- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.701
Rica ederim..İlginize cok teşekkür ederim :)
Evet dün denedim keten tohumunu bugün şiş falan kalmadı çok şükür :) 4.günümdeyim. İnşallah 13 günün sonunda başarıya ulaşırız..:)
yaaa noldu kuzucum bende sıkıldım dedm sana dimi amaRica ederim..
Hadi kolay gelir de amacına ulaşırsın inşallah.. Ben 10.günde bıraktım ve sadece 2,5 kilo verebildim ama dayanamadığımdan bırakmadım,sıkıldım umduğum kiloyu veremeyince.Şimdi hafif besleniyorum zaten midem küçüldü,çok yemek istemiyorum.
kuzum alıntı yapmazsan ben göremem kiiiiiHelenaaaaaaaa nerdesiinnnnn
Maşallah diyelim o zaman ya biz niye veremedik bilmem yani kaçamak falan da dediğimiz öyle abartılı şeyler değildi.. Bi daha denesem mi bilemedim.. 5te 5 diyetini denemek istiyorum..Kızlar benim 7.günüm bitti ve tam 4.5 kilo verdim. Ben açıkçası memnunum diyetten. Dün akşam hiç bir şey yoktu akşam yemeğinde ama ben çok acıktığım için bir tane şeftali yedim. Onun dışında spor da yapmadım 1-2 ufak kaçamağım da oldu. Onlar da olmasa 5 kilo olurdu diye düşünüyorum. Bence devam edin pes etmeyin. Bu diyet güzel kilo verdiriyor
Sen ne yapıyosun şimdi bakim? Başka diyetler peşindeyim..yaaa noldu kuzucum bende sıkıldım dedm sana dimi ama
şimdi alacak mısın o kiloyu haber ver bari
hiç haberde vermiyosun haa
canım hastayım ya ben daha iyileşmedimSen ne yapıyosun şimdi bakim? Başka diyetler peşindeyim..
Rica ederim..
Hadi kolay gelir de amacına ulaşırsın inşallah.. Ben 10.günde bıraktım ve sadece 2,5 kilo verebildim ama dayanamadığımdan bırakmadım,sıkıldım umduğum kiloyu veremeyince.Şimdi hafif besleniyorum zaten midem küçüldü,çok yemek istemiyorum.
1.gün : Patatescanım hastayım ya ben daha iyileşmedim
bi kendime geleyimmm
5 te 5 diyeti nedir??
Çaysız zor ya :)Amaaa ben çayııı çok özledimmmmmm :'(
Tabi çok iyi maşallah.. Ben verdiğim 2,5 kiloyu henüz geri almadım :) Sen de almazsın inşallah.. Elma diyetini düşündüm de başlayamadım,aslında elmayı da çok severim ama 5te 5 diyetine niyetlendim bakalım yarın başlamayı düşünüyorum..evet canım bu bitsin ben de 5'te beş diyetini deneyeceğim. Kilo verdiriyormuş diye duydum bir de yeşil elma diyeti var ama o da çok mu ağır olur bilemedim şunu bir bitreyim de. Şuan 5 kilo verdim sanırım bitene kadar 2 kilo daha versem, 7 kilo vermiş olacağım yani 2 hafta gibi bir sürede iyi diye düşünüyorum.
1.gün : Patates
2.gün : Sebze
3.gün : Et
4.gün : Meyve (Muz hariç)
5.gün : Yumurta
Her acıktığında yiyebiliyosun tabi çok abartmadan.Metabolizmayı şaşırtma diyeti
1.gün : Patates
2.gün : Sebze
3.gün : Et
4.gün : Meyve (Muz hariç)
5.gün : Yumurta
Her acıktığında yiyebiliyosun tabi çok abartmadan.Metabolizmayı şaşırtma diyeti
Zaten sen benim kadar kilolu değilsin napıcan böyle acımasız diyetleri canım ya sporla halledersin :)tövbe yarabbim neler var neler
kuzu dene sen bi bakalım
sebze yumurta haşlamamı
sebzedende nefret ederim
bu hafta diyet yapamam zaten canm geçici bir iş var benm 5 günlük işe gidip gelicem diyet kaldıramam yani yemek falanda orda çıkıyor zaten beklemedeym
inşallh canm sen de çok değilsin yetişirsn banaZaten sen benim kadar kilolu değilsin napıcan böyle acımasız diyetleri canım ya sporla halledersin :)
Hadi inşallah :)inşallh canm sen de çok değilsin yetişirsn bana
hadi bekliyorum yetiş bana beraber eritelim =)
canım geçmiş olsun düşük tansiyon falan mı var acaba tuz yemiyor musun?Kızlar bugün 8.gün dün akşam hiç birey yoktu liste de dün geceden beri bugün öğle yemeği yesem dahi başımm fır fır dönüyor. :/ Düşmemek için zor tutuyorum kendimi
diyet nasıl gidiyor canımmmmHadi inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?