İşve cilve bilmiyormuşum :D

Kızlar bu başlıktan ve yazılanlardan sonra benim libidom Allahu ekber dağlarına çıktı.
Kocam eve gelir gelmez azıcık göstere göstere işve cilve yapayım dedim (ki normalde kocam çok cilveli olduğumu söyler).
Kendimizi yatakta bulduk. Ben hep işveliysem bu akşamki neydi. Bu akşamki işve cilveyse biz hiç yataktan çıkamayız ki
Burada yazılanların bir çoğu cilve değil striptiz resmen, onu anladım.

Ben hala kazuletim ama en azından birimize yaramış

Tam olarak naptın

Bence her kadında mevcuttur bi bakıs gülüs vs nebileyim iç güdüsel olarak kadınlarda mevcuttur.

Ayy bir kazulette benim ama nasıl desem işve cilve yok gören suratsız der soğuksun der ama iş sonuş odaklı yada kaçamak falansa üstüme tanımam adamın aklını alırım.Ama öyle hani herkesi etkisi altına alan bi havam enerjim yok malesef ki sanırım bu doğuştan gelen bişey hatta annem teyzemler falan da kazulet

Bence aşk olacak aşkkkkk
O biterse işveside boş cilveside..
Ay yerim ben kocamı özledim yaaa
Gelsede şu kazınmış saçlarımla orta sehpaya çiksam, tavan yaptım şuan

Ben de teraziyim , aynen anlattığın gibi dılarda ciddi ve soğuk duruyorum elimde olmadan ... ama evde çocuk gibi çılgın gibiyim, eşim oğlak , ağır abi

Ayy bende her ne kadar cilveli olmak istesemde olmuyor sanırım insanın doğasında Olmalı..yalnız cilveli kadınlar Herşeyi yaptırabiliyorlar yaaaa

Gecenlerde esime bu karikaturu gondermistim, simdi birbirimize bakarken refleks olarak niye baktin diyince gulmeye basliyoruz, devam diyoruz :)
Bosverin işveyi cilveyi sonuç bu :)

Eklentiler

• images.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 308
Ayy onceden bende cok odundum nasil amlatilir bilmiyorum da sonradan bi acildim. Rahat konusurum mimik kullanirim surekli gulumserim gozlerimin ici parlar bisey anlatirken icten kahkalar atarim falan. Bide tatli dilli konusup egolarini överim bazen cilveli oldugumu soulerler

Sekerim evlenince oluverirsin işveli. Gizemli seyler soyleyebilirsin evlendikten sonrasi icin.dugunden sonra yakışıklı de gozz kirp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…