Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar, dün akşama kadar süperdi herşeyi yaptım, ama akşam menümde farklı şeyler yedim, ama çok az
1. günümde 800 gr. gitti bakalım bu gün ne kadar gidecek. şu saat itibariyle 4 bardak su ve 1 bardak kahve içtim
sabah içtiğim limondanmı dır nedir kendimi acayip dinç hissediyorum.
limonu içmeye devam edecem yüksek musadenizle
öplen 1 dilim salam, 100 gr yoğurt yiyecekmişim peee, ama olsun canımda bişey istemiyor zaten midem küçüldü sanırım
ben ocaktan beri sağlıklı beslenere 13 kg vermiş kızım bunlar bana dokunmaz. 13 kg verince biraz şımardım sanırım eskisi gibi diyet yapamıyorum o yüzden şok diyet sayılan isveç diyetini yapmaya karar verdim 5-6 kg fazlam var
neyse akşam ton balıklı makarna yiyecem söylemedi demeyin itirafımı şimdiden yapayım
evde küçük bebem var işten çıkıpta ona ayrı kocama ayrı kendime ayrı yemek yapamıyorum kusura bakmayın, makarnayı az yiyeceğime söz veriyorum ama, haydi bakalım gelecek cumaya kadar ne kadar gidecek

iyi akşamlar kızlar bugün dahiliye uzmanına gittim şekerim normal çıktı fakat kendimi tatlı konusunda durduramıyorum diyet yaptığım zamanlarda kilo veremiyorum metabolizmam çok yavaş bazı doktorlar kilo verdirmek için glikofen kullandırıyorlarmış sizce doktor gözetiminde kullansam işe yarar mı

canım ama nesfit hazır besin raf ömrü korunsun diye katkı maddesi bol
istersen ben sana bir diyet önerebilirim hem de yemek bu kadar katı sert değil
bugün naptın görüşemedk canm ben arkadaşıma gittim balığı haşladı annem lezziz oldu doydum bildiğin
arkadaşıma o kadar tembhlememe rağmen ekler falan koydu limonata koydu dayanamdm valla yedim ne yalan söyleyim
ama sonra cicim eve gelnce akşam makşam yemedm yani hiç bir şey
giyindm eşofmanı yürüyüşe gittim 1 saat orada yakmışımdır umarm akşamda kalori almamak için yemedim
minik bir salata yedim şimdi yağsız tuzsuz
o da duş yaptım acıktım
duş yapınca benm mide tümden sıfırlanıyo yoruluyrm

pişman mısın dersen napim kuzum bıktım sıkıldım artık
ben böyle sıkıya gelemiyorum
sonuçta akşam öğününü yemedm ağzıma bir şey girmemiş
yediğim ekleri de yürüyüşte atmışımdır
sana vereceğim diyettede kaçamaklar yaptım ben ama hafta 1 kg en az gidiyrdu
1 ayda 4 kilo hemde hiç kasmadan

inan hiç bir bilgim yok bu konuda
kaç kilosun boy kaç?

canım valla bizde kaçamak göçemek gidiyoruz bakalım
olsun hiç yoktan iyidir diyorum artık napalım
dha sık girip bilgi verirsen seviniriz
motivasyona ihtiyacımız var
boy ve kg nedir senin yaş kaç ?
çalışıyorsunda sanırım?

boy 168 kilo 67 diyetisyen şeker oranımın yüksek olduğunu söyledi ama ilaç vermedi bugün ilacı aldım ilk kez içtim yarında isveç diyetine başlıyorum

Bugün kaçamak yapmadım,hayret ettim kendime.. Midem küçülse bile benim vazgeçemediğim kuruyemiş cips ve kola yani bunlar aldırıyo bana kilo.. Nesfit konusunda da haklısın tabi ama bu diyetin sonunda hemen almamak için terbiyeye devam etmek şart,kısa süre sonra diyetisyenin verdiği listeyi uygularım 1200 kalorilik.Senin bahsettiğini de merak ettim canım nasıl bir şey?
Ben 20 dklık spor yaptım bittim resmen güç yok ki vücutta..

evet kaçamak yaılacak bir gün değildi öğünler doyurucu gözüküyordu
benm kaçamağa ne yorum yapıyorsun akşam yemeyerek doğru yaptm mı ama zaten aç da değildim

canım ben sana yazayım sen yinede bir araştır
sandaloz sakızı diyeti
sirkeli falan ama ben karşıyım sirkeye midem hasarlı biraz öyle şeyler iyi değil

sabah kalkıyorsun aç karnına zencefil çayını iç. yemekten 20 dk öncede 3-4 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı sandaloz sakızını at karıştır ye. tekte çiğneyebilrsin suya falanda koyabilirsn ama yoğurtta iyi oluyor baya
en az 20 dk sonra kahvaltını et ekmek falan serbest

öğlen yemekten önce yeşil çayını iç
yine 20 dk önce yoğurtlu sandalozu ye
ve öğle yemeğini ekmeksiz bir şeklde tamamla
istediğini yiyebilirsn genelde domates salatalık salata yanında olabilir
akşam öğünüde yiyebilirsin bu öğlende meseka kurufasulye pilav vs ekmeksiz yenebilr her şey.
akşam ise sadece meyve
bu diyette akşam yemeği yok dilersen çayını yine içebilirsin
ben 1 akşam yemiyoram diğer akşam 1 tabak ekmeksz yiyordum

sandaloz ilk 2 gün baya bir wc ye çıkartıyor ama habern olsun

Hmm bizim diyetten kat kat daha iyi,kafama yattı gibi.. Senin kaçamaklardan bir şey olmaz canım aman ben artık ufak tefek kaçamaklara takılmıyorum ama bu acımasız diyet kaçamağı affetmiyo benim kilo takıldı gram oynamıyo 3 gündür işte bunlar hep o atıştırmalar yüzünden.. Sen bu yazdığın diyetle toplamda kaç kilo verdin canım?

haftada 1 düzenli veriyordum sen 1 hafta dene bi bak istersen ama ilk 2-3 gün bi ayağın wc de oluyor habern olsun içinde yılların dışkısı hiç birşeyi kalmıyor ilk 3 gün

ama ufak tefek kaçamakta yapmadn dimi saymıyorum diyosunya
akşamı silmem mantıklı olmuş mu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…