İşve cilve bilmiyormuşum :D

BEnde sordum biraz dedi, yüzde kaç yani dedim 20 dedi.

Eğer kadın olarak doğduysanız allah %20 cilveyi zaten otomatik olarak yüklüyor bünyeye . Hayır demenin kibar yoluydu sanırım :)
Hahahah. Benimki de cilvenin ne olduğunu bilmiyormuş ama %70 diyor. Ama beni cilveli bulmadığına eminim sadece bana bulaşmak istemiyor. ahahahha

Benimkine bende dün sordum yerine göre cilvelisin dedi bu bende hala bir soru işareti ne demek şimdi bu diye

Becerememis ama iyi bisey demek istemis bence
Hani seksi sempanze gibi degilsin ama yerinde cilvelisin gibi gibi sanki

Ben hicbir erkegin hayir cilveli degilsin diyecegini sanmiyorum.
Benimki abuk sorularima ve triplerime idmanli oldugu icin Allah carpsin ki cilvelisin inanmiyosan parende atiyim ki cilvelisin der herhalde :ddd
Oysa bende cilvenin c si yoktur

Ha benimkisi kütük güp diye söyleyiverdi içtiğim kahveyi burnumdan püskürtücektim

konu sahibi arkadaşım, bence sevgilin yatağa doğru yol yapmaya çalışıyor, kadınlar konusunda kitap yazacak kadar engin beraberlikleri olmadıysa durum bu bence :)
Doğru yani :) eşim büyük bir operasyon geçirmişti de hastanede 1 aydan fazla kalmıştık. Ya oradaki hasret ve özlem çok başka. bir de yasaklisiniz aman yaa daha da çekici geliyor insana. oradaki o saatler geldo de şimdi aklıma :) ne yapsam isve ve cilve oluyordu.

Biz evli değiliz, ha operasyon falan olsa yine iki sırnaşırdım ama ayaklarını kaybetti vücuttaki yanıklar yeni iyileşti yani neresine dokunsam acıyor zaten anca suratını mıncırabiliyorum cilve yapamam ama en azından iki ellerdim o şansım yok malesef bide hastanede ben kaldığımda tuvalete kadar ben götürüyorum çok içli dışlı olduk bu süreçte artık bi cilve bi hareket onada banada şart

Becerememis ama iyi bisey demek istemis bence
Hani seksi sempanze gibi degilsin ama yerinde cilvelisin gibi gibi sanki
Bu ne demek şimdi diyerek üstüne dustum bugün bu konunun yerine göre cilvelisin ışte yerli yersiz olur olmaz yerlede değilmiş yani RazEy le Mayflower75 in anlatmak istedikleri de buydu sanırım

Eski kaynanm diyeyim artık şurda mahkemeye az kaldı
Eşim aldattiginda sende Cilveli ol birz demişti
Üstünden 5 yıl geçti hala bu işve nedir çözemedim

Bu ne demek şimdi diyerek üstüne dustum bugün bu konunun yerine göre cilvelisin ışte yerli yersiz olur olmaz yerlede değilmiş yani RazEy le Mayflower75 in anlatmak istedikleri de buydu sanırım

An geliyor ona göre davranıp cilveli olabiliyorsun demiş işte yani dengelisin bu konuda erkek ırkı her ortamda cilveli vs sevmez zaten aşırı rahat kız etiketi yapıştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…