Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar ben sabah başladım bu diyete saat 12yi de geçti 2. günüme girmiş bulunuyorum.dün gece 64.2 yi görünce beynimden vurulmuşa döndüm boyum 1.70. 4 kilo fazlam var size göre bu boya kaç kilo olmam gerekiyor.az önce de tartıldım 63.7 500 gram gitti görünüyor.herkese şans ..

canım hayırlı olsun 13 gün devam et bakalım bende bugün 4. günümdeyim. hayırlı olsun inşallah sanırım ideal kilon 61 olması lazım. ki bence ideal kilo aralığındasın ama sen yinede vermek istiyorsan sen bilirsin. 61 ya da 60 tan aşağıya düşme bence. boyda uzun çünkü. ideal kilodan düşünce yüzde çökme oluyor biliyorsun.

79,50 kg ile başladığım diyetimin , bugün 11. günü ben henüz 4 kilo verebildim, çünkü çok sıkı tutmadım. Cumartesi günü son günüm, Pazar sabahı kilo durumumu tekrar yazacağım. Pazar günü 1 günlük ara verip, Pazartesi günü daha sıkı olarak isveçe tekrar başlayacağım. Hedef Mart 15'e kadar 68 olabilmek. 7 kg daha vermem gerek yani

İlk gun bitti 2. Gune merhaba. Dun 68,2 idim , bu sabah 67,1 hadi hayirlisi :) yarin gelsinde tekrar tartilmak istiyorum :)

3. Gune merhaba :) bugun 67 ciktim 100 gr gitmis :) ama olsun yinede pes etnek yok. Dun misafirdeydim azcik bisey yedim o yuzden 100 gr verdim galiba . Yarin olsada gorsem artik 66 lari :)

Akşam yemeğimi yedim ve 4. günümde tamamlanmış bulunmakta Allah'a şükür. bugün kızıma tatlı bişey yaptım söylemeyim canınız çekmesin o güzel kokusundan bayılcaktım. Pes etmek yok Allah'ın izniyle.

teşekkür ederim allah yardım etsin bize acıkıyorum ama yılmıcam 2. günümde bitti devam :)

Oldum olası balık yedikten sonra çok çabuk acıkırım tatlı krizim tutar bilirsiniz balıktan sonra tatlı da iyi gider. Bugün çok zor geçti akşam yemeği saati de geldi belki onu yedikten sonra bu yeme krizim geçer. Çok AÇIM.

6. günde Allah'a şükür tamamlandı. Yarın zorlu gün bakalım nasıl geçecek.

seasun beraber gidiyoruz sanırım. benim de bugün7.günüm. zorlu bir gün olacak sanırım. ama ben üğle ile akşamı yer değiştirmek istiyorum. bakalım. akşamın menüsü öyle güzel ki dayanamayıp öğlen yemek istiyorum DDD

evet benimde 7. günüm zorlu bir gün inşallah Allah'ın izniyle tamamlarız bu süreci.

Merhaba arkadaslar... Ben yurt disinda yasiyorum.. İsvec diyetine benzeyen bir diyete basladim bugun... Ac kaldim diyen cok kisi var... Biraz bakindim ama bir liste bulamadim.. Listeniz nedir acaba???

Ben de burada okuduğum yorumların desteğiyle başladım. Bugün 3. Günüm. Boyum 160 cm. Kilom başlangıçta 64. Sabah tartıldım, iki günde 2 kg gitmiş:))) Bu iş desteksiz olmuyor. O yüzden konuyla ilgili yorum yapan herkese çoooooook teşekkürler... Bu yorumları okumasaydım kesinlikle başlayamazdım.

merhaba

ben diyet konularında yazabilmek için yeni kayıt oldum.

bir ameliyat geçirdim ve hem ameliyat ve ilaçların aldırdığı kilolar hemde psikolojim bozulduğu için 15 kilo kadar aldım. artık bir yerden hayatımı toparlamaya karar verdim. vücudum beni çok mutsuz ediyor. bikaç denemede bulundum kilo verebilmek için ama ikinci üçüncü günde hep bıraktım diyet yapmayı. en iyisi bi diyet uygulayayım ve bu çabuk sonuç veren bir diyet olsun istedim ve isveç diyetini buldum. çok zararlı biliyorum ama dayanamadığım yerde bırakırım diyerek bugün başladım.

boyum 165, istediğim kilo ise aslında 55. ama şimdilik 60 hedefliyorum. biliyorum uzun ve zor bir yol beni bekliyor:) ilk 13 günümde bünyemi sarsan isveç diyetiyle başlıyım dedim. umarım sonra geri almam ve az yiyerek, spor yaparak devam edebilirim diyete.

bundan sonra bende hep yazacağım. herkesin deneyimlerini okumak çok faydalı oluyor. ben de bendeki etkilerini, diyeti nasıl uyguladığımı yazıp belki birilerine yardımcı olabilirim.

bu sabah kilom: 76.3
sabah kahvemi içtim. sonrasında hiç acıkmadım, sanırım kafada bitirmişim:)
öğlen iki yumurta sarısı ve bir yumurta beyazı yiyebildim(aslında hiç sevmem) haşlanmış ıspanak nasıl olur bilemedim. işyerinde yanıma ıspanak ve soğan kavurması getirip onu yedim.yanına bir de domates.
çok doyurucu bir öğün oldu zaten. şimdiye kadar 1,5 litre de su içtim. çok memnunum hayatımdan:) akşam gidip yarım saat yürüyüş yapacağım. ameliyattan sonra yeni yeni spor yapmaya başlıyorum(ameliyat olalı 7 ay oldu ve çok hareket yasaktı)

bu diyetten büyük umut bağladım.
inşallah hepimiz dilediğimiz kilolara ulaşabiliriz:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…