Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İlginize cok teşekkür ederim :)

Evet dün denedim keten tohumunu bugün şiş falan kalmadı çok şükür :) 4.günümdeyim. İnşallah 13 günün sonunda başarıya ulaşırız..:)
Rica ederim..
Hadi kolay gelir de amacına ulaşırsın inşallah.. Ben 10.günde bıraktım ve sadece 2,5 kilo verebildim ama dayanamadığımdan bırakmadım,sıkıldım umduğum kiloyu veremeyince.Şimdi hafif besleniyorum zaten midem küçüldü,çok yemek istemiyorum.

yaaa noldu kuzucum bende sıkıldım dedm sana dimi ama
şimdi alacak mısın o kiloyu haber ver bari
hiç haberde vermiyosun haa

Kızlar benim 7.günüm bitti ve tam 4.5 kilo verdim. Ben açıkçası memnunum diyetten. Dün akşam hiç bir şey yoktu akşam yemeğinde ama ben çok acıktığım için bir tane şeftali yedim. Onun dışında spor da yapmadım 1-2 ufak kaçamağım da oldu. Onlar da olmasa 5 kilo olurdu diye düşünüyorum. Bence devam edin pes etmeyin. Bu diyet güzel kilo verdiriyor

Maşallah diyelim o zaman ya biz niye veremedik bilmem yani kaçamak falan da dediğimiz öyle abartılı şeyler değildi.. Bi daha denesem mi bilemedim.. 5te 5 diyetini denemek istiyorum..

Inşallah teşekkür ederim. :) bende zor dayanıyorum valla. pes edene kadar devam.. Allah'ım kolaylıkla vermeyi nasip etsin şu kilolarımızı Inşallah..

evet canım bu bitsin ben de 5'te beş diyetini deneyeceğim. Kilo verdiriyormuş diye duydum bir de yeşil elma diyeti var ama o da çok mu ağır olur bilemedim şunu bir bitreyim de. Şuan 5 kilo verdim sanırım bitene kadar 2 kilo daha versem, 7 kilo vermiş olacağım yani 2 hafta gibi bir sürede iyi diye düşünüyorum.

Tabi çok iyi maşallah.. Ben verdiğim 2,5 kiloyu henüz geri almadım :) Sen de almazsın inşallah.. Elma diyetini düşündüm de başlayamadım,aslında elmayı da çok severim ama 5te 5 diyetine niyetlendim bakalım yarın başlamayı düşünüyorum..

1.gün : Patates
2.gün : Sebze
3.gün : Et
4.gün : Meyve (Muz hariç)
5.gün : Yumurta

Her acıktığında yiyebiliyosun tabi çok abartmadan.Metabolizmayı şaşırtma diyeti

1.gün : Patates
2.gün : Sebze
3.gün : Et
4.gün : Meyve (Muz hariç)
5.gün : Yumurta

Her acıktığında yiyebiliyosun tabi çok abartmadan.Metabolizmayı şaşırtma diyeti

tövbe yarabbim neler var neler
kuzu dene sen bi bakalım
sebze yumurta haşlamamı
sebzedende nefret ederim
bu hafta diyet yapamam zaten canm geçici bir iş var benm 5 günlük işe gidip gelicem diyet kaldıramam yani yemek falanda orda çıkıyor zaten beklemedeym

Zaten sen benim kadar kilolu değilsin napıcan böyle acımasız diyetleri canım ya sporla halledersin :)

Kızlar bugün 8.gün dün akşam hiç birey yoktu liste de dün geceden beri bugün öğle yemeği yesem dahi başımm fır fır dönüyor. :/ Düşmemek için zor tutuyorum kendimi

Kızlar bugün 8.gün dün akşam hiç birey yoktu liste de dün geceden beri bugün öğle yemeği yesem dahi başımm fır fır dönüyor. :/ Düşmemek için zor tutuyorum kendimi
canım geçmiş olsun düşük tansiyon falan mı var acaba tuz yemiyor musun?
bir de kilo boy kaçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…