İşve cilve bilmiyormuşum :D

+1

Son paragrafa ithafen yazıyorum; evet eşim halinden memnun bende memnunum. O bana, ben ona göre

Doğru oldum olası karanlığı severim
Amannn yine söylüyorum libido olsun da, gerisi gelir. Ve sevdiceğin Başak olduğu için önemli olan libido, bende başağım ordan biliyom.

O zmn üye değildim ama konularını takip ettim . Hani kolunu yaktı ya senin. O zaman diyemedim şimdi diyem " sırf sevgi görmek için yaptı, senden geçecek elbet demeni değil de oy kıyamam ağzını yediğim demeni bekledi. Çünkü bende aynısıyım ve bayılırım eşimle ayı oynaşması yapmaya. Öyle romantik şeyler de fln gülerim ama doğal haller adamıyız biz. Güreşiriz ama ben naz yaparım arada. Belki sizde böyle olacaksınız illa mıç mıç aşk böceğinden ziyade.

Bolca giydirdin yine bize,kafa kalmadı yarıla yarıla,hıhhh

Bolca giydirdin yine bize,kafa kalmadı yarıla yarıla,hıhhh
Aşk olsun şimdi öyle mi anladın. Valla gönderilse yollayacam Bi parça libido sana.

Ama senin elinde bu kendini seksi hisset git hazırlan akşama bak Nasıl libido tavan yapacak daha ne diyim.

Eğer paspal paspal beklersen libido olmaz tabi kaçarsın kocandan. Hele Bi adım at bekle , içindeki ateşi körükleeeee

Geçenlerde o işve midir, cilve midir işte ondan azıcık yaptım,adam dedi hayırdır
Yerin dibine girdim,hayır alışmamış görünce; birşey oldu sanıyo,elektrik mi çarptı falancidden kimya meselesi,yok ne hormon olarak ne de kanda yok işte zorla olmuyobu libido satılsa vallahi de alırım ama fındık falan hikaye bana ,o derece

yorumların çoğunu okudum da, cinsel istek ve bunu ifade ediş başka, cilveli olmak başka bişey değil mi?
mesela ben bu yaşımda bilmiyorum cilveli miyim değil miyim, eşim gelsin sorucam
tavır olarak hiç maskülen değilim, kotla gömlekle bile feminen bir tarzım var, ama cilve diyince kırıtmak göz süzmek falan geliyor aklıma, hiç yapmam öyle şeyler

Ya ama biraz da muzurluk gibi,mesela annem o ben yemek yiyoruz dışarda,yan yana oturunca masanın altından elimi bacağına dizine koyar bacağımı bacağına bitiştiririm,annem önden gidiyor telde konuşurken arkadayız çaktırmadan hemen boynundan öperim,yan yanayken çanta onun tarafındaysa üstüne abanıp karıştırırım bulsam da çaktırmam,ay askım çıkmış Bi dk askım deyip düzeltirken aaa omuzumu kaşır mısınn derim onunda cilve anlayışı bu olacak ki halden memnun

Çok çalışmam lazım çok

Ahanda aynı beenn

Evli misin ?

Ben okul zamanın da benden hoşlanan bir çocukla tanıştırılmıştım .Çocuk gelirken tek bir gül getirmişti bana ben o gülü çocuğun karşısında çatır çutur yedim hala bile arkadaşlarım o günü unutamaz bilerek yaptığım bişey de deil içten geliyor benim öküzlük yane yapcak bişey yok

Yemin ederim sesli güldüm kahkahalar attım ahahahahhhahahahah

Benimki bazen bebek gibi ilgi bekler, bazen ilgi gösterince tamam annecim der dalga geçer ama sever bilirim öyle çok çok odun değiliz böyle durur durur suratını mıncıklarım mesela sert gözükür donuktur ama sever kaba sever mesela dediğin gibi lan napıyosun der kolumu ısırır mesela değişik aylar oldu hala tam çözemedim ama yuvarlanıp gidiyoruz bi şekil

Benimki bazen bebek gibi ilgi bekler, bazen ilgi gösterince tamam annecim der dalga geçer ama sever bilirim öyle çok çok odun değiliz böyle durur durur suratını mıncıklarım mesela sert gözükür donuktur ama sever kaba sever mesela dediğin gibi lan napıyosun der kolumu ısırır mesela değişik aylar oldu hala tam çözemedim ama yuvarlanıp gidiyoruz bi şekil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…