İşve cilve bilmiyormuşum :D

Acil işve cilve nakli gerekli zira genlerde yoksa eğreti durur, daha komik bir hal alır durum. Cilveli olcam derken Oynak Hayriye olmayın aman diyeyim

Benim bu hayatta tanıdığım en cilveli kadın Banu Alkan. İzleyin feyz alın! Ama alıştıra alıştıra, yoksa over dose etkisi yapabilir.

Ahh kızlar ben cilveliyim de ne oluyor. Hiç zorlanmam, yapı meselesi. sadece konuştuğun sözler değil, konuşma tarzın, mimiklerin, hareketlerin, yürüyüşün, bakışın, kahkahan herşeyin bir nağme bir uyum içerisinde olacak. fakat benim Karşımda odun gibi bir adam var, Kocam hariç herkesin beğenisi üzerimde. Bu da hiç iyi değil, Bu sebepten üzerinde durma tatlım... Kendini zorlarsan yapmacık olur.
Akışına bırak derim...

Cilveli olmak için çokta uğraşmayın bence sonra potansiyel şüpheli durumuna düşüyorsunuz.. Yani bazı ortamlarda bazı erkek ve kadınlar sizin doğal davranışınız ve konuşma tarzınızı bilerek yaptığınızı düşünüyorlar.. Erkekler kendilerini etkilemek için yaptığınızı duşunup havalara giriyorlar, kadınlarsa kocalarına yavşadığınızı zannediyorlar ki hoş olmuyor.. Halbuki alakası yok yapı meselesi.. Eşim konuşurken kimsenin gözlerinin içine bakma dediğinden beri bakmıyorum.. Kendimi daha sert veya herneyse o şekilde göstermeye çalışsam da bu da bende yapmacık duruyo.. Sevgilime nasıl bakıyo hareketlere bak diye arkamdan konuşulduğunu duymuşluğum bile var kendimi sorguluyorum bazen ama yok bakışım duruşum bu arkadaş..

Yazılanların cogunu okudumda pinklady bence gayet iyisin hani şakacı cool relaks bi yanın var bence bu bile bu yönünü anlayan ve beğenen bir erkeke cilve olur diye düşünüyorum birazda algı farkı

Apinklady bence yaklas sevdicegine gercekten ona olan duygularini anlatan bi sarki soyle gozlerine bakaraktan bence bakislarda biyiyo iş cilve bnde bilmem icimden geldigi gibi davranirim beni her zamn paspal gormesine izn vermem arada bi sasrtirim acik giyinip gezerim evde suslenirim onun icn (rahatima pek duskunumdur) genel olarak cilveli olmak icin ugrasma bnce icinden geldigin gibi davran

Yazılanların cogunu okudumda pinklady bence gayet iyisin hani şakacı cool relaks bi yanın var bence bu bile bu yönünü anlayan ve beğenen bir erkeke cilve olur diye düşünüyorum birazda algı farkı

Doğru tespit etmişsiniz. Çok rahat böyle hiç egosu olmayan ama kendine güvenen biriyim. Felaket muzurum çok eğlenceliyim ama cilvesizim napcaksın

Benim tanıdığım hemen hemen bütün kadınlar yüksek sesle konuşuyor . Halbuki kısık ses şehveti arttırır. Ara ara konuşmanı yavaşlatıp biraz fısıldamak Lazım . Ne her şeye “evet” diyen iradesiz kadın ne de her şeye “hayır” diyen inatçı kadın olun. Hep açık kapı bırakın , evli olduğunuz bir şey değiştirmez biraz gizeminizi koruyun . Kendinize ait bir hayatınızın olduğunu gösterin . Erkeği merkeze koymayın . Değer verin , göstermekten çekinmeyin ama benden vazgeçemez nasıl olsa noktasına getirmekten kaçının . Mesela görüyorum sürekli kocalarını kıskanma durumu . Elbet kıskanacaksın ama bunu göstermeyeceksin . Bırakın hanımlar onlar kıskansın sizi . Onlar arasın merak etsin . Bu içimden geçen şeylerdi . Umarım faydası olur.

Bende cilvesiz modeldenim. Babamin anneme "asker arkadasim" diye seslendigi anneminde babama "ismiyle" hitap ettigi bi ortamdan benim gibi isvesiz cilvesiz model cikardi anca
Anne- babayla ilgili değil kendimden biliyorum. 33 yıllık evliliklerinde hala annem cilveli sesiule hayatııımmm diye seslenir babama, babam salonda heryer boş olsada gider annemin yanına oturur. Yazın balkona çıksa annem bi kaç saat yanına çıkmasa, suratı düşer. Annem babamı öpmeden uğurlamaz , babaö otururken annemin elinin tutar. Böyleler Allah nazardan saklasın.
Cilve deyince benim anne tarafım herkez bi afrodit edasında. Gitmiş gitmiş halalarıma çekmişim bende yaaa

MasAllahh yaa

Demeyin öyle ufacık bi umut vardır
Şuh gülmeler yap konusurken ve uzanirken arkani ona dön yanas durup dururken öp yahu ne bilim saldir iste benim koca şuh gülmelere bitiyo uyuz disarda falan kadinlar öyle gülünce bana geliyorlar soldan soldan erkekler hep ayni disarda gülsem olay evde gülsem efsane olurum disarda hanfendi mutfakta emine beder yatakta ayyyy tahmin edin yani konusturmayin garilar beni

Kendin gibi ol
Seni sevecekse olduğun gibi sevsin
Belli ki cilveli değilsin ki olmak zorunda da değilsin. bence gayet cool cilvesiz kadınlar
Cilveliler sinir bozucu bana göre de
Cilveli istiyorsa işte kapı işte sapı der elveda edersin naçizane görüşüm
Ha yok çok seviyorum kendimi değiştiririm dersen de cilveli gibi davranırsın. ama eğreti durur sen de sıkılırsın olmadığın biri gibi davranmaya ve yine aynı sonla karşılaşırsınız.

Hıhhh ya şöyle işte . Çok cilveli olsalar da sıkılacaklar. Her şeyin ortası bence. Bazen yapılmalı ki o şeyi özlesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…