- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
Valla benim tanıdığım başak kadınları genelde süslü, görüntüsüne önem veren, alımlı, işveli kişiler oluyor.
Ben terazi kadınlarını da erkekler konusunda işini bilen, idare etmesini bilen kimseler olarak gördüm genelde..
İçten gelen bir şey bence de daha çok.. Herkesin tarzı farklıdır, her erkeği de farklı şeyler etkileyebilir...
Yalan o yalan :)))
Çocuktan önce yürüyen libidoydum ben
Ben nerden bakarsan bak donuk sert ve ruhsuzum hayır var içimde cevher biliyorum ama tam çıkacak bi gülme geliyor
Ruh ikizim, şimdi öyle ama sen bekarsın evlen o cevher çıkacak. Karanlık ortam şart sana.
Amannn yine söylüyorum libido olsun da, gerisi gelir. Ve sevdiceğin Başak olduğu için önemli olan libido, bende başağım ordan biliyom.Doğru oldum olası karanlığı severim
Bolca giydirdin yine bize,kafa kalmadı yarıla yarıla,hıhhhAmannn yine söylüyorum libido olsun da, gerisi gelir. Ve sevdiceğin Başak olduğu için önemli olan libido, bende başağım ordan biliyom.
O zmn üye değildim ama konularını takip ettim . Hani kolunu yaktı ya senin. O zaman diyemedim şimdi diyem " sırf sevgi görmek için yaptı, senden geçecek elbet demeni değil de oy kıyamam ağzını yediğim demeni bekledi. Çünkü bende aynısıyım ve bayılırım eşimle ayı oynaşması yapmaya. Öyle romantik şeyler de fln gülerim ama doğal haller adamıyız biz. Güreşiriz ama ben naz yaparım arada. Belki sizde böyle olacaksınız illa mıç mıç aşk böceğinden ziyade.
Aşk olsun şimdi öyle mi anladın. Valla gönderilse yollayacam Bi parça libido sana.Bolca giydirdin yine bize,kafa kalmadı yarıla yarıla,hıhhh
Geçenlerde o işve midir, cilve midir işte ondan azıcık yaptım,adam dedi hayırdırAşk olsun şimdi öyle mi anladın. Valla gönderilse yollayacam Bi parça libido sana.
Ama senin elinde bu kendini seksi hisset git hazırlan akşama bak Nasıl libido tavan yapacak daha ne diyim.
Eğer paspal paspal beklersen libido olmaz tabi kaçarsın kocandan. Hele Bi adım at bekle , içindeki ateşi körükleeeee
Çok çalışmam lazım çokYa ama biraz da muzurluk gibi,mesela annem o ben yemek yiyoruz dışarda,yan yana oturunca masanın altından elimi bacağına dizine koyar bacağımı bacağına bitiştiririm,annem önden gidiyor telde konuşurken arkadayız çaktırmadan hemen boynundan öperim,yan yanayken çanta onun tarafındaysa üstüne abanıp karıştırırım bulsam da çaktırmam,ay askım çıkmış Bi dk askım deyip düzeltirken aaa omuzumu kaşır mısınn derim onunda cilve anlayışı bu olacak ki halden memnun
Ahanda aynı beennYa ama biraz da muzurluk gibi,mesela annem o ben yemek yiyoruz dışarda,yan yana oturunca masanın altından elimi bacağına dizine koyar bacağımı bacağına bitiştiririm,annem önden gidiyor telde konuşurken arkadayız çaktırmadan hemen boynundan öperim,yan yanayken çanta onun tarafındaysa üstüne abanıp karıştırırım bulsam da çaktırmam,ay askım çıkmış Bi dk askım deyip düzeltirken aaa omuzumu kaşır mısınn derim onunda cilve anlayışı bu olacak ki halden memnun
Evli misin ?Ya ama biraz da muzurluk gibi,mesela annem o ben yemek yiyoruz dışarda,yan yana oturunca masanın altından elimi bacağına dizine koyar bacağımı bacağına bitiştiririm,annem önden gidiyor telde konuşurken arkadayız çaktırmadan hemen boynundan öperim,yan yanayken çanta onun tarafındaysa üstüne abanıp karıştırırım bulsam da çaktırmam,ay askım çıkmış Bi dk askım deyip düzeltirken aaa omuzumu kaşır mısınn derim onunda cilve anlayışı bu olacak ki halden memnun
Yok hayır neden kiEvli misin ?
Yemin ederim sesli güldüm kahkahalar attım ahahahahhhahahahahBen okul zamanın da benden hoşlanan bir çocukla tanıştırılmıştım .Çocuk gelirken tek bir gül getirmişti bana ben o gülü çocuğun karşısında çatır çutur yedim hala bile arkadaşlarım o günü unutamaz bilerek yaptığım bişey de deil içten geliyor benim öküzlük yane yapcak bişey yok
Amannn yine söylüyorum libido olsun da, gerisi gelir. Ve sevdiceğin Başak olduğu için önemli olan libido, bende başağım ordan biliyom.
O zmn üye değildim ama konularını takip ettim . Hani kolunu yaktı ya senin. O zaman diyemedim şimdi diyem " sırf sevgi görmek için yaptı, senden geçecek elbet demeni değil de oy kıyamam ağzını yediğim demeni bekledi. Çünkü bende aynısıyım ve bayılırım eşimle ayı oynaşması yapmaya. Öyle romantik şeyler de fln gülerim ama doğal haller adamıyız biz. Güreşiriz ama ben naz yaparım arada. Belki sizde böyle olacaksınız illa mıç mıç aşk böceğinden ziyade.
rahat duramıyorum napimmAhanda aynı beenn
Amannn yine söylüyorum libido olsun da, gerisi gelir. Ve sevdiceğin Başak olduğu için önemli olan libido, bende başağım ordan biliyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?