Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün 4.günüm kızlar bir arkadaşım 7,5 kılo verdi ben de onun gazıyla başladım.. tartılmıyorum hala da hastalanmadım onun şişkinliği var., bir de siz de tuvalet problemi yasıyor musnuz ?

ben daha 2 gündür yapıyorum ama 2 kilo vermişim. heyo ! :)

ayrıca sabahları bir activia yiyorum, onun yerine listeden bir şey çıkarıyorum(yoğurt/meyve/domates gibi). sindirim sorunu yaşayanlar ollduğunu gördüğüm için. bir de onla uğraşamam:)

Kızlar herkese merhaba

Bende bugün başladım şu an kahvemi içiyorum, sabah aşaması benim için hiç sorun değil çünkü ben normaldede kahvaltımı kahveyle yapıyorum.

2 ay sonra düğünüm var ve ben ömrümü hem iyi bir kiloyla geçirmişken düğün öncesi bu hale nasıl geldim inanamıyorum depresyona girdim kilom yüzünden ne doğru düzgün giyiniyorum ne de kendime bakıyorum.

Bu diyeti 7-8 yıl önce yapıp 13 kilo vermiştim, ama o zamanlar haşlanmış yumurta yiyebiliyordum fakat bu diyet sayesinde şu an yakınımda yenmesine bile tahammülüm yok o derece tiksindim.

Ymurtayı tavada yemeye çalışıcam, ıspanak yerine o dönemlerdede başka haşlanmış sebzeler yemiştim, fakat şu an tek sorunum tatlı, nedense bende bu aralar aşırı tatlı yeme isteği var bazen öyle bir kriz geliyor ki düğünüm aklıma gelse bile dayanamıyorum dünya umrumda olmuyor.

İyiki varsınız burda bu diyeti benle beraber uygulayanlar ve paylaşanlar olduğunu bilmek sanırım 13 gün boyunca bana destek olacak.

7 kilo fazlam var, bu diyet esnasında spor yapamıcam çünkü enerjisiz takıp tatlıya saldırmak istemiyorum. spor kısmını diyet bittikten sonra sıkılaşmak için yapacağım. zaten ben 7 kilo verirsem diyet sonunda spor yapmak için çok büyük bir teselli ve azim gelir bana.

Allah hepinizin yardımcısı olsun,

ilk günden diyeti bozar gibi oldum

Ajda bardağına yarım limon bir tatlı kaşığı bal koyup sıcak suyla içiyorum ki tatlı isteğim azalsın en azından çikolata vs yemek kadar kötü değildir diye düşünüyorum. Sizce isveç diyeti yapılırken günde 1-2 defa bu karışımdan içsem diyeti bozar mıyım. Lütfen yardım edin.

2 tatlı kaşığı bal 70 kalori. Kısacası günde 70 kalori fazla alırsın demek. ekstradan günde 15 dakika koşarsan yakabilirsin.
ha koşmazsan nolur; 70x13=910 kalori
0.5 kg vermen için normalden 3500 kalori az yakman lazım, bu da işte 13 günde yaklaşık 0.2 kg daha az vereceğin anlamına gelir.

canım ben hep bozup baştan başladım o yüzden yarın 2. günüm olcak daha. Ama önceden yaptıklarımda hep günde 1 kilo vermiştim neredeyse

Hmm çok güzelmiş günde 1 kilo.. ben de bu sabah tartıldım dayanamadım . 3 kilo vermişim 4. günün sonunda., böyle devam etse çok güzel olur., İnşllh herkes istediği kiloya iner

evet kizlarr diyetimin bugün sonuncu günü ve 70 kilo baslangic bugünkü kilom 63 toplamda 7 kilo gitti ama ben devam etmeyi düsünüyom cünkü hic bisey yemek canim istemiyo artik mide iyce kücüldü galiba hedefim 57 57 olunca burdan yazcam size

woooww superr..tbrkler..harfı harfıne uydun mu yoksa arada ufak tefek kacamaklarda oldu mu?ve en onemlısı sporla destekledın mı merak ettm

çok çoook iyi canım tabrikler :)))

Kızlar ben 1 hafta sonra yurda gidicem ilk 7 günü evde diğer 6 günü yurtta yapmam lazım ama yurtta her zaman listedeki yiyecekleri bulmam mümkün değil sizce ne yapmalıyım??

canım benım tesekkur ederım ben cok kotu hastayım o yuzden dıyetı bıraktım ama aklım hala ısve dıyetın de o yuzden de su anda benım hedef kılom kalmadı dıyete tekrar basladıgımda yaparsan sevınırım tatlım

kızlar dıyetı bırakalı hemen hemen 10 gun oldu oncesınde sındırım sıstemınde bı problemım yokken hala kabızlık sorunu yasıyorum sankı duzenım bozuldu

kızlar hıc sonrasında problem yasayan var mı dıyetın herhangı bır sakıncasını fılan bı de kemık kas oranınızı ölçtürüyo musunuz

Merhaba arkadaşlar bende yarın isveç diyetine başlıyorum .
Daha önce 2kez bu diyeti yaptım 2 sindede güzel sonuçlar aldım şimdi tekrardan yapıcam bakalım
hep birlikte birbirimize moral verelim burdan iyigeceler

bu diyeti ilk burada gördüm, ilk sayfadaki arkadaşın 13 günde 12 kilo verdiğini okuduğum gibi yoğun araştırmalara giriştim..
Kızlar, sağlık kilolardan çok daha değerlidir. Ne biçim bir diyet listesi bu?

Aç karına kahve verilmez, baş ağrısına, migrene, hatta kansere davetiye çıkarır. Akşam öğününü atlayan 7.gün var, nasıl bir liste bu?

Okuduğum başka forum ve başka sitelerde, sindirim sorunları, kabızlık son safhadaymış. 13 gün bittikten sonra bile aylarca kabızlık sorunu çekenler olmuş.
Ve verilen kilolar geri alınmış.

Ben çok sağlıksız buldum, bence normal bir sağlıklı diyet listesi ve sporla ancak kilo verilebilir. Bu bana kandırmaca gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…