Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

diyet arkadaşı istiyoruuuuummm....ıspanak çok iğrenç çünkü,motivasyona ihtiyacım var :)

benim bugün 5.günüm takıl bana sende 1.günden başla.bende süper işe yaradı devam edip 13 gün sonunda ne kadar kilo verdiğimide derim.ama 5.gn sonunda daha az kilo vermişimdir die tartıya çıkıpta 4 kiloyu görünce çok mutlu oldum.bol su içtim günde 2ltre.ve üstü.herşeyimi haşlama yedim yağsız.salatama bazen 1 yemek kaşığı koydum bol limonlu.sende dene derim ama zorluyo biraz.ben bikaç gece uyuyamadım mesela açlıktan:))

Benim ilk gunumdu ama 100gr vermisim spor yapiyormusun sen (

Son düzenleme:
benimde 3.günüm arkadaşlar 2 kilo vermişim çok sevindim.şuan başım ağrıyo ve kabızlık sorunu yaşıyorum sizde durum nasıl?

ben hepinize destek veririm çünkü ben sizden daha kiloluyum ama bugünü atlattım ve hiç acıkmadım sadece ev arkadaşım benm yaptıım bonfileyi baharatlı ve tuzlu yiyince zoruma gitti ama şu an tam gaz devam ediyorum sabah sporumu yaptım 20 koşup fitness aletleriyle debelendim az öncede evde spor yptım çok iyi gidiyor yürekten inanıyorum kendime ve hepinize haydi kızlar zayıflamaya devam. bu diyet bitince bırakmakta yok başka diyetler ve daha düzenli ben bu diyetin arasına karbonhidratlar serpiştirilmş olarak kendme hazırlamayı düşünüyorum e bakalım bu bitsinde hepinize başarılar. ha bu arada ıspanak sulu yapın fazla ve çok pişirmeyin o kadarda kötü olmuyor

benimde başım ağrıyor bol su iç.beynine kötü sinyaller göndermemeye çalış. ben öyle yaparak atlattım

herkese günyadın yeni bir gün yeni bir umutla yola çıkmış bulunmaktyız 2. günüm oldu kilo vermemişim tartılmayacaktım ama dayanamadım ama pes etmiiyorum sonu güzel bitecek şu an vücut alışma aşamasında ondan sanırım:) dün hiç yemek aşırmadan yaptım bugünde yapacağım.kızlar hadi bakalım sizlerde pes etmeden devam edin.öncelikle spor yapmanızı tvsiye ediyorum o kadar zor bir diyet değil bence...bol su içmeyi unutmayn dün ben damacana aldım.o değilde yaşam tarzımı değiştirdim sanki dün ders ö<etlerini çıkardım...bu üniv. bitecek dedim

sevindim cnım umarım daha zayıflarsın bendede 1 kilo gitti hemen nasıl oldu anlamadım sabah erken saatte aynıydı şu anda değilzayıfladım 1 kilo

inşallah hep beraber bahara incecik gireriz:)şu an yoğurdumu ve salamımı yiyorum,ama yoğurdun tadı çook güzel geldi dünkü ıspanaktan sonra:)ewe gidip tartılıcam yine her gün hergün tartılmak için sabredemem daha da gaza geliyorum böyle...2.gün kaldı 11 gün :)))

Son düzenleme:
kızlar ben 2 kilo verdim yemek 100 yiyince 101 di şimdi yediğimdede 99 yemediğimde 98.700 oldu.e tabi beni tatmn etmedi ne gzel 3 ay önce 74tüm bn üniv. derslerim ağırdı sürekli yat ykalk şiştim.inşallah haftaya 90 olurum eğer 87 olursam yaşadım 3 ay sonra 69 olmayı hedefledim. hedef belirlemeden yaşanmıyor çok hırslandım merdiven inip çıktım akşam da spor yaptım sabah akşam duramıyorm.

4. günüm sabah nescafe içtim kızarmış ekmekle öğlen 250 gr peynir havuç rendesi ve 1 yumurta akşam 2 dilim portakal suyu ve yarım brd yoğurt.öğlen ki yemeğimi çok zor yedim midem küçülmüş sanırım bende yarısını daha sonra yedim hiç aç değilim şuan.spor yapamadım maalesef yağmur yağıyor

Ayy çok iyi vermişsin bence darısı benim ve yapan herkesin başına :)

amin valla benden 1 kilo daha gitti,ya kendime şaşıyorum çünkü ben aylardır yemiorum normal diyet yapıorum dikkat ediorum 2 kilo zor vermiştimki geride aldım hep.zor kilo veriyorum yani.hemen hemen günde 1 kilo gidio,ama suyumu kesinlkle ihmal etmiyorum,2 litre kesin içiyorum bikere.listenin dışına çıkmıyorum hatta ben ıspanağı tuzsuz yiyemiorum çok azda tuz atıyorum sade şeklde domatesle yiyorum limonlu.spor felan da yapmıyorum nasıl gidiyo anlamıyorum bu klolar.fena açlık çekiyorum ama pes etmicem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…