim ki 5 günlük bir diyet.
ilk gün sadece patates yiyosun sınırsız bir şekilde tek şart yağ ve tuz yok.kaynamış patates fırında patates gibi ama patates dışında hiç birşey yemek yok
ikinci gün sadece sabze gene yağ tuz yok her türlü sebze ama sınır hiç yok
üçüncü gün et ürünleri yemeği oda yağ tuz yok
dördüncü gün meyve günü
beşinci gün süt ve süt ürünleri..
diyette tek şart ogün ne günü ise onu yiceksin ama tüz yağ olmucak sınırsız içicek var

Aslında guzel taktık sok dıyetten sonra dıkkat edınce gerı gelmeyebılır:) ama ben maalesef bogazımı asırı derece tutmuyorum gecen sene kasmadan 15kıloya yakın vermıstım sımdı hedefım 55 :) ıns verırız bıan once

Tombuldut bide tarçın çayını sen sabah mı akşam mı içiyorsun biraz bahsedermisin??
Canım sabah kahvaltıdan yarım saat once aksam yatmadan yarım saat once ıcıyorum sütlü kahve fıncanı olcusunde su kaynatıyorum ıcıne bı cay kasıgı toz tarcın atıp uc dakıka kaynatıyorum. Sonra süzüp ılık bı sekılde ıcıne bal alıp ıcıyorum.ama suan ara verdim. Nasıl kı hergun aynı spor hareketlerını yapmak bi süre sonra yag yaktırmıyosa bundada oledir dıe tahmın edıyorum. Bugun gene baslayacagım aksam

canım bu hafta regl dönemindeydim o yüzden veremedim
haftaya daha hızlı veririm diye umut ediyorum spora da başladım
Üf o reglde zaten tartıda bıle fazla fazla gozukuyo sınır oluyorum. Aynen haftaya daha ıyı verırsın

Kahvaltida yumurta 4 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Betam hamile olsaydin gecen hafta yaptigin testte cikardi.
"thomson Regli doneminde ayni kalman bile cok iyi bitince biranda gider kilolar

Hosgeldin.bu grup super iradeyi guclendirmede aylardir diyete baslamaya calisiyor bir turlu basaramiyordum.

bende onu umut ediyorum inşallah tartıda fazla çıkmadım ama veremedim de ya
Ya ne üzülüyosun canm bak ben 700gr almısım en azından sen almamıssında hıc bozma motıvasyonunu hem regli donemınde vucutta şişme oluyo ödem oluyo ben iki kılo bıle fazla cıktıgımı bılırin oyuzden rekax

Ara öğün üctane eti form mısır pirinc patlagı ve ayran

kızlar akşam eve gelince gözüm döndü badem ve kayısı yedim yemeğim de yoktu kendime karnabahar haşladım üzerine de sarımsaklı yoğurt döktüm itiraf ediyorum pek güzel değildi masada köfte patates varken hele

canım motivasyonda Nirvanasın ben bu gazla haftaya 67 ye düşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…