- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #7.721
merhaba arkadaşlar ben sabah başladım bu diyete saat 12yi de geçti 2. günüme girmiş bulunuyorum.dün gece 64.2 yi görünce beynimden vurulmuşa döndüm boyum 1.70. 4 kilo fazlam var size göre bu boya kaç kilo olmam gerekiyor.az önce de tartıldım 63.7 500 gram gitti görünüyor.herkese şans ..
İlk gun bitti 2. Gune merhaba. Dun 68,2 idim , bu sabah 67,1 hadi hayirlisi :) yarin gelsinde tekrar tartilmak istiyorum :)
6. günü tamamlamanız lazım yazılanlara bakılırsa ama çok içiniz bulanıyorsa eziyet etmeyin kendinize derim. Sağlık önemli.Sadece mide bulandirici diyet. 3. Günümde bırakıcaamm. 6. Gün başında mi sonunda mi bırakmalıyiiim. Bilen biri söyleye bilir mi??
canım hayırlı olsun 13 gün devam et bakalım bende bugün 4. günümdeyim. hayırlı olsun inşallah sanırım ideal kilon 61 olması lazım. ki bence ideal kilo aralığındasın ama sen yinede vermek istiyorsan sen bilirsin. 61 ya da 60 tan aşağıya düşme bence. boyda uzun çünkü. ideal kilodan düşünce yüzde çökme oluyor biliyorsun.
6. günde Allah'a şükür tamamlandı. Yarın zorlu gün bakalım nasıl geçecek.
evet benimde 7. günüm zorlu bir gün inşallah Allah'ın izniyle tamamlarız bu süreci.seasun beraber gidiyoruz sanırım. benim de bugün7.günüm. zorlu bir gün olacak sanırım. ama ben üğle ile akşamı yer değiştirmek istiyorum. bakalım. akşamın menüsü öyle güzel ki dayanamayıp öğlen yemek istiyorumDDD
dünkü zorlu günü atlattıktan sonra bugünde 8. gün tamamlandı Allah'a şükür. Kaldı 5 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?