hamile degilim cok sükür ilacın etkisiymis....diete tam gaz devam...Kahvaltida yumurta 4 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Betam hamile olsaydin gecen hafta yaptigin testte cikardi.
"thomson Regli doneminde ayni kalman bile cok iyi bitince biranda gider kilolar
ham
hamile degilim cok sükür ilacın etkisiymis....diete tam gaz devam...
Ahhh ahh 7 de yedım ama bıraz kactı yogurtlu corba, bıtabak ıspanak ve ıkı uc kasık bulgur pılavı şimdi musaıt oldum spor yapcam terlemem lazımkı ustumden gıtsınben de aldım sevmedim limonlusu daha güzel
akşam yemeğini kaçta yiyeceksin çok gecikme bence
İyi gidiyosunn hadi bakalımBugün 7 km yürüdüm. Akşam tavuk suyuna çorba az mantar 5 tane lahana sarması akşam misafirlikte kabuklu fıstık ve tuzlu kurabiye yedim.
Ay inşallah burdan sızın kılo verdıgınızı gorunce bıle gaza gelıyorumcanım motivasyonda Nirvanasın ben bu gazla haftaya 67 ye düşerim
Bu aralar biraz kilolar gitmeye başlayınca sürekli tarzının üstündeyim. Akşam yemeğinden önce sabaha göre daha düşük oluyor kilo.bu sabah 56.8 dim.gulceandkeremsmom canım senın nasıl gıdıyo diyet haftada bırmı tartılıyosun
Canım aksam ogle ıkındı vs hıc tartılma bence. En saglıklısı sabah ac karnına su dahi içmeden hatta ayıptır söylemesi wcden sonra tartıl kıyafetlerını cıkararak. Ben öyle tartılıyorum yoksa ustum esofmanım zatn agırlık yapıyo baya fark edıo yaniBu aralar biraz kilolar gitmeye başlayınca sürekli tarzının üstündeyim. Akşam yemeğinden önce sabaha göre daha düşük oluyor kilo.bu sabah 56.8 dim.
CANIM SÜPERSİN ben en fazla 3.5 km yürüyebiliyorumBugün 7 km yürüdüm. Akşam tavuk suyuna çorba az mantar 5 tane lahana sarması akşam misafirlikte kabuklu fıstık ve tuzlu kurabiye yedim.
canım önemli olan dirayetli olup devam etmek o kilolar giderAy inşallah burdan sızın kılo verdıgınızı gorunce bıle gaza gelıyorumİnş bende 64olurum buhafta
Bu aralar biraz kilolar gitmeye başlayınca sürekli tarzının üstündeyim. Akşam yemeğinden önce sabaha göre daha düşük oluyor kilo.bu sabah 56.8 dim.
bende aynen eşofmanın ağırlığından bile korkuyorum yazık bizeCanım aksam ogle ıkındı vs hıc tartılma bence. En saglıklısı sabah ac karnına su dahi içmeden hatta ayıptır söylemesi wcden sonra tartıl kıyafetlerını cıkararak. Ben öyle tartılıyorum yoksa ustum esofmanım zatn agırlık yapıyo baya fark edıo yani
şok diyetine baktım da bana göre değildi ama yorumlarda herkes kilo vermişgünayın kızllllaaaaaarbildiğin üzere şok diyette olduğum için yediklerimi yazamıcam ama pazartesiden itibaren bende yazıcam sizler gibi..2 günde 2 kilo 200 gr vermişim ne kadar sağlıklı tartışılır ama geçen senede böyle yapıp 6 kilo verdikten son 1 yılda 2 kilosunu geri aldım ama son zamanlarda çok salmıştım o yüzden sizinde desteğinizle şimdi çok daha dikkatli olucam...
hepiniz inanılmaz azimlisiniz benim tek dersim spor yapamamak işten sonra eve kendimi zor atıyorum bir de buna çözüm bulursam süper olacak
Tatilde olduğum için yuruyebiliyorum .CANIM SÜPERSİN ben en fazla 3.5 km yürüyebiliyorum
Vayy süper vermişsiin ama dıkkat gercekten ugrastıgına degsın alma geri:) spora gelınce yorgun olmazsan işten sonra leslie yap yürü plates yap hıc yoktan iyidirgünayın kızllllaaaaaarbildiğin üzere şok diyette olduğum için yediklerimi yazamıcam ama pazartesiden itibaren bende yazıcam sizler gibi..2 günde 2 kilo 200 gr vermişim ne kadar sağlıklı tartışılır ama geçen senede böyle yapıp 6 kilo verdikten son 1 yılda 2 kilosunu geri aldım ama son zamanlarda çok salmıştım o yüzden sizinde desteğinizle şimdi çok daha dikkatli olucam...
hepiniz inanılmaz azimlisiniz benim tek dersim spor yapamamak işten sonra eve kendimi zor atıyorum bir de buna çözüm bulursam süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?