- 16 Şubat 2011
- 12
- 0
- 286
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.661
Merhaba kizlar yarin İsveç diyetine başlayacak olan yokmu ya 55 kilodan 64 kiloya ciktim ve rejime baslacam derken bi baktim 69 olmusum ice psikolojim bozuldu ve yemeye devam ettim su an 71 kiloyum..
Boyum 1.60 kilom 71 içler acisi
Esim bu halimden sürekli şikayet ediyor kendimi içe değersiz hissetmeye baslasim sanki hic kilo veremem gibime geldi yarin baslicak olan varsa destek olsun
selam kızlarbende dün itibariyle 79,5 kilo ile başlamış bulunuyorum. 1,72 boyum 2013 mayıs ayında 68 kg ile evlendim veee skandal 9 ayda 11 kg alarak evliler diyarında rekora imza attım hayatımda ilk defa böyle bir kiloya ulaştım ufak ufak diyet denemelerim başladı ancak hüsranla sonuçlanınca kendimi burada buldum bugün sabah tartıldım 300 gr vererek 79,2 çıktım. 2012 yılında bu diyetle 14 günde 8 kg vermiştim, umarım tekrar başarırım. Forum sessiz kalmış, ben her gün akşam tartı durumumu burada paylaşacağım. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar, sesime sessss verinnn :)
Bişey sorucam yesil cay ıciliyor mu bu diyetteeee? ???? çay yasak diyo ama. yapan biri yazabilirmii
selam arkadaşlar bende isveç diyetine dün 76 kilo ile başladım martın 15 ine kadar 65 olmam lazım iddaya girdim şimdilik zorlanmıyorum inşallah veririm hadi bakalım hayırlısı yalnız ben sabahki kahveyi 3ü 1 arada içiyorum başka içemem çünkü bide ıspanak sevmediğim için yemiyorum biftek yerinede ton balığı yiyorum demem o ki birebir uyamıyorum malesef
bnmde büyük günüm 15 mart. inşallah benzer sonuca bende ulaşabilirim.
Bişey sorucam yesil cay ıciliyor mu bu diyetteeee? ???? çay yasak diyo ama. yapan biri yazabilirmii
selam kızlarbende dün itibariyle 79,5 kilo ile başlamış bulunuyorum. 1,72 boyum 2013 mayıs ayında 68 kg ile evlendim veee skandal 9 ayda 11 kg alarak evliler diyarında rekora imza attım hayatımda ilk defa böyle bir kiloya ulaştım ufak ufak diyet denemelerim başladı ancak hüsranla sonuçlanınca kendimi burada buldum bugün sabah tartıldım 300 gr vererek 79,2 çıktım. 2012 yılında bu diyetle 14 günde 8 kg vermiştim, umarım tekrar başarırım. Forum sessiz kalmış, ben her gün akşam tartı durumumu burada paylaşacağım. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar, sesime sessss verinnn :)
bende kilo aldım bu ara kilom 89 birlikte yapalım bana ulaşırsan eger sevinirim adım esra :)Bende isveçe başalmayı düşünüyorumda arkadaş arıyorum KİLOM 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?