Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün başladım kızlar öğle menüsü benim için çok kötüydü

öğleden sonra okuldan gelince ara öğünlerim olurdu canım istedi bende gttim kitap okuyup beynimi oyaladım sonrada uyudum 1 saat

orayı öyle atlattım akşam yemeği zaten 2 aydır yediğim şekildeydi sıkıntı olmadı ha bu arada

sabah :76.8 idim akşam yemeğinden önce 76 çıktım

-800gr süper ötesi benm için :118::118:

selam millet duyduguma göre birileri isvet dietine basliyormus..1.günü atlatmis bir kahraman olarak bende isvec dietini yapiyorum...iddealiyim kararliyim ama yarin sabaha ne olur bilemem dermisiiiiiiiim

merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım regl olduğumdan sabah 2 tane keçiboynuzu yedim kabızlık sorunum için birazdan plates yapıcam umarım 13 günü en fazla kilo kaybıyla tamamlayabiliriz her gün yazmayı düşünüyorum birbirimizi motive edelim

merhaba kızlar bende dün başladım isveç diyetine biraz mutsuzum tatlı yiyemediğim için, ama canım istedikçede buradaki yorumları takip ediyorum motive oluyorum hepiniz süpersiniz umarım istediğimiz kilolara ulaşırız ve orada kalırız :) 81,4kg. ile başladım boyum 1,68 umarım verebilirim :*

yarın sabah kilonu görünce bütün mutsuzluğun gidecek emin olll

dün başladın bugün kaç çıktın ? aynı gün başlamışız seninle

inş vericez ben de zor duruyorum yememek için ben çay-kahve falan da içmiyorum aralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…