- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
Kendini böyle odaklama sen bir kadınsın . Oturuşun bile ilgi çeker . Denemekten korkma . Yap bir gün elbet olacak .Offf Offffff büyük dertbize haksızlık değil mi? şimdi mayaya odun mu koyuyorlar,ama yok genetik sanırım annemde de iş yok benim!
Ne yiyor,içiriyorsunuz sizde bunu söyleyin bariEğreti duruyo işte ya. O seksi gecelikleri giyerim saf gibi ışıkları kapata kapata gider hemen yorganın altına saklanırım. Yapamıyorum anam gülesim geliyo, utanıyorum. Ne yapayım. Ama libido konusunda tanımam üstüme.
Eğreti duruyo işte ya. O seksi gecelikleri giyerim saf gibi ışıkları kapata kapata gider hemen yorganın altına saklanırım. Yapamıyorum anam gülesim geliyo, utanıyorum. Ne yapayım. Ama libido konusunda tanımam üstüme.
Canım evli değilim . Bir sevgilim var ama dokunmadım bile sen sordun diye uyduruyorumŞunları bir derleyip toplayıp, maddeler halinde yazsanız nolllluuuuurrrr
Kahkaha at . O da cezbeder .Peki bınları yaparken gülesimiz geliyorsa
Yeme içme normal.allah ne verdi iseNe yiyor,içiriyorsunuz sizde bunu söyleyin bari
o içten gelecek bir şey bence. yüzyılın odunu olarak ne kadar uğraşırsam uğraşayım cilveli olamıyorum.kodumda yok ben napayım?
Tüm ümitlerimi yerle bir ettinYeme içme normal.allah ne verdi iseKendimi seksi hissediyorum, özgüvenim tam ama hani yanlış tabir ama "sunmak" kısmı var ya onu yapamıyorum. Fiziğim gayet iyi, ama sergileyemem öyle.ama istekliyimdir yani galiba bnm cilvem de böyle. İsterim yani iki orta aniden ama Bi striptiz asla yapamam. Gülerim kesinnnnn.
Ben kazulet miyim bilmiyorum aslında iş faaliyete döküldüğünde eşim çok Mutlu ama cilve kısmında takılıyorum; mesela seksi bakmaya çalışıyorum eşim diyo ki "neden tiksiniyo gibi bakıyorsun "
Ya ama aslında ben seksi bakmaya çalışıyorum o An
Yeme içme normal.allah ne verdi iseKendimi seksi hissediyorum, özgüvenim tam ama hani yanlış tabir ama "sunmak" kısmı var ya onu yapamıyorum. Fiziğim gayet iyi, ama sergileyemem öyle.ama istekliyimdir yani galiba bnm cilvem de böyle. İsterim yani iki orta aniden ama Bi striptiz asla yapamam. Gülerim kesinnnnn.
Sen Da vinci şifresini çözmüşsün,daha da evli değilim diyorsun yaaa!Kahkaha at . O da cezbeder .
Öyle deme ama bazılarına taklit bile yeter inan buna!Biz insanda işve cilve varsa vardır yoksa yoktur yani öyle birinin tavsiyesiyle zorlamayla olmaz zaten yapmacık durur yani. O anlattıklarınızın gerçekten de cilveyle alakası yok. Konuşma şeklinden tut, oturması, yürümesi, edası falan başka olur bu o kişinin kişiliğidir özel çaba harcamaz öyle olmak için sende illa erkek arkadaşına beğendireceksin diye kendini değiştirme zaten öyle beğenmiş. Sen zaten kendin demişsin o da onaylamış. Ama seni beğenmiyorum dememiş ki.
Biz insanda işve cilve varsa vardır yoksa yoktur yani öyle birinin tavsiyesiyle zorlamayla olmaz zaten yapmacık durur yani. O anlattıklarınızın gerçekten de cilveyle alakası yok. Konuşma şeklinden tut, oturması, yürümesi, edası falan başka olur bu o kişinin kişiliğidir özel çaba harcamaz öyle olmak için sende illa erkek arkadaşına beğendireceksin diye kendini değiştirme zaten öyle beğenmiş. Sen zaten kendin demişsin o da onaylamış. Ama seni beğenmiyorum dememiş ki.
İkizimi buldum valla şurda
Beni tarif etmişsin kendinle birlikte, istekliyim çook aklımdan neler neler geçer, napmam gerektiğinide bilirim az çok ama yapamam gülerim
Gel sarılalım
Amannnn istek olsun da gerisi olur bea. Cilveli olup da istekli olmasak daha mı iyi. Adam hep atıştıracak mı Ana yemek şart
Sağol acayip kafa yarıcısın,böyle çok rahatlattın azıcık empatiGel sarılalım
Amannnn istek olsun da gerisi olur bea. Cilveli olup da istekli olmasak daha mı iyi. Adam hep atıştıracak mı Ana yemek şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?