Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah çok geç kalktım bugün o yüzden kahvaltımı yani kahveyi 11.30 da içtim.12.30 gibi de 2 haşlanmış yumurta ve yarım domates yedm.İşte kendimi aç hissettiğmde bir nescafe içtim tatlandırıcı ile.Akşam 200 yememişimdir eti.Hoşuma gitmedi.2 kaşık yogurt yedim.ve 19.00 gibi bir sütlü nescafe daha içtim. Bugün biraz zor geçti.Aşrırı acıktığımı hissettiğimde kendimi kahveye verdim. Diyeti bozmamak için. Doğrumu yaptım bilmiyorum.Şu anda da acayip karmnım aç.Biraz sonra en az 30-40 dakika tempolu yürücem.İnşallah yarın daha kolay geçer.

Sevgiler...

bende bir 68'in altına inemedim.o yüzden isveç diyetine başladım.Bakalım 3 gün sonunda senin kadar kilo kaybetmek mümkün olacak mı?

kızlarrr gunaydın :) dun eve gıdınce dayanamadım bır portakal bırazda nar yedım ama bugun yogurdumu yesıl salatamı tavugumu 2 adet meyvemı işe yanımda getırdım . kolay gelsın sıze de aa bu arada ıse artık yuruyerek gıdıp gelıyorum 30 dk suruyo ama gunde 2 kere 30 dk gayet guzel:)))

slllmmmm arkadaslarr bugün 6.günüm sabah tartildim 66 kilo geldim ilk günlerde hizli gidiyodu ama simdi yavasladi 13 günün sonunda 57 olur muyum bilemiyorum..... ama midem bayya kücüldü galiba cünkü sabahlari olan 1 dilim ekmegi bile yiyemiyorum.. ama iyi gidiyo genede pes etmek yookkk dimiii kizlarr 14 subata kadar incecik olalim güzel dar bi elbise alip kocislerle yemege cikalimmm

diyete başladığında kaç kiloydun canım?

Selam herkese,
Bugün ben de buna başlıyorum her ne kadar geri almaktan korksam da..
10 gündür falan 30day shred denen egzersiz programını yapıyordum ama sanki diyeti yapınca enerjim kalmayacak..
ama bir araştırın 30day shred in sonuçları harika.

Her neyse, boyum 1.68 ve kilom da bugün gördüğüm kadarıyla 68!
oysa en son baktığımda 65ti, çok mutsuzum:)
2 hafta sonra özel bir durum var ve benim bu şişko halimi görmemiş insanlarla bir araya gelicem(2 yıl önce, 58 kg dım), dana gibi gidesim yok kısacası.
o zaman kolay gelsin bana!

-ayrıca gaz verin bana da, bozmayayım ya (
-bir de şöyle bir sorunum var ki, diyetimimn son 5 gününde iş seyahatinde olucam :/

Son düzenleme:
bırısı benım yerıme de kılo cızelgesı yapabılır mı ben yapamadım bır turlu
cöztürk başlangıc kilonu hedefini ve şu an oldugun kilonu yaz sana kilo çizelgesi yapayım ve adresine kopyalayım sen de profiline kaydet canım.iki gündür netim yok yazamıyorum.. dıyetler nasıl gidiyor kızlar??? ben dün 62.5 gibi gelmiştim ama sindirimi sistemim çok kotu bugun verememişim

ben 66 ile başladım canım ya diyet de regl dönemine denk geldi ama kuralların dışına çıkmadım yine de. hiç kaçamak yapmadım hergün sporumu da yapıyorum ama 60 la bitirsem iyiydi de bitiremicem sanırım

bence diyet bitene kadar 60 olursun canım

yokk canim harfiyyen uydum ama biftek yerine hazir tavuk köfteleri varya onlardan 1 tane firinda yaptim onu yedim.. bugün 7.günüm sen kac yasindaydin ve simdi kac kilosunnn

söylemeye utanıyorum ben defalarca bozup baştan başladım malesef şuan 2. günüm sen ne kadar kilo verdin canım?

Kızlar merhaba ben de bugun bu diyete basladım ve suan dunya benım ıcın çok anlamsız :( ...hiç sevmediğim seyleri bile canım istiyor.,
bir şey sorucam yrn öbür gün regl olucam. bu bi avantaj mı dezavantaj mı bu sürecte..veremem diye çok korkuyorum bu kadar aclıga

.
merhaba.benimde regl dönemime denk geldi canim siskinlik ve tatli krizlerinden baska bi zarari yoktu bu kadar acliga ragmen verirsin kilo merak etme

2.gunum gayet iyiydi. Bugun listeye tam uymadim. Yumurta yemek istemedim onun yerine tavuk sote yedim . Birde bir fazla meyve yedim ne yazikki. Ama 30 dakika yurudum. Diyete 68.9 ile baslamistim. Bu sabah 67.2 idim. Bakalim yarin nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…