- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.501
haa bide ben 58 kiloyum ama daha çok gösteriyorum sankii 51 52 olmam lazımm=(
ne yapalım kilo almaya devam mı edelim sonra hasta mı olalım? Ben bugün başladım iradem çok zayıftır ama bunu 13 gün yapıcam sonra başka diyete başlayacağım bu diyet zararlı değil kas kaybıda yarattığını düşünmüyorum çünkü menü hakikaten iyi. Herkes karbonhidrat yok filan diyor ama zaten normal diyette hepsi yasak .sabah sprada başladm
ben başaracağımıza inanıyorum bende 9 ay önce doğum yaptım şu an 10 kg fazlam var benimde sende çok rahat verirsin fazla kilolarını biraz da sporla destekleyerek.ben size bilgi veririm yarınbaşlayacağım diyete çünkmerhaba öncelikle herkese.benim en büyük sorunum kilo 3 ayda 28 kilo aldım ve şu an tam 100 kiloyum tam.aç karrnı 99 kilo.çok moralim bozuldu geçen haziranda 78 kiloydum.bana yardımcı olurmusunz rica etsem yarın bende bu diyete başlayacağım.üniv. okuyorum annem 87 biliyor 100 desem yüreğine iner çünkü zaten çok morali bozuk kiloluyum diyesevgilim 55 kilo ben 100
cöztürk başlangıc kilonu hedefini ve şu an oldugun kilonu yaz sana kilo çizelgesi yapayım ve adresine kopyalayım sen de profiline kaydet canım.iki gündür netim yok yazamıyorum.. dıyetler nasıl gidiyor kızlar??? ben dün 62.5 gibi gelmiştim ama sindirimi sistemim çok kotu bugun verememişim
Bugün 5.günüm demek istedim 5. Günden 4 kilo benm içn çok iyi daha 10gün daha var sonucu merakla bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?