- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.461
bu arada ben bunu 2011 yazında bir kez daha yapmıştım o zaman 13 günde toplam 4 kilo verebilmiştim. sonra moralim cok bozuldu bikaç gün ara verdim kilo geri aldım ama biraz zaman geçince diyetleri daha rahat yapmaya başladığımı anladım. bu diyet sadece 13 gün boyunca kilo verdirmekle kalmıyo sonrasında kilo verilmesini de destekliyo bence. sonra elma diyeti yapmıştım ve 5 kilo daha vermiştim ben mesela. normalde de cok zor kilo verebilen biriyimdir. mesela bu kez kesinlikle isveç falan gibi kısa süreli diyetler yapmıcam diyodum ama ne kdr uğraştıysam 65 in altına inemedim en sonunda başladım ve 3 günde 2 kilosu hemen gitti. bakalım 13 gün sonunda kaç kilo gidicek :)
slllmmmm arkadaslarr bugün 6.günüm sabah tartildim 66 kilo geldimilk günlerde hizli gidiyodu ama simdi yavasladi 13 günün sonunda 57 olur muyum bilemiyorum..... ama midem bayya kücüldü galiba cünkü sabahlari olan 1 dilim ekmegi bile yiyemiyorum.. ama iyi gidiyo genede pes etmek yookkk dimiii kizlarr 14 subata kadar incecik olalim güzel dar bi elbise alip kocislerle yemege cikalimmm
diyete başladığında kaç kiloydun canım?
69.9 dum canim ya senn
cöztürk başlangıc kilonu hedefini ve şu an oldugun kilonu yaz sana kilo çizelgesi yapayım ve adresine kopyalayım sen de profiline kaydet canım.iki gündür netim yok yazamıyorum.. dıyetler nasıl gidiyor kızlar??? ben dün 62.5 gibi gelmiştim ama sindirimi sistemim çok kotu bugun verememişimbırısı benım yerıme de kılo cızelgesı yapabılır mı ben yapamadım bır turlu
Kızlar nasıl gidiyo?
67. Canım sen diyet yaptığın süre boyunca hiç kaçamak yaptın mı?
benim iyi gidiyo da kilo verişim yavaşladı yaa bugun 6. günüm62.5 geldim
ben 66 ile başladım canım ya diyet de regl dönemine denk geldi ama kuralların dışına çıkmadım yine de. hiç kaçamak yapmadım hergün sporumu da yapıyorum ama 60 la bitirsem iyiydi de bitiremicem sanırım
yokk canim harfiyyen uydum ama biftek yerine hazir tavuk köfteleri varya onlardan 1 tane firinda yaptim onu yedim.. bugün 7.günümsen kac yasindaydin ve simdi kac kilosunnn
Kızlar merhaba ben de bugun bu diyete basladım ve suan dunya benım ıcın çok anlamsız :( ...hiç sevmediğim seyleri bile canım istiyor.,
bir şey sorucam yrn öbür gün regl olucam. bu bi avantaj mı dezavantaj mı bu sürecte..veremem diye çok korkuyorum bu kadar aclıga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?