İşve cilve bilmiyormuşum :D

Hakkaten farkında olmadan yapılan bişeymiş bu cilve onu anladım.
Sordum benimkine dayanamayıp senin kadar işvelisi var mı bilmem dedi
Topluluk içinde bi yerde yemek yerken bile kadehi tutuşumdan dahi etkileniyomuş
Demek ki gerçekten doğuştan olan bişey bu.

Etrafımda cilveli diyebileceğim bir büyük görümcem var. Kadındaki cilve kimsede yok ama herkese karşı öyle, doğuştan gelen bir özellik bence.

O degilde hic bizaman kendi eksigini hatani sevgiline esine soylemeyeceksin 1 -0 geride baslarsn. Sen herzamn kendini mukemmel gor ki senide mukemmel gorsun. O hayran hayran baktigin adamin egosunu cok sissrme derim.

Doğru doğru içimde var gizli bi cevher :))

Acaba nedir nedir

Hayır terazi :)
terazi burcu acayip cilveli olur ya çok sasırdım
kvalidem 60 yasında benden cilveli valla
gorumcem de terazi o da oyle
e hulya avsar tarkan bunlar hep terazi burcu

siz yukselenınızden cok etkılenmıssınız terazı ıle alakanız yok demek:)

Benim büyük teyzemde terazi, aman allahım kocasını parmağında oynatır bir dediği iki olmaz adam pervane. Ama bende eksik nasıl olmuşsa

Alllaahh ne sevişmesi adam azıcık dudağıma yanaşsa heyecandan her tarafı deviriyorum

Cilve bu bence ya; heyecan tutku işte. Evlen bak bu halleri özlersin. Tadını çıkarın bu hallerin. Ah ah ilk buluşmamız da titredim heyecandan da üşüyormusun demişti kocam. Şimdi bırak titremeyi , depreşme yok.

Ilhan UCKAN'in kitaplari var bende. Bi bolum var. Tam senlik.
Aksam eve gidince atarim,tamammi

konu sahibi arkadaşım, bence sevgilin yatağa doğru yol yapmaya çalışıyor, kadınlar konusunda kitap yazacak kadar engin beraberlikleri olmadıysa durum bu bence :)

konu sahibi arkadaşım, bence sevgilin yatağa doğru yol yapmaya çalışıyor, kadınlar konusunda kitap yazacak kadar engin beraberlikleri olmadıysa durum bu bence :)

Normal şartlar altında olsak evet bende böyle düşünürdüm aslında ama şu an öyle bir ihtimal yok malesef onun için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…