- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.521
diyet arkadaşı istiyoruuuuummm....ıspanak çok iğrenç çünkü,motivasyona ihtiyacım var :)
Bende yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum.
Genel anlamda şimdiye kadar hiçbir diyeti yürütemediğim için hedefim 9 ya da 10.
Acaba şu anda devam eden ya da yeni başlayacaklar var mı?
Benim ilk gunumdu ama 100gr vermisim spor yapiyormusun senbenim bugün 5.günüm takıl bana sende 1.günden başla.bende süper işe yaradı devam edip 13 gün sonunda ne kadar kilo verdiğimide derim.ama 5.gn sonunda daha az kilo vermişimdir die tartıya çıkıpta 4 kiloyu görünce çok mutlu oldum.bol su içtim günde 2ltre.ve üstü.herşeyimi haşlama yedim yağsız.salatama bazen 1 yemek kaşığı koydum bol limonlu.sende dene derim ama zorluyo biraz.ben bikaç gece uyuyamadım mesela açlıktan:))
benim 5.gnüm 4 kilo verdim.devamında ne olur bilmem:) ama azimle ilerliyorum.ama zor cidden çok zor bi diyet.
Ayy çok iyi vermişsin bence darısı benim ve yapan herkesin başına :)
100 gr değilmişşşşş....sbh tartıldım 60.5 le başladığım diyet maceramda 59.90 olmuşuum:))Benim ilk gunumdu ama 100gr vermisim spor yapiyormusun sen(
sevindim cnım umarım daha zayıflarsın100 gr değilmişşşşş....sbh tartıldım 60.5 le başladığım diyet maceramda 59.90 olmuşuum:))
sevindim cnım umarım daha zayıflarsınbendede 1 kilo gitti hemen nasıl oldu anlamadım sabah erken saatte aynıydı şu anda değilzayıfladım 1 kilo
her gün bir kilo mu verdin benm 2. günüm sporlada takviyeledim aşırmadım da ama veremedim
Yok canım benim daha ilk günüm bugün.Yarın akşam tartılıp yazarım :)
iletişimi koparmayıp destek olalım birbirimize lütfen...
Ayy çok iyi vermişsin bence darısı benim ve yapan herkesin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?