Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Şuan şekersiz kahvemi içiyorum bir yandan da diyet listesine göz gezdiriyorum , öncelikli hedef 5 kg versem bile kardır. 59 kg şuan tartı

Bende dayanamadim sabah basladim :)) kac kilo fazlan var? ben cok zor veriyorum artik.. seydayla cok guzel verdim ama hayatim boyunca devam edebilmek cok zor..

bende yarin isvec diyetine basliyorum..beraber baslayabilecegim arkadaslar ariyorum.kilomu yarin tartilip yazarim.oglen icin ispanagimi simdiden hazirladim yarin vazgecmiyeyim diye..isvec diyeti benim hep kurtaricim olmustur onceki yillarda sporla ve isvec diyetiyle 6 gunde 5 kilo verebilmistim..her yil en az 3 kez giriyorum bu diyete.oncesinde yada sonrasinda 3 gunluk amerikan kalp vakfi yapiyorum yani 6 gun isvec ve 3 gun kalp vakfi..sonuc gayet iyi oluyor..

Zayiflama maceralarimida kisaca anlatayim..omrum diyetle gecti..al ver al ver..bugun giydigim pantolona yarin giremene ihtimalim var hep ..cok hizli kilo aliyorum..universite 1 de 83 kilo ile dondum..yazin 2 ayda 18 kilo verdim.65 e dustum.atandim cok kilo aldim..2 ayda 15 kilo verdim..aralarda alip vermeleri hic saymiyorum..62 kilo ile evlendim..sigarayi biraktim 83 e ciktim..75 e indimki hamile kaldim..112 ile doguma gittim..sonra sıkı diyetlerle 73 e kafar indim 1.5 yıl icinde..aralarda bi 80 bi 86 bi 75 bi 87 al ver al ver yoruldum..su anda yazdan beri 10 kilo kadar aldim..yani 1 ay icinde 2 resim arasindaki fark gibi okuyorum..yarin tartildigimdada 92 den asagi cikmam..birbirimize destek olalim lutfen..

Bu arada ben gunde 2 bardak biberiye ve yesil cay karisimi icmeyi dusunuyorum.gunde 1 defada tok karna 1 dis sarimsak yutucam.gece yatmadanda sirkeli su icsem cokmu olur bilmiyorum.adimsayarim var.onu 10000 adima tamamlamaya calisicam.multi fit plus spor aleti almistim onuda yaparim yada leslie senson yada nivea body dinamik sabahlar egzersizi..insallah basarili oluruz.

Bende bugun baslayip hala dogru duzgun bise yemedim sadece meyvesuyu ictim yani ilk gunden bozdum! Yarin sabahtan basliyorum."tekrar" :/ Bende senelerdir git gel yasiyorum hic bir zaman "zayif" olmadim ama seyda coskunla normale yakin kiloya inmistim hala fazlaligim olsada.. Birazini geri aldim ve 8-10 kilo vermel istiyorum toplamda.. isvec diyetinw uyup bozmak istemiyorum tek eklemem sade turkkahvesi olacak onun disinda uymaua calisacam.. Birde isvecdiyeti bittikten sonra karatay usulu yemek yicem.. en sagliklisi ve en cesitlisi o bence.. daha önce yapmadlm ama benim duzenime uyar gibi geliyor.. baslangickilom 88

Ilk gunum cok kotu gecmiyor ama ispanagi zor yuttum..yumurtayida 1 tane yedim.en az 5 gun yapmayi dusunuyorum.1 bardak yesil cay ve 1 bardak biberiye ictim.1 diste sarimsak yuttum suyla..

kızlar selam. benim ikinci günüm fakat baş ağrım halsizliğim başladı. ama size sorularım olacak yapanlara; baş ağrısı yaşadınız mı ve arkadaşlar vücunuzda hızlı kilo verdiğiniz için sarkmalar oldu mu merak ediyorum. bunlara rağmen yapıyorum diyeti yola devam ,gün iki bitmek üzere.

Merhaba arkadaslar bende buraya uye olmamistim sizin msjlarinizla isvec diyetine baslamistim bugun 6.gunum ve cok iyi gidiyor 5 kilo verdim tam kilomu soylemeyecegim simdilik ama o kadar etkili bir diyet ki size anlatamam cok cok cok iyi bir diyet pazartesi gunu diyetim bitiyor ve kilomu o zaman diyecegim sizlere. Esim de takip edebilir diye demek istemiyorum supriz yapmak istiyorumda ona :)

Bas agrisi oluyor.ilk gun benimde migrenim tuttu.kendimi cok halsiz hissettim.bide sabahlari 5.45 te kalkiyorum.gun bitmek bilmiyor.ilk gun 500 gr verdim.2.gun 700 gr.2 gunde 1200 gr.bugun 3.gunum.spor cok yapamadim..ilk gun yaptim.2.gun yapamadim.belki bugun yaparim kesinlikle e hizli kilo verdiren diyetlerden biri.bende onceki yillarda 6 gunde 5 kilo vermistim sporla birlikte.bol suyu unutmayalim.yesil cay ve biberiyeyle destekleyelim.sarkma falan olmadi bende

arkadaşlar tekrar selam ,3. gün tam gaz devam ediyorum. gün gün diyetimi ve uyduklarımı kaydediyorum ama şu an tam bitireyim sora net şekilde gün gün ne yaptığımı ne kadar kilo kaybettiğimi tek mesajla ileteceğim. ama tüm yazılanlardan güç alıyorum ailenize yeni katıldım. tşkler bu arada cevaplarınız için . önce kilomu halledeyim sora diğer bakımlarıma başlayacağım. selamlar ,sizleyim :) görüşmek üzere.

selam arkadaşlar bugün 4.günüme geçtim ,diyeti 13 gün uygulayacak var mı ? varsa beraber gidebiliriz diyecektim . bir de az kilolular daha yavaş kilo veriyo sanırım fazla kilolular daha hızlı sizce? ve son sorum arkadaşlar spor yaptınız mı bu diyetin yanında ben yapacak hali bulamıyorum :) birde çok acıkınca salatalık domates yiyorum uzmanlar bişey yapmadığını söylüyorlar zaten.

Mrb bende yarn baslamayi düşünüyorum ve 13 gn yapmayi planliyrm birbirimize arkads olablrz eger istersen

günaydın herkese, muzaffer kuşhanın iki haftada 6-8 kilo diyetiyle bunun arasında kaldım, hangisi daha etkili olur yarın başlamam lazım

arkadaşlar selam. brill ve sweetshoney evde iseniz bu diyeti yapmanızı öneririm öncelikle çünkü kolay değil baştan diyeyim. ben geldim 5. güne . açıkçası kolay geçmiyor zorlanıyorum hatta dün ilk kez kaçırdım birazcık. ama sporumu yaptım. eşlik etmek isteyenler olursa yardımcı olurum ama çok kararlı olun baştan diyeyim size :) 21 marta kadar incecik olmak istiyorum,umarım olacağımda kızlar. 5. günümdeyim ve 71,5 di kilom şimdi 69-70 arası gidip gelmeye devam ediyorum bakalım ne olcak takipteyim kendimi . ben burdayım yapanlarla konuşmaya devam .

merhabalarr uzun bir zaman önce yapmıştım ve 68 kilodan 62 kiloya düşmüştüm bu diyetle. ciddi spor yapıyordum ve sonrasında diyet bitti diye bırakmadım 50 küsür kiloya kadar indi kilom. şimdi tekrar aldım o kiloları çünkü düzensiz berbat bir yaşam tarzım var. düzeltmeye de tekrar kadim dostum işveçle başlıyorum. bu kez 75 başlayacağım. bu arada 75 olana kadar resmen kendimi zorladım yani tekrar kilo almamda geçmişte bu diyeti yapmamın bir payı yok. aksine uzunca bir zama n korumamı sağladı ama hiç yürümez sürekli fast food tuketir davetlerde tatlıları götürürserniz karşısında hiç bir bünye duramaz. hedefim agustos ayına kadar tekrar 50 kilo olabilmek ve başaracağımı biliyorum. ilk 5 kilo için bugun isveç diyetine başladım. sizlerin de desteğini almak çok mutlu edecektir. ayrıca yıllardır diyet deneyimleri konusunda çok okudum herhangi bir sorunuz olursa memnunıyetle yanıtlarım... herkese mutlu cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…