Muhallebi harıc menün gayet iyi canm ayrıca -400süperr darısı banakızlarişte canım sıkıldı insanın morali bozulursa iştahı kaçar benim ki tam tersi neyse öğle yemeğinde önce 1 dilim kadayıflı muhallebi 1 tane kaşarlı tost incir kayısı badem kabak çekirdeği 1 mandalina bayağı saçma oldu
inşallah almam canım ya daha önce almamıştım bu seferde almam umarım..bugünden itibaren bende sporada başlıcam burada birbirimizi motive etmek çok güzelVayy süper vermişsiin ama dıkkat gercekten ugrastıgına degsın alma geri:) spora gelınce yorgun olmazsan işten sonra leslie yap yürü plates yap hıc yoktan iyidir
kızlarişte canım sıkıldı insanın morali bozulursa iştahı kaçar benim ki tam tersi neyse öğle yemeğinde önce 1 dilim kadayıflı muhallebi 1 tane kaşarlı tost incir kayısı badem kabak çekirdeği 1 mandalina bayağı saçma oldu
kflakes 150 kalori sanırım sabahta yememişsin yerken hesapla az kalorili olanlardan seç taoplam 1000 i geçmesinKızlar sabah yok. Ögle kflakes yedım aksam beste komsu kızlarla toplancaz cok korkuyorumdiyet bozulcak
aynen cnm cok sükür...ayrıca 2.mutluluğu yasıyorum sabah tartıldım vee 75.600 gr ı gördüm sükür....masallah diyim sonra duruyo kilom gr oynamıyo...Kendim hamile degilmisim gibi sevindim. kucuk bebekle 2. Bebek zor olurdu allah isteyenlere versin.
Ya sabah kahvaltı etme alıskanlıgın yok ınsallah evlenınce düzene girecekkflakes 150 kalori sanırım sabahta yememişsin yerken hesapla az kalorili olanlardan seç taoplam 1000 i geçmesin
bu toplanmalar çok kötü yesen bir dert yemesem başlıyo konuşmalar
bu sınavı atlatırsın sana güveniyorum
-200 hiç yoktan iyidir şişkinliğin biraz indimi nasılsınaynen cnm cok sükür...ayrıca 2.mutluluğu yasıyorum sabah tartıldım vee 75.600 gr ı gördüm sükür....masallah diyim sonra duruyo kilom gr oynamıyo...
sonucu bekliyoruz ona göre yeYa sabah kahvaltı etme alıskanlıgın yok ınsallah evlenınce düzene girecekoyuzden midem bulanıyo sadece sütün hatrına kflakes yiyorum umarım ters tepmez Ayrıca kendımı tutucam bakalım sonuc ne olacak aksama
1.4 çok iyi canım giden yağ olsun bir daha da gelmesinselam kızlar...
sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 kk peynir sucuk öğlen kızıma pizza aldık pizzadan yedim bu gün diyeti bozdum dün akşam da bozmuştum hemen spor yapıp bunu telafi etmeliyim.
21.01.2015 58.2
28.01.2015 56,8
1 haftadır -1400 gr dayım iyi gitmiş bugünü ödül günü olarak düşünüp hemen toparlamalıyım kendimi.
Bende 15 dk zumba yaptim sikici geldiLeslie ile 3 mil yürüdüm koşu bandı kadar yorucu değildi çok da terlemedim ama eğlenceliydi tavsiye edrim
Süpersinnn ya -1400 cok iyi sakın bozma hedefıne ne güzel az kaldı maşşalah:)selam kızlar...
sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 kk peynir sucuk öğlen kızıma pizza aldık pizzadan yedim bu gün diyeti bozdum dün akşam da bozmuştum hemen spor yapıp bunu telafi etmeliyim.
21.01.2015 58.2
28.01.2015 56,8
1 haftadır -1400 gr dayım iyi gitmiş bugünü ödül günü olarak düşünüp hemen toparlamalıyım kendimi.
Canım leslıe bende yapıyorum ve cıdden bi süre sonra sıkılıyo ınsan :) ama ben şöyle yapıyorum benım ızledıgım vıdeoda 2ci milde mary kay die bı hatun devralıyo yuruyusu:) grı tsortlu. O gayet tempolu yaptırıyo ben o kadının yaptırdıgı kısmı ıkı kere yapıyorum 30dk yapmıs oluyorum en azından öbür kadından hızlı yaptırıyoBende 15 dk zumba yaptim sikici geldi
15 dk da leslie 3 mil ile yuruyus3 mili tamamlayamadim.
30dk bısıklet
30dk leslie
30dk plates
Umarım lıp lıp et pıt pıt yag olmam artık. Sıkılasmak istiyorum vucudum pofuduk ama yavas yavas sıkılasıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?