- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.401
merhaba arkadaşlar.burada sayısız dıyete basşladım bıraktım kendımden utanıyorum artık.ama bugun aynada kendıme baktım.baya bır rencıde ettım kendımı ve vermem gereken 10 kıloyu vermeye söz verdim kendime.bunu önce kendıme saygımdan dolayı yapıcam.tabiki desteklerinizle.yarın itibarıyle başlıyorum bu diyete.sabah tartılıp tam olarak kilomu yazarım.altı ustu bırkacgunu atlatabılırsem devamını getırırım zaten.kendıme motıvasyon olarak fashıon tv ızlıyorumızledıkce gaza gelıyorum sizlerede incecikkk günler diliyorum..
aşırıya kaçmadıysan sorun olmaz ama evet çok kullandıysan baştan başlıycaksın malesef canım.Bende sabah muz yedim napsam bilmiyorum
kızlar ılk gun harfıyen uyguladım fahat su mısafırlıkler olmasa kek ve cekırdek yedımıkıncı gun oglen ıs yerınde corba ıctım aksamda ıspanaklı yumurta yaptım bugun 3. gunum 76.600 ıle baslamıstım bugun 75.200 tam uygulamama ragmen guzel kılo verısı aksamları platese de baslayacagım
slm arkadaslarrrrr bende bugün isvec diyetine basladimm sabah ve öglen ögünüm gectibende kendime diet arkadaslari ariyorum benide araniza alir misinizzzz?????
sabah karnimdaki gurultularla uyandim :) ama aynanin karsisinda gobegimi actigimda inik oldugunu gorunce inanilmaz mutlu oldum, canim cikolata cekince aynanin onune gidiyorum ve beni inanilmaz motive ediyor. isvecte 2. gunum kahvemi yudumluyorum simdi ohh miss vazgecmeyecegimm! yalniz dun aksam bir tane elma yedim, ince dilimler halinde kestim tam yarim saatte yedim yavas yavas, agzimi oyalasin diye :)
kizlar merhaba,
daha yeni uye oldum ve isvec diyetimin ilk gunu bitti. gectigimiz yaz da baslamistim ama yumurtayi sevmedigim icin ancak 6 gun dayanabilmistim, simdi ama o gucu buluyorum kendimde :)
midem bulansa da yiyecegimm yeni baslayacak olan varsa birbirimizi motive edebiliriz ben baslamadan once tartilmadim bilerek 12 gun sonra tartilacaim, cok heyecanliyimm :)
böyle kalabalık olalım işte birlikten kuvvet doğar:) ben baştan başladım o yüzden benimde ilk günüm malesef
slm arkadaslarrrrr bende bugün isvec diyetine basladimm sabah ve öglen ögünüm gectibende kendime diet arkadaslari ariyorum benide araniza alir misinizzzz?????
bu arada 69.9 la basladim bakalim yarin ne olacak yazcem burdan:18:
kendini motive etmek çok işe yarar diyette. bende bir albüm oluşturdum fiziğini beğendiğim ünlülerin resimlerini koyuyorum, manken fiziğini pek sevmem ben ama sen seviyosan çok işe yarar bence birde diyet günlüğü tutuyorum :)))
beni en çok ıspanak zorladı bugün ya.... yerken gören olsa halime ağlardı
sabah karnimdaki gurultularla uyandim :) ama aynanin karsisinda gobegimi actigimda inik oldugunu gorunce inanilmaz mutlu oldum, canim cikolata cekince aynanin onune gidiyorum ve beni inanilmaz motive ediyor. isvecte 2. gunum kahvemi yudumluyorum simdi ohh miss vazgecmeyecegimm! yalniz dun aksam bir tane elma yedim, ince dilimler halinde kestim tam yarim saatte yedim yavas yavas, agzimi oyalasin diye :)
kızlar ılk gun harfıyen uyguladım fahat su mısafırlıkler olmasa kek ve cekırdek yedımıkıncı gun oglen ıs yerınde corba ıctım aksamda ıspanaklı yumurta yaptım bugun 3. gunum 76.600 ıle baslamıstım bugun 75.200 tam uygulamama ragmen guzel kılo verısı aksamları platese de baslayacagım
canım nasıl yapıyorsun bugyunlugu?
Günaydın bayanlar , geçen hafta lahana diyeti yapıp bir haftada 3 ,2 kg kaybettim ara verdim bir kaç gün kilo aldım dikkatli beslendim çünkü bugün itibariylede İsveç diyetine başladım 69 kiloları görmek istiyorum umarım görebilirim ..
Hepimize kolay gelsin ...
merak etme canım isveç diyetiyle o kiloları çok kolay verirsin :)) teşekkürler
umarım beni bu diyette tek zorlayacak şey ara öğün olmaması onun haricinde sorun yok
bu arada mesajımda hata yapmışım dikkatli beslendim kilo almadım :)
bende diyorum dikkatli beslenmeyle nasıl kilo alınıyo :) sevindim kilo almadığına
ara öğün benim için sorun değil beni zorlayan şeyler ıspanak ve et. bıktım o ikisinden
:)) bu arada kacıncı günündesin ve kaç kilo verdin ? Biraz tecrübelerini benimle paylaşırsan sevinirim malum ilk gün diyetin başlangıcı neler yapmak gerek vs :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?