istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün 7 km yürüdüm. Akşam tavuk suyuna çorba az mantar 5 tane lahana sarması akşam misafirlikte kabuklu fıstık ve tuzlu kurabiye yedim.

Bugün 7 km yürüdüm. Akşam tavuk suyuna çorba az mantar 5 tane lahana sarması akşam misafirlikte kabuklu fıstık ve tuzlu kurabiye yedim.

ben de aldım sevmedim limonlusu daha güzel
akşam yemeğini kaçta yiyeceksin çok gecikme bence
Ahhh ahh 7 de yedım ama bıraz kactı yogurtlu corba, bıtabak ıspanak ve ıkı uc kasık bulgur pılavı şimdi musaıt oldum spor yapcam terlemem lazımkı ustumden gıtsın

Bu aralar biraz kilolar gitmeye başlayınca sürekli tarzının üstündeyim. Akşam yemeğinden önce sabaha göre daha düşük oluyor kilo.bu sabah 56.8 dim.
Canım aksam ogle ıkındı vs hıc tartılma bence. En saglıklısı sabah ac karnına su dahi içmeden hatta ayıptır söylemesi wcden sonra tartıl kıyafetlerını cıkararak. Ben öyle tartılıyorum yoksa ustum esofmanım zatn agırlık yapıyo baya fark edıo yani

günayın kızllllaaaaaar bildiğin üzere şok diyette olduğum için yediklerimi yazamıcam ama pazartesiden itibaren bende yazıcam sizler gibi..2 günde 2 kilo 200 gr vermişim ne kadar sağlıklı tartışılır ama geçen senede böyle yapıp 6 kilo verdikten son 1 yılda 2 kilosunu geri aldım ama son zamanlarda çok salmıştım o yüzden sizinde desteğinizle şimdi çok daha dikkatli olucam...

hepiniz inanılmaz azimlisiniz benim tek dersim spor yapamamak işten sonra eve kendimi zor atıyorum bir de buna çözüm bulursam süper olacak

bende aynen eşofmanın ağırlığından bile korkuyorum yazık bize

şok diyetine baktım da bana göre değildi ama yorumlarda herkes kilo vermiş
sporu akşam yemekten sonra yarım saat ayırsan da yeter ben öyle yapıyorum

bugün tartıldım 28/01/2015....68.200neyse -400 hiç yoktan iyidir
kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık maydanoz biber bal kaymak 1 dilim ekmek

kızlarişte canım sıkıldı insanın morali bozulursa iştahı kaçar benim ki tam tersi neyse öğle yemeğinde önce 1 dilim kadayıflı muhallebi 1 tane kaşarlı tost incir kayısı badem kabak çekirdeği 1 mandalina bayağı saçma oldu

Vayy süper vermişsiin ama dıkkat gercekten ugrastıgına degsın alma geri:) spora gelınce yorgun olmazsan işten sonra leslie yap yürü plates yap hıc yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…