- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.661
Kaçamak bütün gidişatı bozuyor,bende de öyle oldu.İlk 3 gün hızlı kilo verdim sonra kaçamak yapınca durdu kilo verimi.Bugün 8.günüm ve toplamda yaklaşık 3 kilo verdim,bu diyet için az ama ben yine de mutluyum çünkü diyetsiz vermezdim bir haftada 3 kg.günaydın kızlar bugün tartıda bi değişiklik yok çünkü bütün gün hareketsizdim ve birazda kaçamak yaptım
Bak baaakk seni gidi oyunbozan senibelli bi gün yok herkes farklı günlerde başladığı için kafana göre bildirim yapılıyor.
nasıl yani canm anlamadmBak baaakk seni gidi oyunbozan seni
Kolay gelsin.. Kendini çok kötü hissetmedikçe kaçamak yapma çünkü yavaşlıyor kilo verimi hatta durabiliyor.. Su konusunda haklısın,bu diyet bana su içme alışkanlığı kazandırdı.Merhaba arkadaşlar, ben bu diyete cumartesi günü başladım, bugün 3.günüm ama şimdiden 2.600 kg kaybettim bile. Umarım diyetin sonuna kadar böyle vermeye devam ederim. Bu arada bol bol su ve yeşil çay gerçekten çok önemli
Diyorum ki diyeti bozdun beni yalnız bıraktın hıııhhhhnasıl yani canm anlamadm
ama canm napim o kadar aç kaldık neye yaradıDiyorum ki diyeti bozdun beni yalnız bıraktın hıııhhhh
Daha önceki konuşmalarımızda söylemiştim zaten yani ufacık kaçamağı bile affetmeyen diyet,bittiğinde hiç affetmez o yüzden bitince daha da dikkatli olucam.Nefsimi terbiye etmesi açısından faydasını gördüm..ama canm napim o kadar aç kaldık neye yaradı
bir de o verdiklerini diyet bitince alma ihtimalin var şimdi göz boyuyor benden söylemesi
yok canım zaten gribim iştahım yok o yönden fayda sağladı ne yalan söyleymDaha önceki konuşmalarımızda söylemiştim zaten yani ufacık kaçamağı bile affetmeyen diyet,bittiğinde hiç affetmez o yüzden bitince daha da dikkatli olucam.Nefsimi terbiye etmesi açısından faydasını gördüm..
Sen ne yapıyosun şimdi,başka diyet niyeti var mı?
Artık kaçamak yapasım da gelmiyor,diyet beni benden aldıyok canım zaten gribim iştahım yok o yönden fayda sağladı ne yalan söyleym
çayıda şekersz içiyorum
su içme alışkanlığımda oturdu
kendimi toparlaynca sandaloza başlarım galiba
senin nasıl kaçamak yaptn mı bugün
sağol canm hiç kaçamak yapmadn mı bugünArtık kaçamak yapasım da gelmiyor,diyet beni benden aldı
Geçmiş olsun toparlan da gel hadiiiii
Ben de şaşırdım kendime ama yapmadım gerçekten :)sağol canm hiç kaçamak yapmadn mı bugün
inanmam kız sen atıştırmışsındr bak =)
tamam canım kolay gelsin sana öptm çok...Ben de şaşırdım kendime ama yapmadım gerçekten :)
bu arada canım detokslarda var ama denemedm hiç bi araştır istersen...Ben de şaşırdım kendime ama yapmadım gerçekten :)
Evet onlar da aklımda canım sağol..bu arada canım detokslarda var ama denemedm hiç bi araştır istersen...
canım valla bizde kaçamak göçemek gidiyoruz bakalım
olsun hiç yoktan iyidir diyorum artık napalım
dha sık girip bilgi verirsen seviniriz
motivasyona ihtiyacımız var
boy ve kg nedir senin yaş kaç ?
çalışıyorsunda sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?