İşve cilve bilmiyormuşum :D

Ben çok güzel bir hatun değilim esasen. Fakat enerji iyi derler. isve midir cilve midir bilmiyorum ama benim herif manyak ediyorum. pc basinda çalışırken enseden öpüp kacarim.
Kulağına birsey der gibi yaparken acayip oluyor. O tv izlerken watzap tan mesajlar atarım ki elinde ne iş varsa yanımdadır. ben düşündüm de başarılıydı galiba :) dışarıdan baksan iih bu kadında is yok derler bence en için ama adamı deli ederim.

Ben de öyleydim. Allah yardimcin olsun. Hastane günleri çok zordur, bilirim.

Öyle olduğumu söyler

Hatta bisey siparis ediceksem falan önce bi ona söylememi ister, söylerim bu sefer de "yav niye cilveli konusucaksn elin adamıyla!" deyip bikaç kere onunla antrenman yapıp öyle arıyorum arayacağım yeri. artık cok normallesti bu "dur önce bi beni ara " muhabbeti ama valla normal konuşmam bu benim

Tabi ona bazen bilerek bu dozu arttırıp konustuğumda daha farklı oluyor, direkt kontrolünü ele geçirmiş oluyorum o halleri cok eğlenceli oluyor

Hemen yaz numaranı arıyorum

Hemen yaz numaranı arıyorum

Ahaha

Ya ben anlamıyorum ama gercekten, ki normalde bisey sipariş ediceksem de çok stres yaparım hani rahat da olmam. ama konuşma seklim mi ses tonum mu neden bilmiyorum siparis vericem dedigimde adam telaş yapmaya başlıyor

Normalde de zaten erkeklerle cok muhattap olmamı istemez bu yüzden. "ben telefonda konuşurken geriliyorum bi de yüzyüze konustugunda halin tavrın mimiklerin.. " diye bi başlıyor susmuyor bana kalsa çocuksu bi halim var derim ama ona göre degilmis. benim canıma minnet tabi

Ama normalde de kız arkadaslarımla konusurken onlar da öyle der, ne cilveli hatunsun be diye

Valla iyi oldu bu konu, kendimde mutlu olacağım bi yön buldum

Sen kendini begendirme cabasina niye giriysun ki.Begenmesin hasbam.Bana oyle dese sogurum adamdan.Resmen bana cekici gelmiyosun gibi bisey demis.
Boyle sivi gibi girdigi kabin seklini alan bi kadin olmayin daha kiymetli ve cekici olursunuz

bu kadar kazuletin arasında böyle şeyler deme toplanır topa tutarız vallahi

Valla bu cilve olayı tuhaf bişey.
Mesela ben özellikle yapmıyorum. Ama çevrem bana cilveli bu kadın çekici bu kadın diyor. Ama vallaha aynaya baksam kalas görüyom.
Bir arkadaş yazmış doğuştan die gerçek mi yaa.

Cok guldum aksam aksam valla ben de hic isveli cilveli degilimdir ama 2sene once bi kadinla karsilastim,alti ustu ; "bugun hava guzeldi diye cocuklari da aldik dondurma yemeye gittik" falan dedi. ama o nasil bi deyis Allahim.. gerisini hatirlamiyorm! cilve dedikleri sey o kadinin kendisidir demistim. kadin 45 yasinda falan ama kadin halimle agzim ayrildi,bi seksuel olabilirdim fitrat sanirim,istesek de degisemeyiz neysek oyuz yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…