Yemin ederim sesli güldüm kahkahalar attım ahahahahhhahahahah
yorumların çoğunu okudum da, cinsel istek ve bunu ifade ediş başka, cilveli olmak başka bişey değil mi?
mesela ben bu yaşımda bilmiyorum cilveli miyim değil miyim, eşim gelsin sorucam
tavır olarak hiç maskülen değilim, kotla gömlekle bile feminen bir tarzım var, ama cilve diyince kırıtmak göz süzmek falan geliyor aklıma, hiç yapmam öyle şeyler
+1
Son paragrafa ithafen yazıyorum; evet eşim halinden memnun bende memnunum. O bana, ben ona göre
Allah da seni güldürsün inşallah :)Valla bizimkiler de hala o günü konuşunca aynı kahkaha tufanını yaşıyorlar benim bütün arkadaşlar gelmişti onlar başka masa da oturuyordu en yakın arkadaşım yanına gelip az kalsın boğacaktım seni demişti kaş göz işareti yapıyorlar ben sırıtarak gül yiyom
Allah da seni güldürsün inşallah :)
Bende hiç maskulen değilim, hem öğretmenim hemde öğretmen olduğumu anlamayan yoktur böyle diz altı pileli etekler desen desen renk renk hafif kısa topuk stilettolar danteller güller pek severim, kot gömlek bile giysem çıtı pıtı olduğum için zaten maskülen durmaz. Hayır kendimi övmekten hiç haz etmem ama güzel makyaj yaparım gözlerim kocamandır bi yaptım mı aynada off sen nesin bee derim
Ama işte kazulet geldim kazulet gidicem kaşlar çatık mahkeme duvarı gibiyim bu değişmiyo bi türlü bende
Bana da öyle geldi sizin durumunuz biraz da yaramazlık yapmak fırsat kollamak gibi nasıl desem yasak delmek gibi malum yasaklar tatlı gelir insana evli olsanız bunlar sokmezdi adama Bu da demektir ki onun da cilve anlayışı olası evlilik durumun da degisebilirYok hayır neden ki
çatık kaşla seksi olunur da cilveli olunur mu bilemedim şimdi
yani cilveli olmak sibel can kliplerindeki gibi dudak büküp omuz kıvırmaksa değilim ben de, ama sağda solda yakalayıp sıkıştırıp taciz etmekse, davetkar davranmaksa falan işler değişir
cilvelik sonradan kazılan bırsey degıldır, cilvelik hakedilmelidir
Değissin çünkü cilve erkeğin ilgisinin kadına yansıması bana göre o yüzden sorun olmazBana da öyle geldi sizin durumunuz biraz da yaramazlık yapmak fırsat kollamak gibi nasıl desem yasak delmek gibi malum yasaklar tatlı gelir insana evli olsanız bunlar sokmezdi adama Bu da demektir ki onun da cilve anlayışı olası evlilik durumun da degisebilir
Şu an bunları icraate dökemesemde var bu içimde, annem kızım sapık mısın sen derbu konuda sıkıntım yokta işte o sapıklığımı sunamıyorum çaktıramıyorum adama
annem de "millet kızını tembihler aman kendine dikkat et diye,korkarım ki ben çocuğu tembihlemek zorunda kalıcam" demişti de şok olmuştumŞu an bunları icraate dökemesemde var bu içimde, annem kızım sapık mısın sen derbu konuda sıkıntım yokta işte o sapıklığımı sunamıyorum çaktıramıyorum adama
Şu an bunları icraate dökemesemde var bu içimde, annem kızım sapık mısın sen derbu konuda sıkıntım yokta işte o sapıklığımı sunamıyorum çaktıramıyorum adama
annem de "millet kızını tembihler aman kendine dikkat et diye,korkarım ki ben çocuğu tembihlemek zorunda kalıcam" demişti de şok olmuştum
Aa annemde der bunu geçen sinemaya gittik sevgilimle eve geldim annem sordu çocuğa birşey yapmadın dimi diyekorkuyorum taciz edersin sen dedi [/QUOTE bence var sende de bir cilve işve
Aklima kuzey guney deki bi sahne geldi :) kuzeyle simay hastane odasindaydi sonra hemsire ve doktor basmisti azarlamistiHadi diğer hastaları geçtim bi hemşireye yakalansak açıklamasıda yokilaçlardan mı sapıttı bu adam nolduysa buna nerden çıkardı bunları anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?