- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.641
Hadi bakalım sağlıcakla gitsin kilolar.. Benim 7.günüm toplamda 2,5 kilo verdim galiba kaçamakları abarttığımdan kilo verimim yavaşladı.Aman diyim kaçamaktan uzak durun.günaydın kızlar bugün 66.6 çıktım dün 67.4 tüm birazdan kahvemi içicem
Mutlaka su içmelisin,bu diyet vücuttan fazla su attırıyor yani gerekli suyu alamazsan kısa sürede güçsüz düşersin.Biliyorum gerçekten isteksiz su içmek zor ama birkaç limon damlasıyla tatlandırabilirsin.168 canım kızlar öğlen 2 yumurta 1 domates yedim akşam biraz kaçamak yaptığım için yemedim fakat bi sorunum var su içmiyorum aç karnına içince su midemi bulandırıyo
inşallah canım ben bir de çok yavaş veririm ama artık biran önce de vermek istiyorum senin kilon boyun kaç canımHadi bakalım sağlıcakla gitsin kilolar.. Benim 7.günüm toplamda 2,5 kilo verdim galiba kaçamakları abarttığımdan kilo verimim yavaşladı.Aman diyim kaçamaktan uzak durun.
Ben de çok zor veriyorum 1 yıl önce sezeryanla doğum yaptım.Hamileliği 62 kilo tamamladım ama doğumdan sonra 69 kiloya çıktım.Bu diyete 66,5 ile başladım şimdi 64 gözüküyorum ama sevinemiyorum,her an geri gelecekmiş korkusu var maalesef.Boyum 1,60. Senin boy kilo cnm?inşallah canım ben bir de çok yavaş veririm ama artık biran önce de vermek istiyorum senin kilon boyun kaç canım
canm bende 72 aldmDevlet memuru olarak çalışmayı istiyorum yoksa oğlumu ilkokul dönemine kadar yalnız bırakmak içimden gelmiyor.
4 kez kpssye girdim,takılmış gibi 70 alıyorum her defasında ama öyle harıl harıl hiç çalışmadım şimdiye kadar.Benim bölüm 88 puan üstü alıyor kadroya
Sen kaç puan aldın canım?
2006-2008-2010-2012 senelerinde girdim,4 ediyorcanm bende 72 aldm
bi de üniversiteden önce ortaöğretime girmiştim boşum çoktu 76 almştm o kolaydı
buna hazırlandm lisans zor
e canm hazırlansan alırsın 18 puan daha bol soru çözmelisin hız kazanmalısın
her yer 85 üzeri doğru canım
ne ara 4 kez girdn kız 2 yılda bir olmuyor mu zaten 8 yıla tekabül eder =)
kaç yaşındaydn ki unuttm bak
kaç yıllık evliydn kuzu
anladm canm 26 yaşında mıydın2006-2008-2010-2012 senelerinde girdim,4 ediyor
Kasımda 4 yıl olacak evleneli canım.
benim boy 168 kilo bugün 66.6 yılmak yok o kilolar birşekilde gidecek mecburBen de çok zor veriyorum 1 yıl önce sezeryanla doğum yaptım.Hamileliği 62 kilo tamamladım ama doğumdan sonra 69 kiloya çıktım.Bu diyete 66,5 ile başladım şimdi 64 gözüküyorum ama sevinemiyorum,her an geri gelecekmiş korkusu var maalesef.Boyum 1,60. Senin boy kilo cnm?
87liyim canım 26 demek işime geliyoanladm canm 26 yaşında mıydın
Aslına boyuna göre çok da kilolu sayılmazsın yani en azından benim kadar zor değil işin..benim boy 168 kilo bugün 66.6 yılmak yok o kilolar birşekilde gidecek mecbur
kuzu ben bıraktım diyeti demiş miydim sana87liyim canım 26 demek işime geliyo
Demek öyle he iyi bakalım aşkolsun sanakuzu ben bıraktım diyeti demiş miydim sana
senin nasıl geçti bugün zordu akşam makşam =)
canım bir de grip oldum ben halsizlik başladı mecbur yedim iştahım açılmadı boğazım ağrıyo yiyemiyorum ki ama kendimi rahat hissedemedimDemek öyle he iyi bakalım aşkolsun sana
Ben devam ediyorum,belirgin kilo veremesem de en azından nefsimi terbiye edebilmeye başladım.Akşam salata yedim biraz.Hiçbir şey nedir arkadaş yedim salatayı gitti
Geçmiş olsun napalım sağlık olsun.. Başka diyetlerde yoldaş oluruz yine.. Bu bitince sandoloz yapıcam beraber yaparız istersen..canım bir de grip oldum ben halsizlik başladı mecbur yedim iştahım açılmadı boğazım ağrıyo yiyemiyorum ki ama kendimi rahat hissedemedim
bir de kaçamakla olacak iş değilmiş anladım 1 kg verdm ya sinir oldum bu duruma
harfi harfine uymak lazımmış bana göre öyle oldu yani veremedm çünkü
ama iştahım kapanık o yönden fayda sağladı tabi
çok kilom yok ama hemen kilo alabilen bir yapım var bi de 6 kilo vericem verip kurtuluyum biran önceAslına boyuna göre çok da kilolu sayılmazsın yani en azından benim kadar zor değil işin..
Mecburen vericez tabi yoksa ne giydiğimden tat alıyorum ne de yediğimden..
tamam canım beklerim her zamanGeçmiş olsun napalım sağlık olsun.. Başka diyetlerde yoldaş oluruz yine.. Bu bitince sandoloz yapıcam beraber yaparız istersen..
belli bi gün yok herkes farklı günlerde başladığı için kafana göre bildirim yapılıyor.Burada kilo bildirimi yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?