- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Takıntı ve mükemmeliyetçi doğru ama ruhsuz değilim ya , değilim dedim işte
Yengeç su, terazi hava grubunda o yüzden ben çok havai hareket ediyorum o daha ağır kalıyor. Ama dışarda yan yana gören bana daha ağır başlı der evdeki halimle hiç alakam yokBu arada yengeçlere noluyor,eşim de yengeç te?
Başağım bende ve şahsım adına doğru dediğinValla benim tanıdığım başak kadınları genelde süslü, görüntüsüne önem veren, alımlı, işveli kişiler oluyor.
Ben terazi kadınlarını da erkekler konusunda işini bilen, idare etmesini bilen kimseler olarak gördüm genelde..
İçten gelen bir şey bence de daha çok.. Herkesin tarzı farklıdır, her erkeği de farklı şeyler etkileyebilir...
Eşin değil mi sonuçta ilk zamanlar insan utangaç oluyor da şahsen benim eşim çok hoşlanıyor :) konuyu açan arkadaşında eşi polis sanırım benimkide polis. Bence düşünün derim çok eğlenceli oluyor
benim bildigim cilve şu : olay yatak odasının kapısında geçiyor. kapı sonuna kadar acık ve yavaşca tüylü terliği olan siyah coraplı bacak cıkıor. bacaklarla şov yapılıor iki saat. ondan sora hop tüm seksiliğiyle baygın baygın bakışıyla o garip dudak hareketleriyle ortaya cıkar tüm gövdesiyle beraber üstünde gecelikle. tüm tvlerde olan sahne bu. sevgulune sor bakalım cilve bu mu
Valla sana güzel bir polis kıyafeti gider artık kanunu aranızda düzenlersinizAyy ne kaçırdım durun durun polis evet eşim değil ama kelepçe jop falan mı napıypruz şimdi
Ayy ne kaçırdım durun durun polis evet eşim değil ama kelepçe jop falan mı napıypruz şimdi
Valla sana güzel bir polis kıyafeti gider artık kanunu aranızda düzenlersinizciddiyim ama he
yok yok polis olunca ona izin vermiyor tırsıyor adam düğünümüzde sağdıcı şenlik olsun diye kolumuza kelepçe taktı da adam takı töreninde krize girdi o tür şeylere çok ters tepki veriyor
Onun değil be kadın polis kıyafeti anla be foto attırıp ceza yedirmeOnunkini giyiverirdim ama 2 metre adamınki 1 buçuk metrelik hatuna çuval olur
Onun değil be kadın polis kıyafeti anla be foto attırıp ceza yedirme
Benimki de "kız biraz az cilvelen,amma zillisin" der bazen,sorsan napıyorsun diye kesinlikle maddeleyemem çünkü o an içimden ne geliyorsa onu yaparım,üstelik dışardan görenler hep şunu der "ya hemsreee çok usturuplu ağır başlı" yani donuk soğuk sert gözükürüm ama işte
Aynen fazla kumaş vs kullanılmayanlarAnladım anladım derilerden diyosun
snırım mesleğiniz polis
bu meslekle işve cilve zor gibi ,
senınkı sibel can gibi birini arıyor herhalde , benım ilk o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?