İşve cilve bilmiyormuşum :D

neden yok, her zaman bir yolu vardır hormonlar asla uçup gitmez :)

Önceki konumu biliyormusunuz bilmiyorum ayaklarını kaybetti hala tedavi görüyor uzunca bi hastane sürecimiz var yardımsız olduğu zaman hareketleri oldukça kısıtlı yani denese bile en fazla kendini sakatlar muhtemelen o kadar yükselmiş olamaz hormonları

O konuşurken samimi bir şekilde sarıl ve önce dudaklarına bak 3-4 saniye sonra tekrar gözlerinin içine bak , bu hareketi 2-3 kere yapsan zaten adam kendinden geçecektir .

yok konunu bilmiyorum canım, çok geçmiş olsun, ama cinsellik o malum 3-5 dklık faaliyet değildir, yani şu konuşmanız bile cinsellik aslında, yoksa nolcak bu türkiyenin hali diye de konuşabilirdiniz... fiziksel olarak zorda olmasıda hormonlarını etkilemez yani emin ol, sonuçta sevgilisiniz yaratıcı olmanı bekliyo adam işte :)

Haklı haksız diyemiyorum çünkü annem dahi kazulet der bana, donuk ruhsuz mahkeme duvarı gibiyim biraz zorlayayım şansımı bakalım :)

Haklı haksız diyemiyorum çünkü annem dahi kazulet der bana, donuk ruhsuz mahkeme duvarı gibiyim biraz zorlayayım şansımı bakalım :)

Ben kazulet miyim bilmiyorum aslında iş faaliyete döküldüğünde eşim çok Mutlu ama cilve kısmında takılıyorum; mesela seksi bakmaya çalışıyorum eşim diyo ki "neden tiksiniyo gibi bakıyorsun "
Ya ama aslında ben seksi bakmaya çalışıyorum o An

Ooo çok yanlış bakış ama bendede durum böyle annemde çok cilvelidir gider sorarım bazen anne bi öğret diye yapar hareketini sonra bana yaptırır allahın kazuleti bu kadar mı olmaz bu kadar mı yakışmaz der

Ama biraz daha taktik versen şurada medine fukarası gibi bekliyorum yahuuu
sütyeninizin askısı düşüyormuşlar da , siz kaldırıyormuş gibi yapın ama ondan habersiz gibi . Boynunu koklayın , kendinizi sonra geri çekin . Bir yerde duymuştum erkeklerin bel kısımları hassas yerleriymiş sarılırken oraya biraz fazla dokunun . Kendinizi tepside sunmayın . Yap kaç erkekler bunu sever .

Eğreti duruyo işte ya. O seksi gecelikleri giyerim saf gibi ışıkları kapata kapata gider hemen yorganın altına saklanırım. Yapamıyorum anam gülesim geliyo, utanıyorum. Ne yapayım. Ama libido konusunda tanımam üstüme.

Şunları bir derleyip toplayıp, maddeler halinde yazsanız nolllluuuuurrrr

Peki bınları yaparken gülesimiz geliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…