- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
Kesinlikle katıllıyorum, ama işte insanın içinden gelmrli işve cilve bende de yok. Yeni evkendiğimzde eşim istediğimi yapmayınca kavga kıyamet koparırdım, küser surat asar trip atardım, bi keresinde sen biraz işveli olsaan kızmadan cilveyle her dediğini yaptırırsın demişti bana. Ama işte...
Tmm da şu seksi bakışlar,dudak büzüştürme ve tıslamayı yaparsam ;striptize geçerim,kademe kademe ama dimi?
Aynen erkekler beklenmedik anlarda yapılan şeyleri çekici bulurlar beklenilen şey heyecan vermez :)
Aa tabiki yılanlar da cilveli olurOhoooo tıslamayla olsaydı, yılanlar en cilveli hayvan olurdu.Ama tıslamalı yoruma çok güldüm ya
Birde gerçekten insanın içinde vardır. Bazı kadınlar var birşey yapmasına bile gerek yok. Bakışı duruşu gözleri hani derler ya şuhhh gibi. Hani endamı en yeterindenhah işte öyle.
Cilve bende de yokodundan hallice işte.
Direk sorunumuz varAynen erkekler beklenmedik anlarda yapılan şeyleri çekici bulurlar beklenilen şey heyecan vermez :)
Benim ki hemen alışır,da iş bende bitiyorİlk evlendiğimde kocam bana dokunmaya korkuyordu şimdi de sapık diyo ama napim :) öyle öyle alıştırdım bi yerden başlamak gerekiyo
Direk olmadan da oluyoDirek sorunumuz var,hoş olsada emeklemeden koş diyorsun
Aynen aynen benim garibim kocişte boğa burcu sabit fikirli adamı bile yoldan çıkardım arada onun da ayarları bozuluyoryetmezmiş gibi birde ikizler burcu oğluşum var sen düşün bizim halimizi
Direk olmadan da oluyoorta sehpa sandalye flan şimdi detaya indirme krize gircem :)
Yaklaştınsenın burcun ne yahu :) akrep misin..ne ateşli gacı'sın beeee
Orta sehpaDirek olmadan da oluyoorta sehpa sandalye flan şimdi detaya indirme krize gircem :)
Amman diyim sebebiniz olmayimAy allah iyiliğini versin ,kahkaha attım ,elma yiyordum boğulacaktım gülmekten
Üffffff ,İnanın önünüzde saygıyla düğme ilikliyorum orta sehpa süpermiş,sandalyeye bittim amaDirek olmadan da oluyoorta sehpa sandalye flan şimdi detaya indirme krize gircem :)
Bu arada yengeçlere noluyor,eşim de yengeç te?YaklaştınTeraziyim ve bir yengeçle mücadele ediyorum
Kurs ver bize sen orta sehpa ve sandalye kullanımı hakkında felanYaklaştınTeraziyim ve bir yengeçle mücadele ediyorum
ev ortamında ancak o kadarÜffffff ,İnanın önünüzde saygıyla düğme ilikliyorum orta sehpa süpermiş,sandalyeye bittim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?