Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugünde sinirle birşeyler yedim.annem hep der zaten biz sinir olunca yyiyoruz diye. pazartesi başlıyorum!!! lütfen beni bırakma en azından ilk 6 gün(

Ben yarın başlıyorum canım. Pes etmek ve kaçamak yok lütfen. Salı günü diyetisyene gideceğim inşallah ama onun dedikerlini bu 13 günlük diyet bitince uygulayacağım. Destek olalım birbirimize.

hayır hayır :) asla yemiyorum diyetin dışına çıkmıyorum :) şuana kadar çok şükür devam ediyorum inşallah veririm

sakın çikolata tatlı yok. Diyetin dışına çıkmak yok. Sanki ben isveç diyetine başlamış gibi konuştum ama sorun değil ben normal diyetteyim şuan aynı şey sayılır bende yarın başlıyorum isveç diyetine inşallah bakalım göreceğiz 13 günün sonunda. bende aşırı bir kilo kaybı olmaz zaten düşük kalorili beslendiğim için ama 2 yda 3 kilo bile versem çok mutlu olurum.

Slm herkese . Ya bende sali gunu baslicam butun malzemeleri aldim. Fakat dorduncu gun 2 dilim portakalin suyu diyor bu nasil ya. 2 dilim portakalin suyu mu olur :)

Merhaba kızlar bende bugün itibariyle başlıyorum işveç diyetine. daha hiç uyumadım neredeyse bütün yorumları okudum. yabancı sitelerdeki yorumları da okudum. herkes çok iyi sonuç almış kurallara uyduğu sürece yabancı sitelerde sakız bile çiğnemeyin yazıyor. diyetin etkisi bozuluyormuş. anlam veremedim ama mademki bu diyeti yapıcam yazılanları dikkate alıp uygulucam inşallah. Umarım herkes istediği kadar sağlıkla kilo verebilir. benim hedefim 10 kilo. biraz uyuyup başlangıç kiloma bakıcam. tamda regl zamanıma denk geldi. Herkese Sevgiler

Herkese günaydın. Mutlu sabah ve mutlu bir gün olsun inşallah. İsveç diyetine bugün itibari ile başlıyorum. Kahvemi yudumladım ve birazdan okula gideceğim. Öğlen okul çıkışı tüm malzemeleri alıp devammm. Birazdan tartılıp en son 13 gün sonra tartılmayı düşünüyorum bakalım sabredebilirsem YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

bugün başladım isveç diyetine ve akşam yemeğimi yiyerek tamamlamış bulunuyorum. hiç zorlanmadım. hatta bu bana fazla geldi öğle yemeklerindeki haşlamaları kesmeyi düşünüyorum. çünkü ben daha az kalorili bir diyet yapıyordum

Her şey akşam yemeğine kadar çok kolaydı ama akşam yemeği yakınlarında çok zorlandım yedim hala zorlanıyorum kafam dumanlı. bu kadar içimi eriteceğini tahmin etmemiştim hadi hayırlısı kaldı 12 gün

pes etmek yok daha ilk günden ilk 2 gün çok zorluyormuş zaten ama sonra alışıyormuşsun ben zaten diyetteydim ondan pek zorlamadı. kaldı 12 ha gayret çoğu gitti azı kaldı zafer bizimdir. Sonuçta başlamak bitirmenin yarısı olduğuna göre başladık ve 1 günü geride bıraktık yani yarısından fazlasını hallettik demektir ve az kaldı gerçekten sadece sabır

ilk günü atlattıktan sonra gerisi geliyor, tartıldığın zaman giden kilocukları görünce daha kolay oluyor her şey :) ama diyetten hiçbir şey çıkarmaman gerek. Bu diyette verilen her şeyin bir önemi var, o yüzden ne eksik ne fazla olması gerekiyor. Aklında bulunsun

selam kızlar. 79,5 kg ile başladığım diyetimde 8. günü tamamlamış bulunuyorum. 3,3 kg verdim maalesef arada sevgililer günü olunca bir kaçamak yaptım. 1-2 kg az vermiş olmama sebep olacak ama olsun 13 günün sonunda yine diyete devam edeceğim. bugün sabah ki kilom 76,2... Mart 15' e kadar 68 kg olacağım yani geriye kalan 25 günde 8,2 kg daha vermem gerek :) azimliyim, inanıyorum burada paylaşacağım sizlere de güveniyorum kızlar, hep beraber başaracağız

evet haklı olabilirsin neyse aynen devam artık

yok yok Allahın izniyle pes etmeye niyetim yok sağolasın. pes eden bizden değildir

Ben tartılmaya korkuyorum, ya 13 günün sonunda tartılıcam ya bu süreçte 2 kere falan. bugün çatlıcaktım meraktan üzerimde bir hafiflik ama tuttum kendimi tartılmamak için koskoca bir bardak su içtim uyanır uyanmaz çünkü ben tartılınca az çıksam da yayıyorum çok çıksam işe yaramıyo diye yayıyorum.

Bugun bende basladim. Ama cok ilginctir ki sabah diyete baslarken 68,2 kiloydum , simdi yani aksam tartildim 67,7 ciktim. Sabahtan aksama kadar nasil 500 gr verdim anlamadim.korkmaya basladim acikcasi bazilari bayildim falan demis ozellikle banyo yaperken insallah bizim bunyemiz dayaniklidirda 13 gunu bitirebiliriz sagsaglim .

canım o 500 gram yemediğin içindir. malum bağırsaklar ve mide doluyken haliyle fazla çıkıyoruz yemeyince nereden baksan 1 kg bile fark ediyor. bayılma ben hiç okumadım ama zarar görenler var evet. benim bugün 3.günüm fazla zorlandığım söylenemez.güzel gidiyor şimdilik. BU sabah hafif bir baş dönmem oldu o da kahve ve ekmeği yiyince geçti o kadar. suyu da içinde kendime geldim doğal olarak. öğle yemeği de güzel bugünkü listede. bugün güzel geçer diye düşünüyorum.

Aman aman o ekmek nasılda güzel gelirmiş resmen 1 dilim kızarmış ekmek doyurdu. İlk 2 günü gerçekten çok zor atlattım. bakalım bugün nasıl olacak akşam yemeğinden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…