- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.281
bu diyet listesi hangi sayfada bulamadım birisi yazsa şuraya ne makbule geçer
İsveç diyeti şu diyet mi acaba? Montignac Diyeti nedir nasıl yapılır? | Gül ile Bülbül | Gül İle Bülbül
Merhaba hanımlar..
Her nekadar sağlıksız ve tehlikeli olduğunu düşünsemde bu diyeti yapmaya karar verdim..
Sadece bir kez yapıp sonra yediklerime dikkat ederek sporla devam etmek istiyorum..
Bugün 1. günüm.. boy 160.. kilom 73
Umarım yapabilirim diyeti kaçamaksız bir şekilde
Arkadaslar diyet nasil gidiyo malesef ben yine basarili olamadim yarin ins baslicam yemin mi etsem napsam offf
Senn nasil gidiyo arkadasim
benim pazartesi yediklerimden sonra kilo vermem durdu hatta üstüne kilo almaya başlayınca diyeti bıraktım boşuna kendime eziyet etmeme gerek yok. güzel gidiyordu ama gerçekten çok zorlandım, tam anlamıyla yapılırsa çok güzel kilo verdiriyo. ben 1 haftada ortalama 5 kilo verdim. amacım kiloları almamak. birkaç ay içinde tekrar 6 günlük yapıcam.
Bwn tartilmiyorum hergun yoksa moralim
bozuluyo bugunde 1 elma ve 2 mandalina yedim kacamak olarak aman artik 2. Sinde saglam yapicam bi 6 7 kiloyla kapaticam herhalde bu 13 günü 2 günüm kaldi cunku yilma sende benimde bu 3. Denememdi bak simdi bile tam yapamadim ama kilo verdim artik 4.ye bende yemin etcem:))
Helal olsun valla bi sizin gibi dayana bilsem baska heralde bir sey istememVeee 13. Günüm bitti tam 9 kilo vermisim 89.7 ile başladım 80.7 ile bitti i kadar kacamagima ragmen 2 ay sonra görüşürüz:))
Anathema sporda yaptinizmi ?
anathema ne yaptın tartıldın mı? kaç kilo vermişsin?
Evet 8 kilo verdim
Veee 13. Günüm bitti tam 9 kilo vermisim 89.7 ile başladım 80.7 ile bitti i kadar kacamagima ragmen 2 ay sonra görüşürüz:))
Pardon 9 soylemeye bile alışamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?