Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar, ayağımı çatlattığım için 3 ay hareketsiz kalmaktan ve sıkıntıdan önüme geleni yemekten toplamda 6 kg aldım. hayatımda hiç bu kiloya ulaşmamıştım, bazan inceliğimden dolayı eleştirildiğim bile olmuştur. inanılmaz moralim bozuk, günlerdir durup durup ağlıyorum, evden dışarı çıkmak istemiyorum, kimseyle konusmak dahi stemiyorum çünkü her gören "çok şişmanlamışsın" diyor, iyice moralim bozuluyor. eve kapattım kendimi. bugün isveç'e başladım, umarım aldığım 6 kg'dan kurtarır beni ve tekrar kıyafetlerime sığarak insan içine karışmamı sağlar. 2 sorum var: spor yapmamı önerir misiniz? sizce bu rejimle kilo verebilir miyim? başarılar, sevgiler.

Merhaba kizlar yarin İsveç diyetine başlayacak olan yokmu ya 55 kilodan 64 kiloya ciktim ve rejime baslacam derken bi baktim 69 olmusum ice psikolojim bozuldu ve yemeye devam ettim su an 71 kiloyum..
Boyum 1.60 kilom 71 içler acisi
Esim bu halimden sürekli şikayet ediyor kendimi içe değersiz hissetmeye baslasim sanki hic kilo veremem gibime geldi yarin baslicak olan varsa destek olsun

bende başlamayı düşünüyorm aslnda ama korkuyorm yaa şok etkisi olmasn açlığaa dayanamam
kızlar bu kahve nedr kahvaltıda ki sade nescafe mi türk kahvesi mi

selam arkadaşlar bende isveç diyetine dün 76 kilo ile başladım martın 15 ine kadar 65 olmam lazım iddaya girdim şimdilik zorlanmıyorum inşallah veririm hadi bakalım hayırlısı yalnız ben sabahki kahveyi 3ü 1 arada içiyorum başka içemem çünkü bide ıspanak sevmediğim için yemiyorum biftek yerinede ton balığı yiyorum demem o ki birebir uyamıyorum malesef

selam kızlar bende dün itibariyle 79,5 kilo ile başlamış bulunuyorum. 1,72 boyum 2013 mayıs ayında 68 kg ile evlendim veee skandal 9 ayda 11 kg alarak evliler diyarında rekora imza attım hayatımda ilk defa böyle bir kiloya ulaştım ufak ufak diyet denemelerim başladı ancak hüsranla sonuçlanınca kendimi burada buldum bugün sabah tartıldım 300 gr vererek 79,2 çıktım. 2012 yılında bu diyetle 14 günde 8 kg vermiştim, umarım tekrar başarırım. Forum sessiz kalmış, ben her gün akşam tartı durumumu burada paylaşacağım. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar, sesime sessss verinnn :)

Son düzenleme:
Bende yarın başlıyorum. Kilomu sabah check edeceğim. Geçen hafta bir başlama girişimim olmuştu iki gün. Ama adet olunca bırakmıştım. şimdi tekrar başlayacağım. Ilk iki gündede öyle çok aclık hissetmemiştim

ben eşlik ederim:)

bnmde büyük günüm 15 mart. inşallah benzer sonuca bende ulaşabilirim.

Sabah 78 çıktım tartıda :) yani 3. günün sabahında 1,5 kg vermiş olarak uyandım. Tabi ki kilo verdiğimi görmek iyice motive etti beni, martın 15 ine bende varım kızlar. ama kaybolmak yok, ufak abartmadan yaptığınız kaçamaklar diyetinizi bırakmanıza sebep olmasın. Mutlaka devam edin, bu diyeti yapıp kg veremeyen yok... Gün gün kg durumunuzu yazın siz de, birbirimizi motive edelim. İnanınca yapamayacağımız şey yok

senınle başlamak isterim ben önceden yaptım bu diyeti

Tatlı şuan 90 ım isveç yapmadım vazgeçtimmm onun yerine ona benzer karbonhidrasız az besleniyorummm isveçi 13 gün yapıpta erytesi gün saldırmaktansa yemeklereee düzenliii olarak herşeyden ekmek hariç az azyiyorum

bugün, yani isveç diyetinde 4. günün sabahı tartı 77,5 gösteriyordu 2 kg gitmiş bile şimdiden :) tam gaz devam ediyorum, iş yerine her öğlen yemekle beraber gelen şerbetli tatlılara rağmennnnn inat ettim 13 gün boyunca o tatlılara göz ucuyla bile bakmayacağımmmmm, millet yedikçe ben kendimi suya ve bitki çayına vuruyorum #direnbitkiçayı :)))

selam kızlar, sevgililer gününüz kutlu olsunnnn hepinize güzel, aşk, sevgi dolu bir gün diliyorum. Bu sabah ki tartı durumum 76,8 kg, toplamda 4 günün sonunda 2,7 kg vermiş bulunuyorum. Akşam gezmece olduğu için giremeyeceğim, şimdiden yazmak istedim. Gaza gelip başlayan arkadaşların kilo bilgilerini bekliyorum. Hadi kızlar başarabiliriz sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…