- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.701
bugünde sinirle birşeyler yedim.annem hep der zaten biz sinir olunca yyiyoruz diye. pazartesi başlıyorum!!! lütfen beni bırakma en azından ilk 6 gün(
hayır hayır :) asla yemiyorum diyetin dışına çıkmıyorum :) şuana kadar çok şükür devam ediyorum inşallah veririm
Her şey akşam yemeğine kadar çok kolaydı ama akşam yemeği yakınlarında çok zorlandım yedim hala zorlanıyorum kafam dumanlı. bu kadar içimi eriteceğini tahmin etmemiştim hadi hayırlısı kaldı 12 gün
bugün başladım isveç diyetine ve akşam yemeğimi yiyerek tamamlamış bulunuyorum.hiç zorlanmadım. hatta bu bana fazla geldi öğle yemeklerindeki haşlamaları kesmeyi düşünüyorum. çünkü ben daha az kalorili bir diyet yapıyordum
ilk günü atlattıktan sonra gerisi geliyor, tartıldığın zaman giden kilocukları görünce daha kolay oluyor her şey :) ama diyetten hiçbir şey çıkarmaman gerek. Bu diyette verilen her şeyin bir önemi var, o yüzden ne eksik ne fazla olması gerekiyor. Aklında bulunsun
pes etmek yok daha ilk gündenilk 2 gün çok zorluyormuş zaten ama sonra alışıyormuşsun ben zaten diyetteydim ondan pek zorlamadı. kaldı 12 ha gayret çoğu gitti azı kaldı zafer bizimdir. Sonuçta başlamak bitirmenin yarısı olduğuna göre başladık ve 1 günü geride bıraktık yani yarısından fazlasını hallettik demektir ve az kaldı gerçekten sadece sabır
evet haklı olabilirsin neyse aynen devam artık
evet hiç birşey ekleme ve çıkarma sakız çiğnemek bile etkisini bozuyormuş yabancı sitelerde öyle diyor. eğer birşeyi fazla yaptınmı o 2 sene kilonu koruma etkisi gidiyormuş mesela
Bugun bende basladim. Ama cok ilginctir ki sabah diyete baslarken 68,2 kiloydum , simdi yani aksam tartildim 67,7 ciktim. Sabahtan aksama kadar nasil 500 gr verdim anlamadim.korkmaya basladim acikcasi bazilari bayildim falan demis ozellikle banyo yaperken insallah bizim bunyemiz dayaniklidirda 13 gunu bitirebiliriz sagsaglim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?