Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.
Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde
Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim
Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.
Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi
İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir
Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin
[/QUOTE
iyo geceler kizlar
Amacim çok bilmislik yapmak değil bende evli bir bayanim 2 yil bitti çok şükür is ve cilve bence önemli iliskide olmassa olmaz diyebilirim ikiside bir kadın bir erkek olur yani demem o ki kadın erkek gibi ciddi durmamali bence haksizmiyim ? ne biliyom biraz tebessum ederek sevgilinin gizlrine imali imali baksan birbirinizle ilgili gue sozler soylerken sen utanır gibi yapip başını hafif egsen bisey dediğinde nazlansan zor karar versen ama masustan yaptığını bilmese sonra sevişme sarilsaniz omzuna başını dayasan sarilsaniz ne güzel olur bence herşey zamanında güzel insanın işveli cilveli olmalı birazda içindeki çocukta sakli bence
Kızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.
Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde
Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim
Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.
Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi
İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir
Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin
Yazılanların cogunu okudumda pinklady bence gayet iyisin hani şakacı cool relaks bi yanın var bence bu bile bu yönünü anlayan ve beğenen bir erkeke cilve olur diye düşünüyorum birazda algı farkı
Anne- babayla ilgili değil kendimden biliyorum. 33 yıllık evliliklerinde hala annem cilveli sesiule hayatııımmm diye seslenir babama, babam salonda heryer boş olsada gider annemin yanına oturur. Yazın balkona çıksa annem bi kaç saat yanına çıkmasa, suratı düşer. Annem babamı öpmeden uğurlamaz , babaö otururken annemin elinin tutar. Böyleler Allah nazardan saklasın.Bende cilvesiz modeldenim. Babamin anneme "asker arkadasim" diye seslendigi anneminde babama "ismiyle" hitap ettigi bi ortamdan benim gibi isvesiz cilvesiz model cikardi anca
MasAllahh yaaAnne- babayla ilgili değil kendimden biliyorum. 33 yıllık evliliklerinde hala annem cilveli sesiule hayatııımmm diye seslenir babama, babam salonda heryer boş olsada gider annemin yanına oturur. Yazın balkona çıksa annem bi kaç saat yanına çıkmasa, suratı düşer. Annem babamı öpmeden uğurlamaz , babaö otururken annemin elinin tutar. Böyleler Allah nazardan saklasın.
Cilve deyince benim anne tarafım herkez bi afrodit edasında. Gitmiş gitmiş halalarıma çekmişim bende yaaa
Şuh gülmeler yap konusurken ve uzanirken arkani ona dön yanas durup dururken öp yahu ne bilim saldir iste benim koca şuh gülmelere bitiyo uyuz disarda falan kadinlar öyle gülünce bana geliyorlar soldan soldan erkekler hep ayni disarda gülsem olay evde gülsem efsane olurum disarda hanfendiDemeyin öyle ufacık bi umut vardır
Hıhhh ya şöyle işte . Çok cilveli olsalar da sıkılacaklar. Her şeyin ortası bence. Bazen yapılmalı ki o şeyi özlesin .Kendin gibi ol
Seni sevecekse olduğun gibi sevsin
Belli ki cilveli değilsin ki olmak zorunda da değilsin. bence gayet cool cilvesiz kadınlar
Cilveliler sinir bozucu bana göre de
Cilveli istiyorsa işte kapı işte sapı der elveda edersin naçizane görüşüm
Ha yok çok seviyorum kendimi değiştiririm dersen de cilveli gibi davranırsın. ama eğreti durur sen de sıkılırsın olmadığın biri gibi davranmaya ve yine aynı sonla karşılaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?