- 24 Nisan 2015
- 6.962
- 7.154
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tanıdığım hemen hemen bütün kadınlar yüksek sesle konuşuyor . Halbuki kısık ses şehveti arttırır. Ara ara konuşmanı yavaşlatıp biraz fısıldamak Lazım . Ne her şeye “evet” diyen iradesiz kadın ne de her şeye “hayır” diyen inatçı kadın olun. Hep açık kapı bırakın , evli olduğunuz bir şey değiştirmez biraz gizeminizi koruyun . Kendinize ait bir hayatınızın olduğunu gösterin . Erkeği merkeze koymayın . Değer verin , göstermekten çekinmeyin ama benden vazgeçemez nasıl olsa noktasına getirmekten kaçının . Mesela görüyorum sürekli kocalarını kıskanma durumu . Elbet kıskanacaksın ama bunu göstermeyeceksin . Bırakın hanımlar onlar kıskansın sizi . Onlar arasın merak etsin . Bu içimden geçen şeylerdi . Umarım faydası olur.![]()
Benim bu hayatta tanıdığım en cilveli kadın Banu Alkan. İzleyin feyz alın! Ama alıştıra alıştıra, yoksa over dose etkisi yapabilir.
Benimki cici çocuk izin verir öyle kendimi falan kelepçelerim ben ayak bileklerime kelepçeyi geçirir öyle otururum allah akıl fikir versin![]()
![]()
Her şeyi anlatabilirsin . Ama ne yap biliyor musun . Tak tak tak bütün cümleleri sıralama . Mesela konuya giriş yap , biraz sus . O merak etsin ee sonra ne yaptın gibisinden sormasına izin ver. O ağzından laf alsın . Merak etsin .GÖRDÜĞÜM EN İYİ TAVSİYE.CİDDİYE ALICAM..AMA ŞUNU COK MERAK EDIYORUM HANİ HAYATININ MERKEZİNE ALMAYIN EŞİNİZİ DEDINIZ YAA..ONU NASIL BECERICEM..ONA ANLATMADIGIM TEK BISEYIM YOK.VE BU BENI SINIR EDIYOR...
Her şeyi anlatabilirsin . Ama ne yap biliyor musun . Tak tak tak bütün cümleleri sıralama . Mesela konuya giriş yap , biraz sus . O merak etsin ee sonra ne yaptın gibisinden sormasına izin ver. O ağzından laf alsın . Merak etsin .![]()
Nasıl gizemli?hmmmm cok zekice...
peki o da herseyını anlatmasa? cok gızemlı eşim var![]()
Kocam bana bu takdiği uyguluyor galibaHer şeyi anlatabilirsin . Ama ne yap biliyor musun . Tak tak tak bütün cümleleri sıralama . Mesela konuya giriş yap , biraz sus . O merak etsin ee sonra ne yaptın gibisinden sormasına izin ver. O ağzından laf alsın . Merak etsin .![]()
Aynı uçakta yolculuk yaptık o neşeli kadından eser yoktu.sevecen sıcakkanlı sanirdim.aaaaa pek hoşuma gidiyordu neşesi vs.Normalde nasıl ki?
Ben bı kadın tanıyorum 38 yaşında.onu tadıgımda 31 falandı...kadın o kadar alımlı kı. boy takıntısı vardı ev terlıgı bıle topukluydu... mis gibi kokardı... sarısın bi bayan emel sayına cok benzetıyorum ben...ama aahh o cılvelıkle adamlar hep kullanırdı onu..kı cok da ıyı asırı ıyı bırı....yanı o kadını alıp bıblo dıye koy kenara.kadın ojelı elllerıyle çiği köfte yapar o derece de hamarat.ama noooldu? degerını bılen bırı cıkmadı..suan da zaten hayata küsmüş duruyor...hayatımda gördugum en cılveli işveli kadın oydu...
ama o kadın ki evlenemedi degerını bilen olmadı yaşasın kezoluk dıyorum![]()
Ben kusura bakmazsanız sevgilinize kızdım sizin hakkınızda böyle düşündüğü için.
Sizin yaptığınızı hiç kimse yapmaz. Bi de bulmuş da bunuyor gibi cilvesiz demiş. Ağır konuşcam başıma gelcek neyse susayim ben..
adamı uyandırmışsınız resmen. umarım sonra gelip "sen cilveli değildin ya hani, ondan aldattım" filan demez.
Burada kibar bi erkeğin soylemesi gereken; cilveli olmayabilirsin ama benim için çok degerlisin ben seni böyle beğeniyorum bin tane cilveli kadına değişmem vs vs. O halde cilveli kadına değil anlayışlı ve özverili kadına ihtiyacı var aslında. Bak sen bu çocuğu "aşırı" simartiyorsun. ! Diğer konularını da biliyorum. Tamam gazi; Allah razı olsun ama; o bi erkek. senin yaptığın fedakarlığı dillendirmesen de hissettir azıcık.Bende içten içe kızdım tabi ama konuyu açan bide kendini yerin dibine sokan taraf benim aslında, yoksa gayet normal sohbet ediyorduk ben dedim hiç beceremiyorum edemiyorum diye o da benden yüz bulup söyledi, tabi bi yalan söyleyiverse iyi olurdu.
Böyle kaçamak bakışlar sonra derin derin bakmalar kendini ağırdan satmalar durup durup kahkaha atmalar giyim tarzı renkleri doğru kullanmak kendini küçük düşürmemek meseleia cilveli olmadığını ona soyleme .Sen kendini cilveli bulmuyosan o neden bulsun. He bide ruj surKızlar iyi geceler.
Gece gece taktım bu mevzuyu ben.
Sevgilimle otururken konu konuyu açtı, öyle çok yakışıklı bi adam değildir ama bi konu anlatırken insanı etkisi altına alır mesela gözünü ayıramazsın, yine birşey anlatıyordu çok güzel anlatıyosun dedim böyle mayışmış bi şekilde
Sonra ben senden daha odunum heralde hiç özelliğim yok diyiverdim ama demez olaydım dilimi eşşek arısı soksaydı. Üstüne birde ekledim donuğum biraz heralde diye, kadınlar genelde işveli cilveli oluyolar ama bende yok niyeyse dedim![]()
Şöyle bi döndü, genelde oluyorlar evet dedi güldü, sonra ne demek istiyorsun falan dedim e cilveli değilsin kabul et dedi, bende sana göre ne bu cilve yani dedim, ben söylersem ne anladım dedi.
Bende sıraladım, sırnaşmak mı çocuk gibi davranmak şımarmak mı tatlılıklar yapmak mı ses tonunu mu yumuşatmak böyle dokunup kaçmak falan mı falan dedim.. O dediklerin cilve değil ergen davranışı dedi
İnternetten bakmaktan gözlerim şaşı oldu, her tarafta aynı şeyler. E bu saydıklarım cilve değilse bu adamın bahsettiği nedir![]()
Hanımlar bana bir el atın, ben buraya kazulet geldim beni cilveli olarak gönderin![]()