her sabah o bankaya gıtmek ışkence gıbıyse
ıstıfa et derım
ama bıde şu var kı, kolay kolay ış bulamazsınız
zaten durumlar pek ıç açıcı değıl ülkede, ınsanlar kırk takla atıyor ış bulabılmek ıçın
ama sevmedığınız bı ortamda çalışmanın sıze hıç bı getırısı olmaz, sadece mutsuz eder
başka yerlerde iş bulma imkanınız varsa istifa edin, ama istifa edince işsiz kalacaksanız istifa edin demek bu kadar kolay olamıyor. başınıza gelebilecek en kötü şeyleri düşünüp öyle karar verin eğer pişman olmayacaksanız bırakabilirsiniz işinizi
bankalar 5te sadece müşterilere kapanıyor evet maddi özgürlük mükemmel birşey ama sorun sadece çıkış saatleri değil çalışma şartları... doktora gitmek için izin istersiniz rapor almadan gel diye tembihlenir, gece 2 de çıkıp sabah 9da işbası yaptıgımı biliyorum. fazla mesai ücreti almıyorum gece 10da çıkmak için bile izin alırım verirlerse öyle çıkabilirim ve daha neler neler. evde yemek yapamıyorum eşim ben yokum diye eve gelmek istemiyor bu sefer ben kızıyorum neden evde değilsin diye ama haklı. çocuk yapmak istiyoruz bu şartlarda nasıl ilgilenebilirimki. bırakın bayanları çalıştığım yerdeki erkekler bile çocuklarımızın büyüdüklerini hiç göremedik anlamayadık tadını çıkaramadık diyorlar. bende böyle olucam şimdiden strese dayanamıyorum çocugum olsa nasıl yaparım bilmiyorum. tayin istedim kabul etmediler. bilmiyorum ikilemdeyim
gerçekten zormuş bu özel bankalardadamı böle bankaya ne zmaan gıtsem bı sohbet havası bısküviler çaylar kaveler makyajlar fuul gerçekten böle oldunu hiç düşünmemiştim en doğru kararı yıne sız verıceksınız allah daha hayırlı işler çıkarsın karşınıza
bankacılığı bıraktıgım için pişman olmam ama iş bulamayacağım için olacaklardan endişeleniyorum problemim çalışmak değil yaptıgım iş ama ülkede işsizlik kol geziyor bilmiyorum çok endişeliyim
valla şu an bir bankaya girmek için çabalıyorum canım.iş şartlarını düzeltmeye çalıssan yani kim ne hakla ezebilir seni
sen ez insanları banka çalışanları hep öyledir çünkü insan korkar
bilemiyorum çok bunaldıysan hiç bir şey gözün görmez yani gerisini düşünmez bırakırsın
sen şu an o durumda değilsin daha... umarım düzelir...evde çocuğunu büyütmek de kötü değildir unutma
güzel de bir ilçedeymişsin...yerinde olmak isteyen cok kişi var.kararını ver bir daha diğer seceneği düşünme
asıl seni bu kararsızlık yıpratır.
çalışıyorum evet başka ihtimal yok bu şekilde devam edeceğim bitmiştir.
veya
çalışmıyorum kimsenin karışmaya hakkı yok böyle daha mutluyum.bitmiştir.
önemli olan kararsızlıktan kurtulmak ve kararının arkasında durmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?