Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar bugün tartıda bi değişiklik yok çünkü bütün gün hareketsizdim ve birazda kaçamak yaptım
Kaçamak bütün gidişatı bozuyor,bende de öyle oldu.İlk 3 gün hızlı kilo verdim sonra kaçamak yapınca durdu kilo verimi.Bugün 8.günüm ve toplamda yaklaşık 3 kilo verdim,bu diyet için az ama ben yine de mutluyum çünkü diyetsiz vermezdim bir haftada 3 kg.

Merhaba arkadaşlar, ben bu diyete cumartesi günü başladım, bugün 3.günüm ama şimdiden 2.600 kg kaybettim bile. Umarım diyetin sonuna kadar böyle vermeye devam ederim. Bu arada bol bol su ve yeşil çay gerçekten çok önemli

Kolay gelsin.. Kendini çok kötü hissetmedikçe kaçamak yapma çünkü yavaşlıyor kilo verimi hatta durabiliyor.. Su konusunda haklısın,bu diyet bana su içme alışkanlığı kazandırdı.

ama canm napim o kadar aç kaldık neye yaradı
bir de o verdiklerini diyet bitince alma ihtimalin var şimdi göz boyuyor benden söylemesi
Daha önceki konuşmalarımızda söylemiştim zaten yani ufacık kaçamağı bile affetmeyen diyet,bittiğinde hiç affetmez o yüzden bitince daha da dikkatli olucam.Nefsimi terbiye etmesi açısından faydasını gördüm..
Sen ne yapıyosun şimdi,başka diyet niyeti var mı?

yok canım zaten gribim iştahım yok o yönden fayda sağladı ne yalan söyleym
çayıda şekersz içiyorum
su içme alışkanlığımda oturdu
kendimi toparlaynca sandaloza başlarım galiba
senin nasıl kaçamak yaptn mı bugün

Artık kaçamak yapasım da gelmiyor,diyet beni benden aldı
Geçmiş olsun toparlan da gel hadiiiii

ben de akşam salata ve salam yedim birazdan meyve de yiyeceğim. 3 litre su ve 3 bardak yeşil çay da içtim. Yarın tekrar tartılmayı düşünüyorum, buradan haber veririm :)

canım sık girmek istiyorum ama çalıştığım için bu mümkün olmuyor, boyum 1,68 kilom 71 şuanda yarım yamalak yapmaya çalışıyorum kahvemi içtim oturuyorum valla öğlen ne yiyecez bakalım, ben yanınızdayım ve sizi destekliyoorum sizin boylar ve kilolarınınz nedeir ne kadar verdiniz, çalışıyormusunuz

Arkadaşlar ben 4.günümdeyim bugün öğlen havuç ve yumurta yedim. Sabah da kepek ekmeği ve kahve. peynir yağsız yoktu evde onun yerine birkaç kaşık yoğurt yedim. Akşamki menüm yoğurt ve portakal, şimdiden zor görünüyor ama insan isteyince açlığa dayanıyor, zaten bünyem de alışmaya başladı bu şekilde yemeğe. Bu arada 3 kilo oldu bugün kilo farkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…