- 17 Aralık 2009
- 3.982
- 13.415
- 733
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.381
canım seninki iyimişte isveç kadar iddialı mı?
yani çabuk kilo vermekte iyi bir şey değil zaten sarkmadan hep korktum ben. çünkü benm kolum bacağım çöp gibi sadece göbek yani bölgesel kilom.
her gün aynısını mı yiyeceğiz.çok fazla değil mi yaa bi sürü yicek şey var
ne kadar sürüyor bu? kaç kilo verdn sen
canım spora baglı değişiyor haftada 2 verdigim oldu bununla. ama bu hafta hiç spor yapmadım ve çalışmıyorum evdeyim hareketsizlikte var o yüzden bu hafta 1 kilo gitti. başka bir arkadaşımda bu diyete benzer yapmıştı onda 6 ögündü akşam yemekten sonra arada meyve vardı. oda 1 ayda 8 kilo verdi haftada 2 yani. bölgesel zayıflamak istiyorsan canım bölgesel sporlar yap.bir çok video var
canım egzersizlerimi yapıyorum ben zaten bana diyet lazım. şöyle uygun bir şey.
peki her gün aynı besinler mi yani her gün ızgara mı?
hergün ızgara yemiyorum ya. bazen haşlama yapıyorum bazen biraz kaçamaklı paneliyorum.bazen et yiyesim gelmiyor sadece sebze yemegi yiyorum.
Dışarıda olmanız gerektiğinde napıyosunuz?
bugün 4.günüm 4 kilo verdimmhiç halsizliğim falanda olmadı ciddi anlamda da spor yaptım dışarı gezmeyede gittim hatta bütün gün alışveriş yaptım:) ama yorgunluk halsizlik hissetmedim bünyem sağlammış demek ki:) bu arada bugün regl oldum etkiler mi diyeti bilgisi olan var mı?
canım kilon kaç senin.dayanıklıymışm dedin ya merak ettm
70 kiloydum:) 60-62 olmam lazım:) 4 kiloyu verdim kaldı bi 4-6 daha tek sıkıntım göbeğin çıkması aslında şimdi ki göğüslerime ve popoma bayılıyorum keşke onlar erimese :) göbek ve biraz bacak dışında bi problemim yoktu aslında
bugün 4.günüm 4 kilo verdimmhiç halsizliğim falanda olmadı, ciddi anlamda da spor yaptım dışarı gezmeyede gittim hatta bütün gün alışveriş yaptım:) ama yorgunluk halsizlik hissetmedim bünyem sağlammış demek ki:) bu arada bugün regl oldum etkiler mi diyeti bilgisi olan var mı?
yarın itibari ile bende başlıyorum bu diyete boyum 1,60 kilom 74 bi 10 kilo versem ve sonrada yediklerime dikkat etsem yeterli olacak herhalde birde bende pko var pko lu olup bu diyeti yaparak zayıflayanlar var mı?
biliyorsunuz pko luların zayıflamaları gerçekten işkence....
anladım canım güzel sonuçlarını bekliyoruz.
şu brokoliyi anlayamadım ya kızlar haşlıyor muyuz yoksa salata falan mı?
ama ben bu akşam kaçamak yaptım alkol kullandım ve de çerez yedim =( baştan mı başlamalıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?