- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.481
Kızlar sabah kahve içmek yerine çok az çikolata yedim sizce bozuldu mu diyet?
ilk günden diyeti bozar gibi oldum
Ajda bardağına yarım limon bir tatlı kaşığı bal koyup sıcak suyla içiyorum ki tatlı isteğim azalsın en azından çikolata vs yemek kadar kötü değildir diye düşünüyorum. Sizce isveç diyeti yapılırken günde 1-2 defa bu karışımdan içsem diyeti bozar mıyım. Lütfen yardım edin.
Kızlar şimdiki hedefim 6 kilo çok hırslandım. Sizin nasıl gidiyo?
Benim yarın 5.günüm ama tartılamıyorumvermediysem cok üzülürümm... senin kaçıncı gün ve verdin mi ?
canım ben hep bozup baştan başladım o yüzden yarın 2. günüm olcak daha. Ama önceden yaptıklarımda hep günde 1 kilo vermiştim neredeyse
evet kizlarr diyetimin bugün sonuncu günü ve 70 kilo baslangic bugünkü kilom 63 toplamda 7 kilo gitti ama ben devam etmeyi düsünüyom cünkü hic bisey yemek canim istemiyo artik mide iyce kücüldü galiba hedefim 5757 olunca burdan yazcam size
evet kizlarr diyetimin bugün sonuncu günü ve 70 kilo baslangic bugünkü kilom 63 toplamda 7 kilo gitti ama ben devam etmeyi düsünüyom cünkü hic bisey yemek canim istemiyo artik mide iyce kücüldü galiba hedefim 5757 olunca burdan yazcam size
cöztürk başlangıc kilonu hedefini ve şu an oldugun kilonu yaz sana kilo çizelgesi yapayım ve adresine kopyalayım sen de profiline kaydet canım.iki gündür netim yok yazamıyorum.. dıyetler nasıl gidiyor kızlar??? ben dün 62.5 gibi gelmiştim ama sindirimi sistemim çok kotu bugun verememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?