Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlarrrr:) uzun süredir takipteydim sonunda üye oldum:) rahatsızığımdan dolayı kullandığim haplar bana iyice kilo aldırdı. zaten zayıf bir yapım yoktu ve dhada şişip aynaya küstüm bu bóyle olmaz diyip artık bu gidişe son vermek istedim. bende hep diyete girip aynı gün bozanlardanım ama bu sefer bozmıcam kararlıyım ve sizlerden destek almak istiyorum:) yarín isvece başlıyorum inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:) boyum 1.63 kilom 85 hedefim 60 olabilmek ve bu hedefteki ilk adımim isveç inş sizlerinde desteğiyle aynalarla tekrar barışcam:)

bugün 2 günüm arkadaşlar geç kalktığım için kahvemi daha yeni içiyorum.bu benim isveçi 3.yapışım.
öncekilerde iyi sonuçlar aldım bu seferde başaracağıma inanıyorum.ben diyeti hiç değiştirmeden yapıyorum birebir aynı
.bazı arkadaşlar kendi yorumlarını katsalarda.....bence orjinaline sadık kalınmalı.
sonuçları yazıcam.birebir hergün buraya.boyum 1.67 kilomsa 90

ben daha önce bu diyeti yaptım.antideprasan kullanmıştım sonra bir ayda 10 kilo aldım.13 günde 8 kilo kadar verdim.annemle birlikte yapmıştık o 16 kilodan fazla verdi çünkü annem 120 kiloydu.hala verdiği kiloda hareketsiz olmasına rağmen.bende gebelikte 30 kilo aldım 20 kilo verdim ve 10 kilo fazlam var.bir türlü veremedim son çare yine isveç diyetini deneyeceğim.yarın eşimle beraber başlıycaz.ama 6 gün yapıcam ben.buraya yazmaya çalışırım gelişmeleri :)

2 kez denedim farklı isimler altında hayattan koparacak kadar açlık hissettim zaten düşünemez hale gelince diyette yapamıyorsunuz bu kadar açlık sağlıklı değil

merhaba öncelikle herkese.benim en büyük sorunum kilo 3 ayda 28 kilo aldım ve şu an tam 100 kiloyum tam.aç karrnı 99 kilo.çok moralim bozuldu geçen haziranda 78 kiloydum.bana yardımcı olurmusunz rica etsem yarın bende bu diyete başlayacağım.üniv. okuyorum annem 87 biliyor 100 desem yüreğine iner çünkü zaten çok morali bozuk kiloluyum diye

ben size bilgi veririm yarınbaşlayacağım diyete çünkmerhaba öncelikle herkese.benim en büyük sorunum kilo 3 ayda 28 kilo aldım ve şu an tam 100 kiloyum tam.aç karrnı 99 kilo.çok moralim bozuldu geçen haziranda 78 kiloydum.bana yardımcı olurmusunz rica etsem yarın bende bu diyete başlayacağım.üniv. okuyorum annem 87 biliyor 100 desem yüreğine iner çünkü zaten çok morali bozuk kiloluyum diye sevgilim 55 kilo ben 100

Son düzenleme:
oturup ağlayacağım.sevgilim 55 kilo ben 100 böyle bir şey olabiliyormuş demekki.artık o da bu durumdan şikayetçi okul bitince ciddi bir ilişki durumumuz olacak ne yapacağım bilmiyorum kendimden utanç duymak istemiyorum bana yardımcı olun lütfen

ben geçen hafta denedim ve bıraktım yaparım diye hırsla başlıyoruz olmuyor arkadaşlar şöyle düşünün iştahlıyız ve kilo aldık bi şekilde bizim gibi yemek yemeyi çok seven insanlara göre değil hiç bulaşıp kendinizi hırpalamayın

ne yapalım kilo almaya devam mı edelim sonra hasta mı olalım? ben bugün başladım iradem çok zayıftır ama bunu 13 gün yapıcam sonra başka diyete başlayacağım bu diyet zararlı değil kas kaybıda yarattığını düşünmüyorum çünkü menü hakikaten iyi. herkes karbonhidrat yok filan diyor ama zaten normal diyette hepsi yasak .sabah sprada başladm

Bundan 7 sene öncede denemiştim bu diyeti ama bu sefer birebir uyguluyorum bugün.günm ve şimdiden 4 kilo verdim çok mutluyum.yalnız açlıktan uyuyamıyorum geceleri uyanıyorum bazen:))diyet sonunda verdiim toplam kiloyu silere bildireceğim

kesinlikle işe yarıyor,gerçi spor yapcak halin kalmayabilir bu diyette bugün benm 5.günm ve 4 kilo verdim.ama uyuyamıyorum bazen açlıktan:)

arkadaşlar merhaba,bende diyete bugün başladım.bu diyeti daha önce annem yapmıştı ve 13 günde 10 kg verdi bende başarılı olurum umarım lütfen biribirimizle gün gün kilolarımızı paylaşalım.
1.gün : 60.50 kilo HEDEFİM 50 kg
herkese başarılaaaaarrr :)

ben başaracağımıza inanıyorum bende 9 ay önce doğum yaptım şu an 10 kg fazlam var benimde sende çok rahat verirsin fazla kilolarını biraz da sporla destekleyerek.

Desteğini bekliyorum...

Son düzenleme:

bende çizelge istesem ayıp olurmu acabaaaaa:)

Bende yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum.
Genel anlamda şimdiye kadar hiçbir diyeti yürütemediğim için hedefim 9 ya da 10.
Acaba şu anda devam eden ya da yeni başlayacaklar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…